Реклама
Реклама
Реклама

Платіжна система Ківі [поповнення, переклад, оплата послуг, виведення грошей]

  1. Платіжна система Ківі [поповнення, переклад, оплата послуг, виведення грошей] Вітаю вас, шановні...
  2. Навіщо потрібен Qiwi гаманець, плюси і мінуси системи
  3. Як поповнити Ківі гаманець
  4. Як перевести гроші з Ківі гаманця іншому користувачеві або оплатити послуги
  5. Як зняти і перевести в готівку гроші з Ківі гаманця
  6. Онлайн займ на Ківі гаманець
  7. Платіжна система Ківі [поповнення, переклад, оплата послуг, виведення грошей]
  8. Як завести гаманець Ківі
  9. Навіщо потрібен Qiwi гаманець, плюси і мінуси системи
  10. Як поповнити Ківі гаманець
  11. Як перевести гроші з Ківі гаманця іншому користувачеві або оплатити послуги
  12. Як зняти і перевести в готівку гроші з Ківі гаманця
  13. Онлайн займ на Ківі гаманець
  14. Платіжна система Ківі [поповнення, переклад, оплата послуг, виведення грошей]
  15. Як завести гаманець Ківі
  16. Навіщо потрібен Qiwi гаманець, плюси і мінуси системи
  17. Як поповнити Ківі гаманець
  18. Як перевести гроші з Ківі гаманця іншому користувачеві або оплатити послуги
  19. Як зняти і перевести в готівку гроші з Ківі гаманця
  20. Онлайн займ на Ківі гаманець

Платіжна система Ківі [поповнення, переклад, оплата послуг, виведення грошей]

Платіжна система Ківі [поповнення, переклад, оплата послуг, виведення грошей]

Вітаю вас, шановні читачі блогу Vorabota.ru! За статистикою система моментальних платежів Qiwi входить в число найпопулярніших. Її навіть можна назвати «народної», так як переважна більшість росіян оплачують за допомогою даного сервісу інтернет, IP-телефонію, стільниковий зв'язок, комуналку і інші послуги, погашають банківські кредити, роблять покупки. Хтось навіть використовує її для розрахунків з віртуальними партнерами і фрілансерами - людьми, для яких віддалена робота через інтернет стала основною.

Ось я і вирішив коротко розповісти, як користуватися системою. Не буду детально описувати процес реєстрації і створення Qiwi гаманця, там все просто. Я хочу зупинитися на тому, як поповнити Ківі гаманець, як перевести і перевести в готівку з нього кошти. Також хочу перерахувати плюси і мінуси платіжного сервісу, так як в інтернеті можна побачити дуже багато негативних відгуків про нього.

Як завести гаманець Ківі

Отже, щоб користуватися системою Qiwi, треба зареєструватися. Це можна зробити, вибравши один з відповідних для себе способів:

• На сайті Visa Qiwi Wallet , Де треба ввести номер стільникового. Згодом він буде використовуватися, як логін, на нього ж система надішле SMS з паролем.

• Через мобільну версію сайту m.qiwi.ru . Вона має такий же функціонал, головне, щоб був зв'язок. Це так само просто, як створити електронний гаманець Вебмані і керувати ним з мобільного. Для цього потрібно завантажити спеціальний додаток.

• Через будь-термінал Qiwi з помаранчевої птахом на корпусі. Там теж треба ввести номер свого мобільного телефону, куди прийде pin-код, необхідний для входу в систему. Подивитися адреси терміналів Ківі можна на цій сторінці:

Подивитися адреси терміналів Ківі можна на цій сторінці:

До речі, з міркувань безпеки розробники не радять використовувати для створення гаманця в платіжній системі Ківі термінали. Краще робити це через веб-інтерфейс або мобільний додаток. А термінали Ківі краще використовувати для поповнення і зняття коштів.

Навіщо потрібен Qiwi гаманець, плюси і мінуси системи

Ківі дозволяє оплачувати різні послуги, переказувати кошти іншим користувачам, переводити їх і т.д. Про це докладно написано на сайті платіжної системи.

