Реклама
Реклама
Реклама

Оренда житла подобово в Іллічівську (Чорноморськ) без посередників

  1. Відпочинок в Іллічівську (Відпочинок в Чорноморську)
  2. Де зняти житло в Іллічівську (Чорноморську)
  3. Пам'ятки Іллічівська (Чорноморська)
  4. Як зняти квартиру в Іллічівську подобово (Чорноморську)?
Юлія Квартира подобово в першому будинку від моря.

Час поїздки до: 2015 червня

Доброго дня! Ніколи НЕ Залишани Відгуки, но про Цю квартиру хочеться Написати лишь всі добрі слова! Аджея Попереду літній сезон, и надіюсь что мій відгук стані в нагоді подорожуючий до чудовим міста Чорноморська (Ранее БУВ Іллічівськ)
1. По-перше, хочеться відмітіті прівітну, позитивну, чесну, охайна і "людяності" пан Олю. Ми Вже двічі відпочівалі у неї, и надалі если поїдемо на море, то лишь на вул.Паркову 18! :) Вона всегда розуміє та идет "на зустріч" гостям! :)
2. По-друге, квартира чистенька, охайна, прибрана. Вся сантехніка у ванній кімнаті справно, и что важліво, так ті что чиста !!! З приводу кухні, так там є весь необхідній посуд. Пріїхавші, спокійно можна готувати Їсти (особливо коли подорожуєш з маленькою дитиною). :)
3. Розміщення квартири Дійсно дуже зручне. Оскількі напроти находится охоронна парковка для авто, диско-ресторан Метрополіс и чудова паркова алея.
Всім раджу! Чи не пошкодуєте !!! Реально до моря 7 хвилин повільнім кроком!

Люба Квартира подобово в першому будинку від моря.

Час поїздки до: 2013 листопада

Дуже сподобалося, все як написано так і є. Затишно і головне гарне розташування. До моря рукою подати і поруч є клуб в якому можна ввечері відмінно відпочити.

Відпочинок в Іллічівську (Відпочинок в Чорноморську)


Чорноморськ (колишній Іллічівськ) - молодий красивий місто біля Чорного моря з розвиненою інфраструктурою для якісного і різноманітного відпочинку. Місцеві жителі називають Чорноморськ не інакше, як «Чудо-місто». Звичайно ж, це місто по праву можна так називати, адже він може піднести незабутні дні відпочинку: прекрасні обладнані піщані пляжі, маса пропозицій розважального характеру, варіанти екскурсійної програми, ну і, власне, краса самого міста!


Де зняти житло в Іллічівську (Чорноморську)


На сьогодні потік туристів в літній сезон досягає десятків тисяч людей. І оскільки в місті готелів небагато, як не можна до речі буде житло в Іллічівську (Чорноморську) від власників.

Місто відвідує безліч туристів з України та зарубіжних країн. Велику базу житла під відпочинок в Іллічівську (Чорноморську) надає сервіс Doba.ua. Це зручний сервіс, який містить багато пропозицій навіть по найвимогливіші запити гостей міста. Тут ви знайдете квартири на різний смак. Туристи, які віддають перевагу відпочивати близько до моря - недорого зможуть вибрати варіант на нашому сайті. Для людей, що віддають перевагу активному відпочинку - маса квартир від господарів в центрі, де ви будете перебувати серед усіх міських подій. Є хороші варіанти для сімейного відпочинку біля міських парків Приморський і Молодіжний.

Де б ви не пригледіли собі житло, місто розташувався дуже компактно і практично: всі спальні райони, місця відпочинку та розваги, пляжі і торгові платформи - з'єднані між собою. Наприклад, вибравши житло на вулиці Паркова, ви зможете здійснювати приємні прогулянки тінистими парковими алеями в близькості до ласкавого моря. Можна зняти квартиру в Іллічівську (Чорноморську) в районі найбільшого морського порту або біля вокзалів, якщо необхідна транспортна розв'язка.


Пам'ятки Іллічівська (Чорноморська)


Місцеві жителі з гордістю звертають увагу на те, що їх місто, хоч малий і по площі і за віком, але є самобутнім цікавим курортом, а не тінню більших сусідських міст.

Що ж може запропонувати:

  • • приморський парк відпочинку;
  • • парк «Молодіжний»;
  • • безліч фонтанів;
  • • морський порт;
  • • музей художнього фарфору.

Серед визначних пам'яток не вказана головна - морське узбережжя, яке все-таки в першу чергу привертає гостей. Безпосередня близькість - всього 30 км - з містом-героєм Одесою, звичайно, привертає поїхати туди на екскурсію. Хоча для гостей міста Одеси теж хочеться запропонувати зняти житло в Іллічівську біля моря (Чорноморську) і відвідати цей красивий містечко.


Як зняти квартиру в Іллічівську подобово (Чорноморську)?


Подобово квартири в ви можете знайти на сайті Doba.ua. Сервіс пропонує великий вибір одне -, двох -, трикімнатних апартаментів або будинку, номера в міні-готелі в різних районах, по ціновій політиці, умовами проживання. Тут представлена ​​можливість знайти житло швидко і без посередників, також можливо його забронювати збираючись на відпочинок, ще з дому, зателефонувавши з господарем квартири. Зайшовши на сайт, для вашої зручності, ви можете обмежити пошук по потрібним вам критеріям:

  • • дати проживання;
  • • тип квартири і кількість кімнат;
  • • кількість спальних місць;
  • • ціновий діапазон;
  • • цікавлять зручності і правила проживання.

Сервіс Doba.ua - незамінний помічник, якщо плануєте відпочинок в Ілічевського (Чорноморську). Подорожуючи просторами півдня України, можна відвідати такі цікаві міста, як Одеса , Ізмаїл , Миколаїв .


Як зняти квартиру в Іллічівську подобово (Чорноморську)?