Реклама
Реклама
Реклама

Оренда квартир подобово в Білій Церкві без посередників - подобова оренда квартир в Білій Церкві від господарів

  1. Добова оренда квартир в Білій Церкві
  2. Де орендувати житло в Білій Церкві?
  3. Пам'ятки Білій Церкві
  4. Як забронювати апартаменти в Білій Церкві?
Сергій поруч парк. Погодинно (вдень)

Час поїздки: 2019 квітня

Дуже гарна квартира, все що Було заявлено на фото, таке ж и в реальності. Хазяйка Іра дуже хороша, з почуттям гумору зустріла нас, розказать показала. Ми пожартувалі и вона побажала гарного дня. Щодо квартири немає жодних нарікань, як буду в Білій Церкві даже Не буду шукати інші місця, відразу буду телефонувати їй.

Ната 1к.Посуточно, затишна квартира від господаря

Час поїздки: 2019 січень

На Водохреща знімали цю квартиру на добу втроем.Первое враження було вирішальним! Все, що надано милою господинею Наталею, абсолютно відповідає заявленому на сайті при здачі квартири! Чистота, порядок, затишок! Ліжка дуже зручні, нові з чистим і свіжим білизною, теплі ковдри ! рушники по два на кожного человека.В кухні все найнеобхідніше є, просто заїжджай і користуйся! Чистенька посуд, серветки, рушники, миючий! (Пишу про таких, здавалося б дрібниці, але знаю як буває, що пластикові тарілки і ножа немає в будинку)
Балкон-казка, от би влітку тут пожити, є диванчик на ньому і просторо! Я думаю це додаткове місце для відпочинку!
Ванна кімната теж вся сяє і блищить! В квартирі новий і дуже хороший ремонт!
Ми дуже вдячні Наталі за гостинність .Пріятно з такими людьми мати справу!
Спасибі ще раз! І сподіваюся, що в теплу пору року ще обов'язково навідається до вас в містечко!
З повагу Наташа і мої рідні!

Сергій Вільно на Новий рік. 2-кімн. кв.

Час поїздки до: 2017 березня

Відмінна квартира для родини. Гарне розташування, чисто, тепло, Wi-Fi без проблем. Сувора, але справедлива господиня. З недоліків - на кухні немає гарячої води. обіцяють)

Юлія Елітна 2 кім. Залізничний вокзал

Час поїздки до: 2014 вересня

Відпочивали з чоловіком в минулому році. Все відмінно: чисто, затишно, господар Руслан відповідальний і позитивна людина. Хочемо і в цьому році зняти цю квартиру, коли будемо в Білій Церкві :))))

Добова оренда квартир в Білій Церкві


Біла Церква - бальнеологічний і кліматичний місто-курорт в Київській області, відомий своїми цілющими радоновими водами, активно застосовуються в санаторному лікуванні. Розташоване воно на річці Рось в годині їзди від столиці.

Саме географічне положення, зручне транспортне сполучення з Києвом, високорозвинена соціально-економічна інфраструктура, а також природні та ландшафтні умови роблять Білу Церкву привабливою для туристів цілий рік. Сюди можна приїжджати відпочивати і культурно збагачуватися хоч взимку, хоч влітку. Безумовно, знайомство з візитною карткою Білій Церкві - дендропарком «Олександрія», відомим своїми різноманітними містками, скульптурами та альтанками, краще перенести на літо, коли тепло і все радує зеленню, а ось численні музеї, археологічні та архітектурні пам'ятки міста можна відвідувати в будь-який час року.

Де орендувати житло в Білій Церкві?


Квартири подобово в Білій Церкві можна орендувати як в центрі, де зосереджені всі основні визначні пам'ятки, і ціни, відповідно, вище, так і поблизу головного водойми міста - річки Рось. Житло на Піщаному і Таращанському масиві з новою багатоповерховою забудовою, при бажанні, можна зняти недорого, втім, як і в районі залізничного вокзалу або головного ринку на масиві Леваневського. Величезний вибір доступного житла пропонують власники будинків приватного сектора, а також багатоповерхової забудови, яка прилягає до промзоні.

Проте, вибираючи житло, потрібно орієнтуватися на необхідні вам об'єкти інфраструктури, що дозволить заощадити на міському громадському транспорті, який в Білій Церкві представлений маршрутними таксі і тролейбусами.


Пам'ятки Білій Церкві


Біла Церква підійде як для туру вихідного дня, так і в якості місця проведення відпустки. По-перше, місто є гарним кліматичним і бальнеологічним курортом, а, по-друге, його історія налічує майже 10 століть, тут мальовнича природа і сила-силенна пам'яток, завдяки чому відпочиваючим завжди знайдеться заняття до душі.

Біла Церква - місто з безліччю цікавих в плані історії та архітектури місць. До їх числа можна віднести:


  • • дендропарк «Олександрія», що займає близько 200 га;
  • • римсько-католицький костел Іоанна Хрестителя;
  • • Зимовий палац Браницьких, зведений в кінці XVIII століття;
  • • Урочище Замкова гора;
  • • Свято-Преображенський Кафедральний собор;
  • • церква святої Марії Магдалини
  • • Микільська церква;
  • • Храм Св. Георгія Побідоносця;

Увага приїжджих також залучають Музей електричного зв'язку, численні пам'ятники і стели, а також Білоцерківський краєзнавчий музей. У місті, крім «Олександрії», є кілька невеликих парків і скверів.


Як забронювати апартаменти в Білій Церкві?


Бажаючи зняти квартиру подобово без посередників, правильніше буде скористатися нашим сервісом Doba.ua, де представлено безліч відмінних варіантів як «економ», так і «люкс» класу - однокімнатні і двокімнатні квартири. Відрізняються представлені на сайті варіанти районом розміщення і рівнем комфортабельності, що природно, позначається на ціні. У будь-якому випадку, вона буде нижче, так як Doba.ua працює з орендодавцями безпосередньо, а значить, вам не доведеться оплачувати націнки посередників. Все що від вас вимагається - задати критерії відбору, ознайомитися з описами і фото запропонованих варіантів і, в разі наявності відповідного, зв'язатися з господарем безпосередньо.

Наш сервіс відрізняється від десятків аналогічних тим, що працює в інтересах користувачів, надаючи тільки достовірну інформацію, найширший вибір варіантів житла на різний смак і гаманець, а також впевненість у благополучному заселенні і розміщенні.

В Україні дуже багато міст, де можна цікаво і з користю для здоров'я провести час. До числа таких можна, наприклад, віднести Східницю , Немирів , Сваляву , Трускавець , Моршин , Миргород і багато інших.


Де орендувати житло в Білій Церкві?
Як забронювати апартаменти в Білій Церкві?