Сам я не користуюся Qiwi Wallet, так як мене більше влаштовує віртуальний гаманець Вебмані - цілком надійний інструмент для здійснення платежів.

Що стосується Qiwi, особисто мені було достатньо проаналізувати відгуки, які залишають на різних сайтах користувачі, щоб зрозуміти, що я не буду працювати з цією системою.

Найчастіше люди скаржаться на такі недоліки:

• Відсутність нормальної техпідтримки;

• Платежі іноді не приходять за призначенням, і гроші просто губляться;

• Нерідко комісія в Ківі гаманці буває вище, ніж очікує користувач, грунтуючись на офіційній інформації;

• При спробі перевести або зняти чималу суму, гаманець Qiwi можуть заблокувати разом з наявними на ньому засобами;

• Якщо людина оформляє позику на Ківі, а потім погашає його достроково, він автоматично потрапляє в «чорний список» системи і не може розраховувати на отримання грошей.

Перераховані проблеми я взяв з відгуків реальних користувачів Qiwi Wallet, в число яких сам я не входжу. Можливо, люди самі в чомусь неправі, не вміють працювати з системою, допускають помилки при перекладі грошей і т.д. Не знаю, але щось занадто багато незадоволених цією системою.

Не знаю, але щось занадто багато незадоволених цією системою

Незважаючи на це, у Qiwi є і переваги:

• Анонімність, так як не треба вводити особисті дані, щоб зареєструватися в системі або здійснити платіж. Досить номера стільникового телефону.

• Важливо, що при переказі коштів іншим учасникам системи і при оплаті деяких послуг комісія на Ківі гаманці відсутня.

• Користуватися Qiwi дуже просто. Навіть зовсім недосвідчена людина швидко розбереться, як знімати, переводити або виводити гроші зі свого гаманця, оплачувати різні товари і послуги, оформити онлайн кредит на Ківі гаманець т.д.

Але тут відразу треба обмовитися, що перераховані вище «плюси» працюють лише до певного моменту. Тобто, поки ви переганяли через Qiwi Wallet невеликі суми - нічого страшного, ризик цілком виправданий. Але, як тільки ви спробуєте перекласти комусь або зняти (вивести, перевести в готівку) досить велику суму (за офіційними даними - понад 15 тис., За відгуками - від 5 тис. Рублів), можуть початися проблеми.

Тому, якщо хтось працює вдома через Інтернет і отримує непоганий дохід, краще використовувати іншу платіжну систему.

Як поповнити Ківі гаманець

Отже, щоб почати працювати з Qiwi, вам треба покласти на свій гаманець якусь суму грошей. Це можна зробити через численні платіжні термінали Qiwi або вибрати один з альтернативних способів, які описані на сайті системи.

А щоб дізнатися, як перевести гроші на Ківі гаманець без комісії, можна зробити наступне:

• Перейдіть на сторінку w.qiwi.com/replenish/main.action ;

• Виберіть у лівому стовпчику «всі способи поповнення», а в розділі комісії клікніть мишем по «0%»;

• Виберіть підходящий варіант і прочитайте інструкцію системи.

Як бачите, покласти гроші на Ківі гаманець не так складно. Але, з огляду на сформовану в інтернеті думку про цю систему, перш ніж переводити туди гроші, подумайте, наскільки важлива для вас ця сума, і сильно ви будете переживати, якщо її втратите.

Як перевести гроші з Ківі гаманця іншому користувачеві або оплатити послуги

Отже, на вашому Qiwi є якась сума. Ви можете перевести гроші іншому користувачеві, відвідавши цю сторінку . Оплатити послуги і товари на цій сторінці . Для цього досить вибрати в меню відповідний пункт ( «Переклад» або «Оплата»). Головне, уважно читайте підказки системи.

