Реклама
Реклама
Реклама

Скільки коштує оренда квартир в новобудовах під Києвом - інфографіка

Журналісти дізналися середні ціни на оренду одно- і двокімнатних квартир в нових житлових комплексах Київської області.

В Ірпені квартиру можна зняти від 4800 грн wikipedia.org

Дані інфографіки показують середню вартість оренди одно- і двокімнатного житла в багатоквартирних новобудовах під Києвом. Показники можуть змінюватися в залежності від площі, планування і локації житлового об'єкта. Крім цього, на ціну впливає віддаленість житлового комплексу від об'єктів соціальної інфраструктури і транспортної розв'язки, повідомляє портал Domik.ua.

Читай також: Забудовники тотально економлять: як купити квартиру в безпечному домі

Як з'ясувалося, найдорожче зняти одно- та двокімнатну квартиру можна в нових житлових комплексах Софіївської Борщагівки. Вартість оренди однокімнатного житла становить в середньому 6000-7000 грн. При цьому двокімнатний житловий об'єкт тут можна орендувати за 7500-8500 грн.

За словами фахівців, в Броварах за оренду однокімнатної квартири в новостройкахквартірос'емщікі можуть заплатити близько 5800-6000 грн. Оренда двокімнатного житла коштує дорожче - 6000-7200 грн на місяць. У нових житлових комплексах Бучі орендувати однокімнатний житловий об'єкт орендарі можуть за 5000-5200 грн. При цьому вартість оренди двокімнатних квартир трохи вище - 5500-7000 грн.

При цьому вартість оренди двокімнатних квартир трохи вище - 5500-7000 грн

Середні ціни на оренду квартир domik.ua

Практично за таку ж вартість клієнти можуть знімати житло в новобудовах Ірпеня. Однокімнатну квартиру тут можна орендувати в середньому за 4800-5800 грн. Розмір місячної орендної плати за двокімнатний об'єкт становить 6000-7000 грн.

В результаті опитування ми з'ясували, що найнижчі показники виявлені в Вишгороді. Так, зняти однокімнатну квартиру в багатоквартирних нових житлових комплексах тут можна в середньому за 4500-5500 грн в місяць. Оренда двокімнатного житла обійдеться квартиронаймачам в 6000-7500 грн.

Читай також: Повії, наркотики і домушники: що чекає орендаря, що знімає квартиру на вокзалі

За даними агентств нерухомості, основний попит орендарів в передмісті Києва сфокусований на недорогих одно- і двокімнатних квартирах. Через високу вартість, оренда трьох- і чотирикімнатного мешкання залишається незатребуваною для більшості квартиронаймачів.

Близько 80% клієнтів націлене на оренду житлових об'єктів з комплектами меблів, надійної побутовою технікою, автономним опаленням та лічильниками енергоресурсів.

Раніше повідомлялося про те, скільки варто оренда трикімнатної квартири в різних регіонах України.