Реклама
Реклама
Реклама

Відпочинок в Львові - Оренда квартир, будинків, готелі, приватний сектор, без посередників

Львів - це місто з унікальним зачаруванням старого світу: з його дивно зберігся готикою і ренесансом архітектури, м'якими вигинами вулиць і прихованими древніми нішами. Львів є українським містом з європейською душею.

Відомий як центр української культури і мистецтва, місто може похвалитися багатьма з найяскравіших і кращих музеїв, художніх галерей і театрів країни.

Львів має захоплюючу і бурхливу історію. Заснований в честь сина Лева короля Данила Галицького на початку 13 століття, місто згодом належав Польщі, Швеції, Австро-Угорської імперії, нацистської Німеччини і Радянського Союзу. Львів продовжує залишатися яскравим прикладом незалежності.

У червні 2012 Львів був одним з міст, що приймали фінальний розіграші Євро-2012

Якщо ви заглянули до Львова на короткий час і не маєте багато можливостей, щоб випробувати всю красу Львова, ми пропонуємо вам топ 10 місць, які точно варто побачити: Площа Ринок, Львівський Оперний театр, Вірменська вулиця, Палац графів Потоцьких, Каплиця Боїмів, Домініканський собор, Монастир бернардинів, Італійське подвір'я, Парк Високий Замок, Личаківське кладовище.

Зняти квартиру у Львові довгостроково без посередників - це легко за допомогою сайту dovirent.com

Львів - це місто з унікальним зачаруванням старого світу: з його дивно зберігся готикою і ренесансом архітектури, м'якими вигинами вулиць і прихованими древніми нішами