При переказі коштів на інші гаманці Qiwi комісія не стягується. Причому, неважливо, зареєстрований інший користувач в даній платіжній системі чи ні. Щоб відправити йому гроші, досить знати лише номер його мобільного.

Щоб відправити йому гроші, досить знати лише номер його мобільного

А ось при оплаті деяких послуг з гаманця Ківі комісія береться. Причому, іноді (особливо при перерахуванні невеликих сум) вона велика. Щоб подивитися розмір комісії, а також зробити платіж, досить вибрати в списку потрібну вам послугу.

Щоб подивитися розмір комісії, а також зробити платіж, досить   вибрати в списку   потрібну вам послугу

Якщо в списку немає того, що вам потрібно, перейдіть в розділ «Популярне» і виберіть « вільний платіж ».

Щоб перерахувати гроші, вам знадобляться банківські реквізити постачальника.

Як зняти і перевести в готівку гроші з Ківі гаманця

Якщо ви не збираєтеся користуватися системою по повній програмі (здійснювати покупки, оплачувати послуги), а просто знімати перераховані на ваш гаманець гроші, можна використовувати будь-який зручний для себе спосіб:

• Вивести їх через системи грошових переказів, з якими працює Visa Qiwi Wallet. Подивитися весь список і умови отримання готівки можна тут .

• Перерахувати гроші на свою карту або рахунок. Список банків, з якими працює система Qiwi, можна подивитися тут .

Вибравши відповідну систему грошових переказів або потрібний банк, можна подивитися інструкцію, як вивести гроші з Ківі гаманця тим чи іншим способом. Для цього достатньо клікнути по відповідному значку.

Є й інші варіанти:

• Перегнати гроші з Qiwi гаманця в іншу платіжну систему. Наприклад, в Яндекс.Деньги або Вебмані, а потім вже вивести їх. адже перевести в готівку Яндекс.Деньги або зняти гроші з Webmoney порівняно легше і вигідніше.

• Купити карту, прив'язану до рахунку в системі Qiwi, і знімати гроші в будь-яких банкоматах.

• Купити карту, прив'язану до рахунку в системі Qiwi, і знімати гроші в будь-яких банкоматах

Одним словом, виводити кошти з цієї платіжної системи можна. Головне - стежити, щоб при знятті грошей з Qiwi гаманця комісія була не надто високою.

Бажаю всім удачі і до нових зустрічей на сторінках блогу Vorabota.ru!

Вас це може зацікавити:

Онлайн займ на Ківі гаманець

Не знаю, добре це чи погано, але багато хто бере позики через інтернет. Ось тільки компаній, які можуть перерахувати гроші на гаманець Qiwi, не так вже й багато. Одна з…

Платіжна система Ківі [поповнення, переклад, оплата послуг, виведення грошей]

Платіжна система Ківі [поповнення, переклад, оплата послуг, виведення грошей]

Вітаю вас, шановні читачі блогу Vorabota.ru! За статистикою система моментальних платежів Qiwi входить в число найпопулярніших. Її навіть можна назвати «народної», так як переважна більшість росіян оплачують за допомогою даного сервісу інтернет, IP-телефонію, стільниковий зв'язок, комуналку і інші послуги, погашають банківські кредити, роблять покупки. Хтось навіть використовує її для розрахунків з віртуальними партнерами і фрілансерами - людьми, для яких віддалена робота через інтернет стала основною.

Ось я і вирішив коротко розповісти, як користуватися системою. Не буду детально описувати процес реєстрації і створення Qiwi гаманця, там все просто. Я хочу зупинитися на тому, як поповнити Ківі гаманець, як перевести і перевести в готівку з нього кошти. Також хочу перерахувати плюси і мінуси платіжного сервісу, так як в інтернеті можна побачити дуже багато негативних відгуків про нього.

Як завести гаманець Ківі

Отже, щоб користуватися системою Qiwi, треба зареєструватися. Це можна зробити, вибравши один з відповідних для себе способів:

• На сайті Visa Qiwi Wallet , Де треба ввести номер стільникового. Згодом він буде використовуватися, як логін, на нього ж система надішле SMS з паролем.

