Реклама
Реклама
Реклама

Луганське облуправління МВС переїхало в Старобільськ

  1. Орфографічна помилка в тексті:

18 травня 2014 року, 18:28 Переглядів: 18 травня 2014 року, 18:28 Переглядів:   Луганське МВС переїхало

Луганське МВС переїхало.

Апарат Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Луганській області передислокований в м Старобільськ Луганській області у зв'язку із захопленням приміщення облуправління в Луганську озброєними особами, повідомляє управління зі зв'язків з громадськістю МВС Україна в неділю.

"Сьогодні в приміщення Головного управління МВС України в Луганській області увірвалася група невідомих озброєних людей, які прикривалися мирним населенням, серед якого були жінки і діти. На чолі групи був Юрій Івакін, який оголосив себе керівником обласного управління міліції. У зв'язку з вищевикладеним та у уникнути невиправданих людських жертв, кровопролиття і масових заворушень керівництво МВС України прийняло рішення про передислокацію апарату ГУ МВС України в Луганській області в Старобільськ ", - йдеться в повідомленні.

При цьому в МВС зазначили, що дії Івакіна незаконні, ведуть до дестабілізації криміногенної ситуації в регіоні, що, в свою чергу, призведе до людських жертв, і тягнуть за собою кримінальну відповідальність. "Все накази і розпорядження, які будуть надаватися від імені самопроголошеної керівника, є протизаконними і нелегітимними, оскільки і їх виконання", - заявили в міліції.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Луганське облуправління МВС переїхало в Старобільськ". інші Новини Донбасу дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