Реклама
Реклама
Реклама

Дизайн інтер'єру дерев'яного будинку

  1. Рада дизайнера
  2. До речі!
  3. Впишемо в бюджет!
  4. Планування без обмежень!
  5. Консультація - безкоштовно!
  6. Більше 10 років на ринку!
  7. Гарантія 1 рік!
  8. А скільки коштує мій дизайн-проект?
  9. Схожі дизайн-проекти
  10. Дизайн-проект таунхауса

НАМ 11 РОКІВ! ВСЬОГО 11 ПРОЕКТІВ 4 ПРОЕКТУ ЗІ ЗНИЖКОЮ 11%. Поспішайте! НАМ 11 РОКІВ Ганна
дизайнер інтер'єру

Ось же як цікаво іноді складається ланцюжок подій: купуєш будинок в Московській області, живеш в ньому п'ять років, а потім - бац! - трапляється невелика протечка труб. Але замість того, щоб турбуватися, ти вирішуєш нарешті зробити повний ремонт і вирушаєш в студію дизайну, щоб все вийшло по вищому розряду. :) Саме така історія сталася з нашими замовниками - сімейною парою з трьома дітьми. Пропоную розглянути докладніше результат нашої праці: інтер'єр дерев'яного будинку, в який ми, без перебільшення, вклали частинку душі.

Пропоную розглянути докладніше результат нашої праці: інтер'єр дерев'яного будинку, в який ми, без перебільшення, вклали частинку душі

- До початку роботи в будинку вже був камін?

- Так, в цьому проекті ми не робили перепланування, так що найскладнішою частиною проекту можна назвати якраз завдання вписати наявний камін в приміщення. Конструкція об'ємна, та ще й розташована була не по центру вітальні. Ми вирішили обіграти асиметрію і врівноважили композицію за допомогою гіпсокартонних коробів для зберігання дров.

Підбірка в тему: Вітальня в будинку (30 фото)

Підбірка в тему:   Вітальня в будинку (30 фото)

- Чомусь, коли чуєш про дизайн дерев'яного будинку, уявляєш собі якусь баню з брущатими стінами. А тут так свіжо!

- Дерево - дуже потужна текстура, тому чотири дерев'яні стіни можуть візуально тиснути. У кухні-вітальні ми використовували світлу покривні фарбу для брусів, щоб уникнути ефекту "важких стін" і підтримати сучасний стиль. З цих же міркувань, до речі, стіна за каміном покрита декоративною штукатуркою під бетон.

Підбірка в тему: Дизайн таунхаусів 150 кв м (161 фото)

Підбірка в тему:   Дизайн таунхаусів 150 кв м (161 фото)

- Треба зізнатися, поєднання дерев'яного столу з прозорими стільцями виглядає несподівано круто!

- Замовники давно хотіли в їдальню саме такий масивний стіл, а ми обіграли його колір так, щоб він гармонійно поєднувався з тумбою під телевізором. Прозорі стільці підтримують сучасний стиль в інтер'єрі: вони витончені, створюють дуже приємний контраст матеріалів і, що важливо, абсолютно не перевантажують вітальню.

Рада дизайнера

Коли у великому приміщенні сходяться різні функціональні зони - кухня, їдальня, вітальня, - їх обов'язково потрібно візуально відокремлювати один від одного. Зробити це можна за допомогою світла, килимів або, як в нашому випадку, плитки іншого кольору.

Зробити це можна за допомогою світла, килимів або, як в нашому випадку, плитки іншого кольору

- Дайте вгадаю: чорний низ фасадів перегукується з темною плиткою в зоні їдальні!

- Так, саме так. :) Можна помітити, що дизайн вийшов лаконічним. Це не випадковість. Як говорилося вище, дерев'яні стіни самі по собі дуже «активні», тобто притягують до себе багато уваги. Якщо додати багато зайвих деталей, вони перенавантажуватимуть інтер'єр. З цієї ж причини слід бути обережним з бажанням виставити напоказ сімейні фотографії, вишивки в рамках або пам'ятні сувеніри: далеко не всі пам'ятні речі будуть добре виглядати в обраному стилі, краще відвести їм особливе місце, не на виду у всіх.

До речі!

Про вашому дизайн-проект

Дизайнерська знижка - вам!

