Реклама
Реклама
Реклама

Популярне житло на ринку нерухомості США - Ділові новини АН BFS

  1. Особливою популярністю в Сполучених Штатах користуються такі види нерухомості житлового типу:

За останні п'ять років придбання нерухомості в цій державі є хорошим способом вкладення капіталу. Прогнози аналітичних центрів про подальше підвищення обсягів на ринку нерухомості житла виправдалися лише наполовину. Будівельно-монтажні компанії і фірми, дійсно, зводять житло пристойними темпами, але ось його ціна не зменшується, а збільшується. За останні п'ять років придбання нерухомості в цій державі є хорошим способом вкладення капіталу

фото www.smarthomesinvestments.ru

Привабливість ринку нерухомості США ще і в тому, що продає сторона виносить дуже багато різноманітних пропозицій, та й площ під забудову тут ще вистачає. Будують житло в Америці дуже якісно, ​​і іноді краще, ніж в Європі.

Слід зазначити, що в період світової фінансової кризи нерухомість в США трохи подешевшала, що можна вважати нормальним, і тільки зростання цін був відзначений в Каліфорнії.

Придбання нерухомості в штатах дає її власнику непогані перспективи - її можна придбати не тільки для проживання, а й для отримання прибутку. Прибуток можна отримувати різними способами: її можна здавати орендарям, провести капітальний ремонт житла, а потім перепродати з прибутком.

Ще одним плюсом на користь покупки нерухомості в цій країні є те, що вона знаходиться в десятці найбагатших країн світу, розвивається стабільно, а законодавство виключає всілякі ризики.

Особливою популярністю в Сполучених Штатах користуються такі види нерухомості житлового типу:

1. Будинок для однієї сім'ї. Після придбання такого житла, як правило, його власник вибирає для себе подальший розвиток подій в наступних варіантах:

  • купити, виконати хороший ремонт, тим самим, збільшивши його ціну, а потім перепродати з вигодою;
  • купити і, встановивши орендну ставку, здавати його в оренду;
  • купити і, проживаючи в ньому деякий час, робити ремонт і переобладнати, потім виставити на продаж.

З подібними варіантами пропонуємо ознайомитися на сайті www.smarthomesinvestments.ru, де можна було знайти недороге житло в Детройті, навіть у порівнянні з українським.

2. Житло квартирного типу, яке має ліквідність і перспективи для інвестування. Власник квартири має такі ж права на свою нерухомість, як і домовласник. Квартирне житло може бути куплено як для особистого проживання, так і для подальшої здачі її в оренду або з метою подальшого продажу. Придбання квартири може бути зроблено за допомогою залучення кредитних фінансів. Одним з переваг проживання в особистому квартирі є те, що її зміст визначається лише її рамками.

матеріал підготовлений АН BFS

Додайте джерело АН BFS в обране Google Новини . Що далі? Буде цікавіше!

Що далі?