Реклама
Реклама
Реклама

Житлова нерухомість Кривого Рогу: як купити квартиру вигідно

Новини компаній

На ринку нерухомості Кривого Рогу спостерігається певне затишшя. Але якщо ви хочете інвестувати в житло, зараз саме той час, коли можна без зайвого поспіху вибрати найбільш вигідний варіант на порталі нерухомості Krysha.ua.

На ринку нерухомості Кривого Рогу відбилася економічна ситуація в країні. Якщо судити по оголошеннях на порталі Krysha.ua , Всім, хто планує купити квартиру в Кривому Розі, слід розраховувати приблизно на 7,5 тисячі гривень за квадратний метр.

ua   , Всім, хто планує купити квартиру в Кривому Розі, слід розраховувати приблизно на 7,5 тисячі гривень за квадратний метр

На що розраховувати покупцям і продавцям житла в Кривому Розі?

Ще відносно недавно найбільшим попитом в цьому місті користувалися дорогі квартири. Потенційні покупці ставилися до них як до способу вигідно інвестувати гроші, тому ретельно вивчали розташування об'єктів житлової нерухомості. Але пару років тому ситуація кардинально змінилася.

Охочі купити житло приділяють увагу в основному малогабаритним варіантів, головне достоїнство яких - у відносно невисокій ціні.

Ще одна особливість Кривого Рогу в тому, що кількість пропозицій в цьому місті істотно перевищує рівень попиту. Продавці все охочіше виставляють свою власність на продаж. А ось покупців, які мають необхідну суму і крім того, готові вкладати її в житлову нерухомість, не так і багато. І навіть ті, хто володіє необхідною для покупки квартири сумою, не поспішають її інвестувати. Люди не чекають швидкого стабілізації економіки, тому готові оперативно реагувати на будь-які зміни.

Скільки коштує квартира в Кривому Розі?

Велика кількість пропозицій при відносно низькому попиті належним чином відбилося і на ціні виставленого на продаж житла. Якщо ще пару років назад середня ціна двокімнатного житла в хрущовці по вулиці Костенко становила від 400 до 450 тисяч гривень, то тепер аналогічного типу квартиру можна купити вже по 300-350 тисяч.

Падіння цін торкнулося не тільки сегмент дешевої нерухомості. Наприклад, ціна двокімнатної квартири в сталінці, в одному з близьких до центру районів міста теж знизилася. Якщо раніше таке житло коштувало близько 680 тисяч гривень, то тепер його вартість - приблизно 450 тисяч.

Судячи з статистикою на сайті krysha.ua , Найбільшим попитом серед покупців користуються однокімнатні квартири. Їм віддають перевагу працюють люди і молоді пари без дітей. Головна вимога у майбутніх власників житла цієї категорії - наявність зручної транспортної розв'язки неподалік.

Варіанти на дві кімнати зазвичай користуються популярністю у сімей з дітьми. В цьому випадку потенційні власники придивляються до самого району, наявності в ньому необхідної інфраструктури. Стан будинку та під'їзду теж грає не останню роль.

Найменший попит - на трикімнатні пропозиції. Їх останнім часом купують настільки неохоче, що і ціни на цей вид нерухомості зараз найдоступніші. Наприклад, якщо ви хочете купити квартиру на три кімнати, вам потрібно буде заплатити максимум 530 тисяч гривень.

На ринку нерухомості Кривого Рогу поки спостерігається певне затишшя. Але якщо ви бажаєте купити житло, то зараз можна без зайвого поспіху підібрати найбільш вигідний варіант.

Знайшли помилку - виділіть та натисніть Ctrl + Enter

На що розраховувати покупцям і продавцям житла в Кривому Розі?
Скільки коштує квартира в Кривому Розі?