З нами вигідно! Дизайн-проект повністю окупиться за рахунок дизайнерських знижок на товари. Майже в кожному магазині у нас є така знижка! Ми поділимося нею з вами!

Ми поділимося нею з вами

Впишемо в бюджет!

Ще до початку підбору меблів і оздоблювальних матеріалів ми визначимо з вами бюджет. В цей бюджет ми і впишемо. Вкрай дорогі товари виключені!

Вкрай дорогі товари виключені

Планування без обмежень!

Перепланування - найважливіший етап дизайн-проекту! Ми попрацюємо над нею доти, поки вона вас не влаштує. І не важливо, скільки буде варіантів: 5, 10, 20 ... Обмежень немає!

Обмежень немає

Консультація - безкоштовно!

Перший раз робите ремонт з дизайнером? Ми докладно розповімо, як проходить проектування, поділимося досвідом, допоможемо визначити бюджет і т.д. І все це абсолютно безкоштовно!

І все це абсолютно безкоштовно

Більше 10 років на ринку!

Це говорить тільки про те, що ми пропонуємо якісний продукт за оптимальною ціною, працюємо чесно і на нас можна покластися!

Це говорить тільки про те, що ми пропонуємо якісний продукт за оптимальною ціною, працюємо чесно і на нас можна покластися

Гарантія 1 рік!

Ми гарантуємо якісні креслення! Якщо знайдеться помилка, ми безкоштовно і оперативно усунемо їх. Гарантія діє протягом року після здачі дизайн-проекту!

Гарантія діє протягом року після здачі дизайн-проекту

- Чому вирішили не фарбувати в світлий колір стіни в спальні?

- Дерев'яні текстури додають натуральності, яка дуже доречна в спальні. До того ж, якщо переслідувати бажання пофарбувати їх всюди, навіщо тоді купувати дерев'яний будинок? :) Що стосується меблів - сучасний стиль любить прості лінії. Білий шафа на всю стіну розбавляє інтер'єр, завдяки йому немає відчуття, що знаходишся в «дерев'яній коробочці».

Підбірка в тему: Спальня в сірих тонах (26 фото)

Підбірка в тему:   Спальня в сірих тонах (26 фото)

- Напевно знайдуться ті, хто скаже, що вибрані кольори для дитячої - занадто похмурі. Що ви на це відповісте?

- Найчастіше ніжні інтер'єрчик - не бажання дитини, а примха батьків. Я не вважаю, що дитяча вийшла похмурою. Вона підходить хлопцям, для яких ми її створювали: простора, гармонійна, тут є яскраві плями і активні контрасти. Подивіться, як класно реалізована ідея з ліжками в нішах. До речі, в перегородці між ними є вікно, так що діти не зовсім розділені. :)

Підбірка в тему: Дизайн дитячої для двох дітей (13 фото)

Підбірка в тему:   Дизайн дитячої для двох дітей (13 фото)

- Як здорово бачити у ванній не тільки плитку, але і дерево!

- Дерев'яні текстури відмінно виглядають в ванних! Головне, вибрати правильну просочення, щоб бруси не псувалися від вологості. У цьому санвузлі немає стандартних навісних шафок, меблі зроблені на замовлення. Труби приховані в коробі, в ньому ж зроблені полки-ніші.

А скільки коштує мій дизайн-проект?

Загальна площа, м2:

об'єкт:

На першому поверсі - вітальня, їдальня, кухня, санвузол і спальня замовників - батьків сімейства. На другому поверсі дві дитячі - окрема для старшого сина-підлітка і загальна для молодших хлопців, другий санвузол і ще дві житлові кімнати, з якими ми не працювали. Площа будинку близько 180 кв.м.

Схожі дизайн-проекти

Дизайн квартири в сучасному стилі

Дизайн-проект таунхауса

Сучасний дизайн інтер'єру

А скільки коштує мій дизайн-проект?
До початку роботи в будинку вже був камін?
Перший раз робите ремонт з дизайнером?
Чому вирішили не фарбувати в світлий колір стіни в спальні?
До того ж, якщо переслідувати бажання пофарбувати їх всюди, навіщо тоді купувати дерев'яний будинок?
Що ви на це відповісте?
А скільки коштує мій дизайн-проект?