Реклама
Реклама
Реклама

Дітям - ігрові, батькам - спальня з вбиральні: як виглядають нові троячки для великої родини

У новому житловому кварталі в Краснолісся з'являться квартири сімейного формату, де у кожного члену буде свій простір

Так буває часто: купили, здавалося б, простору двушку на трьох, але незабаром в родині очікується поповнення, і ось уже в квартирі не так зручно жити. Щоб уникнути подібних проблем, до покупки власного житла варто підійти за принципом «на виріст», розглянувши квартири великої площі і вільного планування. Відсутність внутрішніх перегородок дозволить перетворити площу в житло своєї мрії і реалізувати будь-які дизайнерські рішення, а кількість кімнат в придбаному просторі визначає сам покупець під свої потреби.

Відмінний приклад такої житлоплощі представлений у відомому всьому Катеринбургу кварталі «Ньютон Парк» . У першому готовому будинку в нью-йоркському стилі вільних квартир уже не залишилося, але в III кварталі 2019 року здана друга черга комплексу з різноманіттям варіантів житла для великої родини.

Квартира-трансформер

Чим більше житло вільного планування, тим ширше можливості і політ фантазії. Житлоплощу, позначену на сайті забудовника як трикімнатна квартира площею 107,4 м², тільки умовно можна назвати трешкой: простір з лишком вмістить в себе 4 спальні, кухню-вітальню, містку гардеробну і два повноцінних санвузли. З вікон відкривається вид на обидві сторони будинку.

З вікон відкривається вид на обидві сторони будинку

Квартира з кухнею-вітальні, трьома дитячими та ізольованою кімнатою батьків

Три спальні і кухня-вітальня

Для тих, хто віддає перевагу готовим варіанти, в «Ньютон Парку» є класична трикімнатна квартира з видом на центральну площу, де в найближчому майбутньому з'являться бульвари для прогулянок , «Сухий» фонтан, торгова галерея, дитячі майданчики і місця для занять спортом на свіжому повітрі. Площа такої квартири - 77,2 м².

Квартира з трьома спальнями і кухнею-вітальні: базова планування і варіант інтер'єрного рішення

Для самої широкої душі

Наступний варіант порадує абсолютної ізольованістю кімнат і наймасштабнішою площею в «Ньютон Парку» - 109,5 м². Спальня розташовані так, що одна з них знаходиться за кухнею-вітальні, а решта в іншій половині будинку, що дозволяє розділити дитяче і доросле простір. Кожна зона обладнана окремим повноцінним санвузлом. Тут ніщо не заважає знову звернутися до принципу трансформації і створити додаткову дитячу для малюка в спальні для батьків. Можливість зробити комфортним життя кожного члена сім'ї - саме цю мету переслідує забудовник, розробляючи планування сучасних сімейних квартир .

Квартира з трьома спальнями, кухнею-вітальні, двома санвузлами, двома лоджіями. Вбудована вбиральня і камера зберігання для продуктів на кухні - бонус господині

- Поширена думка про те, що добре продаються і купуються тільки однокімнатні і двокімнатні квартири, втрачає свою силу. Все частіше покупець звертає увагу на великі квартири, розуміючи, що просторе житло на багато років - краще вкладення фінансів, адже кожен квадратний метр зі збільшенням площі дешевшає, - повідомляють у відділі продажів. - До того ж на етапі забудови ціна за нього буде приємною і цілком підйомною з урахуванням сучасних умов іпотечного кредитування.

Велику колясочну оцінять молоді мами

принадність покупки квартири в «Ньютон Парку» полягає і в розкішному дизайні комплексу. Всі будинки виконані в концепції ар-деко і виділяються своїм стриманим і вишуканим стилем серед звичного різнобарв'я новобудов мікрорайону. Зручність проживання в «Ньютон Парку» продумано забудовником до дрібниць: прямо у дворі побудують муніципальний дитячий сад і ігрові майданчики з модрини, а на першому поверсі будинку буде гостьовий туалет, яким можна скористатися під час прогулянки, щоб не підніматися в квартиру.

Незвичайний проект користується величезною популярністю у городян, адже жити в такому будинку - мрія цінителя особливого ставлення, комфорту і елегантності.

Незвичайний проект користується величезною популярністю у городян, адже жити в такому будинку - мрія цінителя особливого ставлення, комфорту і елегантності

Вхід на територію кварталу - через КПП, тому у дворі безпечно Вхід на територію кварталу - через КПП, тому у дворі безпечно   Розроблено і вже проводиться дракон-Лазалка для дітей Розроблено і вже проводиться дракон-Лазалка для дітей. Вона зроблена з модрини і розвиває уяву дитини На подвір'ї з'явиться китайська пагода У кварталі є спортивний корт Прямо на території кварталу спроектований і буде побудований муніципальний дитячий сад План будівництва кварталу. Зараз у продажу другий дім Другий будинок, вид з вулиці Міхєєва Записатися на екскурсію можна за телефоном +7 (343) 37-999-37
сайт: https://prinzip.su/apartments/newtonpark/
Відділи продажів: г. Екатеринбург, ул. Малишева, 73, пров. Трамвайний, 2, корпус 3.
# ЖізньБольшеМетров

Забудовник ЖК «Ньютон Парк»: ТОВ «Бест-буд». Проектна декларація на сайті https://prinzip.su/newtonepark/docs. Продажі здійснюються відповідно до Закону РФ № 214-ФЗ «Про участь у пайовому будівництві багатоквартирних будинків і інших об'єктів нерухомості». Перший будинок зданий.