• Через мобільну версію сайту m.qiwi.ru . Вона має такий же функціонал, головне, щоб був зв'язок. Це так само просто, як створити електронний гаманець Вебмані і керувати ним з мобільного. Для цього потрібно завантажити спеціальний додаток.

• Через будь-термінал Qiwi з помаранчевої птахом на корпусі. Там теж треба ввести номер свого мобільного телефону, куди прийде pin-код, необхідний для входу в систему. Подивитися адреси терміналів Ківі можна на цій сторінці:

Подивитися адреси терміналів Ківі можна на цій сторінці:

До речі, з міркувань безпеки розробники не радять використовувати для створення гаманця в платіжній системі Ківі термінали. Краще робити це через веб-інтерфейс або мобільний додаток. А термінали Ківі краще використовувати для поповнення і зняття коштів.

Навіщо потрібен Qiwi гаманець, плюси і мінуси системи

Ківі дозволяє оплачувати різні послуги, переказувати кошти іншим користувачам, переводити їх і т.д. Про це докладно написано на сайті платіжної системи.

Сам я не користуюся Qiwi Wallet, так як мене більше влаштовує віртуальний гаманець Вебмані - цілком надійний інструмент для здійснення платежів.

Що стосується Qiwi, особисто мені було достатньо проаналізувати відгуки, які залишають на різних сайтах користувачі, щоб зрозуміти, що я не буду працювати з цією системою.

Найчастіше люди скаржаться на такі недоліки:

• Відсутність нормальної техпідтримки;

• Платежі іноді не приходять за призначенням, і гроші просто губляться;

• Нерідко комісія в Ківі гаманці буває вище, ніж очікує користувач, грунтуючись на офіційній інформації;

• При спробі перевести або зняти чималу суму, гаманець Qiwi можуть заблокувати разом з наявними на ньому засобами;

• Якщо людина оформляє позику на Ківі, а потім погашає його достроково, він автоматично потрапляє в «чорний список» системи і не може розраховувати на отримання грошей.

Перераховані проблеми я взяв з відгуків реальних користувачів Qiwi Wallet, в число яких сам я не входжу. Можливо, люди самі в чомусь неправі, не вміють працювати з системою, допускають помилки при перекладі грошей і т.д. Не знаю, але щось занадто багато незадоволених цією системою.

Не знаю, але щось занадто багато незадоволених цією системою

Незважаючи на це, у Qiwi є і переваги:

• Анонімність, так як не треба вводити особисті дані, щоб зареєструватися в системі або здійснити платіж. Досить номера стільникового телефону.

• Важливо, що при переказі коштів іншим учасникам системи і при оплаті деяких послуг комісія на Ківі гаманці відсутня.

• Користуватися Qiwi дуже просто. Навіть зовсім недосвідчена людина швидко розбереться, як знімати, переводити або виводити гроші зі свого гаманця, оплачувати різні товари і послуги, оформити онлайн кредит на Ківі гаманець т.д.

Але тут відразу треба обмовитися, що перераховані вище «плюси» працюють лише до певного моменту. Тобто, поки ви переганяли через Qiwi Wallet невеликі суми - нічого страшного, ризик цілком виправданий. Але, як тільки ви спробуєте перекласти комусь або зняти (вивести, перевести в готівку) досить велику суму (за офіційними даними - понад 15 тис., За відгуками - від 5 тис. Рублів), можуть початися проблеми.

Тому, якщо хтось працює вдома через Інтернет і отримує непоганий дохід, краще використовувати іншу платіжну систему.

Як поповнити Ківі гаманець

Отже, щоб почати працювати з Qiwi, вам треба покласти на свій гаманець якусь суму грошей. Це можна зробити через численні платіжні термінали Qiwi або вибрати один з альтернативних способів, які описані на сайті системи.

