Реклама
Реклама
Реклама

Мама Денисової рада розриву дочки з Кривошапко

Тетяна Денисова. Фото з сайту dusia.telekritika.ua

Про розлучення Тетяни Денисової та Олександра Кривошапко ходить маса чуток. Ситуацію прояснила мама Тані.

Лілія розповіла, що рада розставання дочки з молодим чоловіком.

"Саша непоганий хлопчик, він мені подобається. Але розставання я рада - вони зустрілися не в той час і не в той час. І вони обидва два таких творчих людини, так що обидва тягнуть ковдру на себе, і ніхто не може піти на компроміс" , - сказала мама Денисової.

Вона також підтвердила, що ніякого піару в стосунках Тані і Саші не було.

"Відносини були справжніми, і весілля була справжньою. Я тільки на ній не була - хоча була єдиною, яка їх підтримала і сказала:" Хочете розписуватися - розпишіться ". Хоча з Сашиной боку заважали його батьки, і навіть приїхав його зять за три дні до весілля - намагався відрадити одружитися на Тані і відвезти його в Маріуполь всякими правдами і неправдами. Вони навіть пішли в бар, повернулися дуже пізно дуже хороші, але Саша не піддався. І зять поїхав, а Саша одружився на Тані ".

Мама Денисової вважає, що Кривошапко ще занадто молодий для шлюбу з її дочкою.

"Я рада, тому що вони зустрілися занадто рано. От якби вони зустрілися, коли йому було б тридцять, а Тані - сорок, вони б прожили довго і щасливо. Вони б були обидва помудрує", - впевнена вона.

Після розлучення Денисова сильно переживала, каже Лілія: "Звичайно, переживала. Але вона у мене дівчинка розумна і все розуміє"

джерело: Дуся

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram