Реклама
Реклама
Реклама

Оренда квартир подобово в Львові без посередників - подобова оренда квартир в Львові від господарів

  1. Добова оренда квартир у Львові
  2. Де орендувати житло
  3. пам'ятки Львова
  4. Як забронювати апартаменти
Ольга Отлічная2-х кімнатна квартира. Поруч площа Ринок

Час поїздки: 2019 грудня

Відпочивали з чоловіком на початку грудня у Львові, за рекомендацією друзів жили у Александри.Квартіра дійсно як на фото, чистенька, доглянута, без сторонніх запахів, є вся необхідна побутова техніка !!!! Квартира знаходиться в центрі міста, навпроти Львівської опери.Хозяйка серйозна і відповідальна, рекомендую !!!!!!

Дмитро Історичний центр 3 хв від Оперного театру пішки

Час поїздки: 2019 листопада

Відпочивали з дівчиною на початку листопада. Все було дуже класно! Квартира, чиста, красива, затишна. Дійсно рідкісний випадок, коли в живу квартира, краще ніж на фото. Розташування в 2-х хвилинах від центру. Особлива подяка Тетяні. Дуже приємна, ввічлива і гостинна. Рекомендую))

Антон Площа Ринок

Час поїздки: 2019 листопада

Квартира гарна, стильна и простору. Дякую власникам на гостинність. рекомендую

Ігор Ткач Простора 2к квартира Люкс класу в 700м від Ринку

Час поїздки: 2019 листопада

Від цієї квартири залишився під большим враженням і моя дівчина, не один раз вже приїжджаю до Львова і зупинявся в різних квартирах, даного цінового діапазону, але ця найкраща! Два санвузли, коли для пари це просто бомба, чоловіки зрозуміють, температуру регулюйте самі, як хочете, дуже зручний регулятор на стіні (адже за тепло оплачуєте ви це реально круто), дуже тепла квартира, а тепла підлога навіть здивував, ванною є шторка і вода летить не по всіх ванній, світло (так яку хочете атмосферу створюйте, хочете роментіческую, без проблем, хочете яскраву, дуже багато світла і вимикачів), покурити виходите в прекрасний затишний дворик де можна подихати і насолодиться тишею (беріть тапочки з собою гумові, щоб було зручно виходити і не взуватися постійно якщо любите покурити), сусіди дуже тихі, ніяких зайвих шумів, що може бути краще, були 4 дні і я давно так солодко не спав! Посуд на кухні на будь-який смак, ножі просто бомба, келихи, стопки, все що потрібно, відкривачка для вина і пива, все продумано і зроблено для людей для їх комфортного відпочинку! Нас зустрічав Сергій йому спасибі окреме! Якщо ви приїхали до Львова за романтикою і комфортом, як і ми, рекомендую!

Добова оренда квартир у Львові


Львів - місто з розвиненою культурою, науковою діяльністю, транспортною сферою і промисловістю. Його прийнято вважати столицею Західної України.

Завдяки тривалій і цікавої історії, що тягнеться з XIII століття, Львів став на сьогодні одним з найбільш затребуваних туристичних напрямків, його історичний центр зарахований до всесвітньої спадщини ЮНЕСКО;


Приїжджати сюди можна на будь-який період часу, необхідний для знайомства з місцевими пам'ятками. Для розміщення краще вибирати приватні пропозиції житла. З орендою квартири подобово у Львові допоможе наш сервіс. Тут представлено безліч відмінних варіантів. Вони відрізняються місцем розташування апартаментів, рівнем комфортності та ціною.


Де орендувати житло


Думаючи над тим, де краще зняти квартиру на добу у Львові, потрібно відповідально підійти до вибору району. Бажаючи завжди перебувати в центрі подій, мати піший доступ до більшості визначних пам'яток, слід розглянути варіанти житла в Старому місті. Це центр Львова. Тут багато ресторанів, кафе, сувенірних крамниць, магазинів і інших закладів, де можна добре провести час. У цьому районі оренда квартир подобово у Львові вважається найбільш дорогої. Але, воно того варто - вам забезпечено море яскравих емоцій.

Якщо хочеться зняти житло недорого і в більш тихому місці, зверніть увагу на пропозиції в районі оперного театру і Проспекту Свободи. Головні пам'ятки міста також знаходяться в пішій доступності, але тут тихіше, ніж в самому серці міста.

Дешево зняти квартиру подобово у Львові можна в районі залізничного вокзалу . До центру міста 15 хвилин їзди на громадському транспорті, близько 40 хвилин пішки. Тут тихо і спокійно. Інфраструктура району цілком підходить для туристів.


пам'ятки Львова


Львів має безліч визначних пам'яток, які обов'язково варто відвідати його гостям. Навіть сам місто часто називають пам'яткою України, тому як прогулянки по будь-якому з його районів подарують море нових вражень. Але, особливу увагу слід приділити таким місцям:



У Львові дуже багато музеїв. У них можна побачити найрізноманітніші експонати, навіть магніти. Також варто відвідати місцеві кав'ярні, які по праву претендують на звання пам'яток міста.


Як забронювати апартаменти


Вам потрібна подобово квартира у Львові? Подбайте про завчасне бронювання житла. Орендувати апартаменти від господарів допоможе наш сервіс Doba.ua. Тут потрібно задати критерії відбору пропозицій, вибравши район, кількість кімнат, необхідні зручності. Далі буде надано перелік пропозицій, відповідних наявним вимогам. Вибравши підходящі, ви зможете безпосередньо зв'язатися з господарем. Саме тому наш ресурс стане відмінним варіантом для тих, кому потрібна квартира подобово без посередників у Львові.

Переваги співпраці з нами полягають в наступному:

  • • безліч варіантів житла: однокімнатні , двокімнатні , трикімнатні ;
  • • численне фото квартир і зручностей;
  • • повний опис апартаментів;
  • • повні контактні дані господарів;
  • • достовірність інформації.

Якщо ви бажаєте відправитися і в інші міста України, розгляньте, як варіант Ужгород , Луцьк , Чернівці .