Реклама
Реклама
Реклама

П образні газобетонні блоки, виготовлення u образних блоків з газобетону, ціна, розміри, характеристики

  1. Виробництво п-образних блоків з газобетону Одним з напрямків підприємств ДСК ГРАС є випуск якісних...
  2. Розміри п-образних перемичок
  3. Застосування П-образних блоків з газобетону

Виробництво п-образних блоків з газобетону

Одним з напрямків підприємств ДСК ГРАС є випуск якісних газобетонних П-образних перемичок, де властивості П-образних блоків аналогічні характеристикам газобетонного блоку ТМ ГРАС, що гарантує відсутність тепловтрати, морозостійкості, вогнестійкості і однорідності штукатурного підстави.

Велика кількість будівельних компаній і приватних осіб по достоїнству оцінили надійність, зручність в застосуванні і вигідну ціну П-образних перемичок в малоповерховому житловому будівництві.


схема виробництва
схема виробництва


Основні переваги П-образних перемичок ТМ ГРАС

Мала питома вага П-образних блоків дозволяє легко і швидко укладати на клейову суміш для тонкошарова кладки ТМ ГРАС, а також заощадити кошти на застосуванні будівельної техніки і підйомних механізмів. На відміну від залізобетонних перемичок вони можуть встановлюватися вручну.

Мають таку ж ширину, що і для стін газобетонні блоки ТМ ГРАС, це дозволяє їх використовувати для кладки стін без додаткових робіт.

Перемички мають структуру, однорідну з основною конструкцією стіни. Завдяки цій якості можна прискорити процес зовнішньої обробки будівлі.

Забезпечить безпеку вашого житла.


Розміри п-образних перемичок

Довжина (L)

500 мм, 600 мм Висота (H) 200, 250 мм Ширина (B) 200 мм, 250 мм, 300 мм, 375 мм, 400 мм, 500 мм Щільність D500, D600 Допустимі відхилення від розмірів до 3 мм

Застосування П-образних блоків з газобетону

П-подібні блоки ТМ ГРАС застосовуються при будівництві малоповерхових житлових і громадських будівель з метою посилення дверних і віконних прорізів самоутримних і несучих стін.

  • Перед спорудою віконних і дверних прорізів П-подібні блоки ТМ ГРАС укладаються на підготовлену горизонтальне підставу. Цю функцію відмінно виконує знімна опалубка з дерев'яної основи з підпорами з боків і по центру, при необхідності (основа повинна мати надійну опору, щоб під час заливки перемичка не прогинається).
  • На клейовий розчин для тонкошарова кладки встановлюються П-подібні блоки, де глибина обпирання перемички (візит на несучі стіни) складає не менше 250 мм.
  • Всередину П-образного блоку закладається і фіксується арматурний каркас. Арматурний каркас укладається ближче до внутрішньої грані П-образного блоку, між зовнішньою стінкою і арматурним каркасом вкладається утеплювач і заливається бетон, марки не нижче В25W4. Бетон необхідно добре провібріровать і ущільнити. Вирівнюємо поверхню залитого бетону.
  • П-подібні блоки ТМ ГРАС дають можливість створювати однорідну конструкцію

П-подібні блоки ТМ ГРАС дають можливість створювати однорідну конструкцію

Порада: Для поліпшення теплоізоляційного ефекту з зовнішньої сторони (до заливки бетону) рекомендується прокласти додатковий ізоляційний шар.

Порада: Для поліпшення теплоізоляційного ефекту з зовнішньої сторони (до заливки бетону) рекомендується прокласти додатковий ізоляційний шар

Примітка: Перемичка набуває несучу здатність тільки після повного затвердіння бетону. Видалення тимчасових опор допускається тільки після досягнення несучої здатності перемички.