Реклама
Реклама
Реклама

Житомир.info | Забудьте про поповнення Вашого мобільного рахунку! «Таксі Десятка» в Житомирі зробить це замість Вас!

Запізнення, негода, ніч на дворі і поїздка в громадському транспорті - задоволення нижче середнього. У такі моменти виникає питання, куди звернутися за необхідною послугою, при цьому отримати якісний сервіс і не зіпсувати собі настрій.

«Таксі Десятка» - служба таксі, яка вже встигла добре зарекомендувати себе не тільки в Житомирі, а й в інших містах України. Сервісні послуги нашої компанії відрізняються від інших служб таксі тим, що супроводжуються проведенням оригінальних акцій. Однією з них, стала акція «Поповнюємо Ваш мобільний рахунок на 5 гривень за кожну поїздку!».

Тепер Ви можете скористатися Таксі Десятка і завдяки умовами цієї акції, не тільки з комфортом дістатися до потрібного Вам пункту призначення, а й одночасно з цим поповнити рахунок свого мобільного телефону. Проведення такої акцій в інших містах України настільки привернуло до себе увагу з боку клієнтів, що деякі з них стали навіть планувати свої поїздки з нами: скористався послугами «Таксі Десятка» і рахунок поповнювати не потрібно!

Для людей, які досить часто користуються послугами таксі, це взагалі дуже зручно. Досить зробити 2-3 поїздки на «Таксі Десятка» і рахунок Вашого мобільного телефону поповнений на найближчий тиждень.

У вас банкет, день народження, або інше свято і він закінчився пізно? Запропонуйте своїм друзям викликати таксі зі свого мобільного і потім отримуйте бонуси, які дозволять вам на якийсь час забути про термінали поповнення рахунку. До того ж, не доведеться розмовляти за свій рахунок при виклику таксі, Вам передзвонить оператор.

Клієнти нашої компанії не купують «кота в мішку», а заздалегідь знають вартість свого проїзду, яку обов'язково прораховують оператори. Та й на сьогоднішній день, ця вартість наймінімальніша в Житомирі. До всього іншого, в службі цілодобово працює відділ контролю якості, тому клієнти можуть в повній мірі нам довіряти.

Ось такі прості і дивовижні речі дарує «Таксі Десятка» своїм клієнтам в Житомирі. І немає нічого простішого, ніж записати номери телефонів 096 733-60-60 і з задоволенням, а також явною вигодою для себе, користуватися якісним сервісом і послугами перевезення.

Житомир.info

У вас банкет, день народження, або інше свято і він закінчився пізно?