Реклама
Реклама
Реклама

Боксера Дениса Бойцова будуть переводити в іншу клініку в Німеччині

  1. Орфографічна помилка в тексті:

11 грудня 2015 року, 19:06 Переглядів: 11 грудня 2015 року, 19:06 Переглядів:   Денис Бойцов

Денис Бойцов.

Російського боксера Дениса Бойцова, який проходить реабілітацію після виходу з коми, будуть переводити в іншу клініку, повідомила агентству "Р-Спорт" дружина спортсмена Ольга.

Бойцов, який проживає в Гамбурзі 3 травня був знайдений в тунелі метро в Берліні. Він був госпіталізований і переніс три операції. У зв'язку з важким набряком мозку лікарі ввели спортсмена в стан штучної коми, в якому він перебував близько семи тижнів. У липні його вивели з коми і перевели в реабілітаційну клініку. В даний час Бойцов бореться за повернення до повноцінного життя в одній з клінік Гамбурга.

"Від цієї клініки ми очікували більших результатів. Але вони багато говорили, а робили мало. Зараз я займаюся пошуком іншої клініки для мого Дениса. Не важливо, в якому місті Німеччини нам вдасться знайти її, головне, щоб там були фахівці, які мого улюбленого на ноги поставлять. Якщо буде потрібно, переїдемо в інше місто. Поки, на жаль, у Дениса все так же, поліпшень немає, дай бог, зміна клініки дасть результат ", - сказала Бойцова.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Боксера Дениса Бойцова будуть переводити в іншу клініку в Німеччині". інші Новини боксу дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.