Реклама
Реклама
Реклама

Газета "Облік. Податки. Право"

  1. Додаток «Офіційні документи»
  2. Регіональні випуски газети
  3. Тематичні випуски газети

газета "Облік, податки, право" - незамінний помічник бухгалтерів і головних бухгалтерів російських підприємств і організацій, а також аудиторів, представників малого бізнесу, юристів, що спеціалізуються на податковому законодавстві.

Щотижня в нашій газеті:

  • Всі події і новини від фахівців міністерств і відомств про підготовлювані зміни в професійній сфері;
  • Вирішення найгостріших проблем в рубриках "Гаряча лінія" і "Консультації";
  • Новітні нормативні акти з коментарями;
  • Ексклюзивні матеріали арбітражної практики;
  • "Листи" - відповіді на запитання передплатників дають досвідчені аудитори, юристи, працівники податкових органів.

Ключові розділи газети:

  • Картина тижня: всі професійні новини за тиждень;
  • Нові документи: оперативні коментарі до свіжих законів, постанов та листів;
  • Вносимо ясність: недвозначні роз'яснення по складних питань;
  • Робота без проблем: результативні рішення податкових і облікових проблем;
  • На хорошому рахунку: податкове планування, фінансовий аналіз, керівництво бухгалтерією;

Газета виходить щотижня по вівторках, тиражем понад 98 тисяч примірників, і розповсюджується в Москві і Московській області за передплатою і в роздріб, а так само в 84 регіонах Росії за передплатою.

Додаток «Офіційні документи»

Закони, постанови та листи міністерств і відомств за минулий тиждень. Нові документи з'являються в додатку відразу після їх оприлюднення - часто швидше, ніж в електронних базах даних. Тексти документів публікуються без скорочень. Зручне зміст дозволяє виділити найбільш важливі документи.
Додаток поширюється тільки по підписці разом з газетою «Облік. Податки. Право ». Обсяг - 8-24 смуги.

Регіональні випуски газети

Московський: щотижня разом з основною газетою читачі отримують регіональну вкладку об'ємом 8 смуг. Географія розповсюдження: Москва і Московська область.

Уральський: щомісяця разом з основною газетою читачі отримують регіональну вкладку об'ємом 8 смуг. Географія розповсюдження: Курганська, Оренбурзька, Пермська, Свердловська, Тюменська, Челябінська області, Республіка Башкортостан, Ханти-Мансійський автономний округ.

Сибірський: щомісяця разом з основною газетою читачі отримують регіональну вкладку об'ємом 8 смуг. Географія розповсюдження: Іркутська, Кемеровська, Новосибірська, Омська, Томська області, Алтайський і Красноярський край, Республіка Алтай.

Північно-західний: щотижня передплатники отримують газету обсягом 24 смуги, що включає не тільки федеральні, але і регіональні матеріали. Географія розповсюдження: Санкт-Петербург і Ленінградська область.

Тематичні випуски газети

Починаючи з другого півріччя 2007 року передплатники газети регулярно отримують нові тематичні сторінки до газети (додатково 8 смуг).

Сам собі юрист: як все вирішити без юридичної служби. Цивільне, трудове та корпоративне право: що важливо знати головбухові, у якого немає під рукою юриста. Контрольні точки в надходять документах: що перевірити і виправити, щоб не потрапити в пастку. Вирішення конфліктів без суду.

Безпечне податкове планування: як сьогодні заощадити на податках. Надійні способи зниження податкових платежів. Ідеї ​​і готові рішення для податкового планування. Свіжий рейтинг безпеки податкових схем.

Безпрограшний податковий спір: як довести свою правоту інспекції. Які способи обліку призводять до суперечок з податківцями. Коли відстоювати свою правоту до кінця, а з чим сперечатися не варто. Як використовувати в своїх інтересах відділ податкового аудиту інспекції.

Техніка безпеки податкової перевірки . Як знизити ризики камеральних і виїзних перевірок всіх податків, а також перевірок застосування ККТ, касової дисципліни, перевірок за участю міліції та ін. Матеріали побудовані на реальних фактах і секретних документах податківців.