А щоб дізнатися, як перевести гроші на Ківі гаманець без комісії, можна зробити наступне:

• Перейдіть на сторінку w.qiwi.com/replenish/main.action ;

• Виберіть у лівому стовпчику «всі способи поповнення», а в розділі комісії клікніть мишем по «0%»;

• Виберіть підходящий варіант і прочитайте інструкцію системи.

Як бачите, покласти гроші на Ківі гаманець не так складно. Але, з огляду на сформовану в інтернеті думку про цю систему, перш ніж переводити туди гроші, подумайте, наскільки важлива для вас ця сума, і сильно ви будете переживати, якщо її втратите.

Як перевести гроші з Ківі гаманця іншому користувачеві або оплатити послуги

Отже, на вашому Qiwi є якась сума. Ви можете перевести гроші іншому користувачеві, відвідавши цю сторінку . Оплатити послуги і товари на цій сторінці . Для цього досить вибрати в меню відповідний пункт ( «Переклад» або «Оплата»). Головне, уважно читайте підказки системи.

При переказі коштів на інші гаманці Qiwi комісія не стягується. Причому, неважливо, зареєстрований інший користувач в даній платіжній системі чи ні. Щоб відправити йому гроші, досить знати лише номер його мобільного.

Щоб відправити йому гроші, досить знати лише номер його мобільного

А ось при оплаті деяких послуг з гаманця Ківі комісія береться. Причому, іноді (особливо при перерахуванні невеликих сум) вона велика. Щоб подивитися розмір комісії, а також зробити платіж, досить вибрати в списку потрібну вам послугу.

Щоб подивитися розмір комісії, а також зробити платіж, досить   вибрати в списку   потрібну вам послугу

Якщо в списку немає того, що вам потрібно, перейдіть в розділ «Популярне» і виберіть « вільний платіж ».

Щоб перерахувати гроші, вам знадобляться банківські реквізити постачальника.

Як зняти і перевести в готівку гроші з Ківі гаманця

Якщо ви не збираєтеся користуватися системою по повній програмі (здійснювати покупки, оплачувати послуги), а просто знімати перераховані на ваш гаманець гроші, можна використовувати будь-який зручний для себе спосіб:

• Вивести їх через системи грошових переказів, з якими працює Visa Qiwi Wallet. Подивитися весь список і умови отримання готівки можна тут .

• Перерахувати гроші на свою карту або рахунок. Список банків, з якими працює система Qiwi, можна подивитися тут .

Вибравши відповідну систему грошових переказів або потрібний банк, можна подивитися інструкцію, як вивести гроші з Ківі гаманця тим чи іншим способом. Для цього достатньо клікнути по відповідному значку.

Є й інші варіанти:

• Перегнати гроші з Qiwi гаманця в іншу платіжну систему. Наприклад, в Яндекс.Деньги або Вебмані, а потім вже вивести їх. адже перевести в готівку Яндекс.Деньги або зняти гроші з Webmoney порівняно легше і вигідніше.

• Купити карту, прив'язану до рахунку в системі Qiwi, і знімати гроші в будь-яких банкоматах.

• Купити карту, прив'язану до рахунку в системі Qiwi, і знімати гроші в будь-яких банкоматах

Одним словом, виводити кошти з цієї платіжної системи можна. Головне - стежити, щоб при знятті грошей з Qiwi гаманця комісія була не надто високою.

Бажаю всім удачі і до нових зустрічей на сторінках блогу Vorabota.ru!

Вас це може зацікавити:

Онлайн займ на Ківі гаманець

Не знаю, добре це чи погано, але багато хто бере позики через інтернет. Ось тільки компаній, які можуть перерахувати гроші на гаманець Qiwi, не так вже й багато. Одна з…

Платіжна система Ківі [поповнення, переклад, оплата послуг, виведення грошей]

Платіжна система Ківі [поповнення, переклад, оплата послуг, виведення грошей]

Вітаю вас, шановні читачі блогу Vorabota.ru! За статистикою система моментальних платежів Qiwi входить в число найпопулярніших. Її навіть можна назвати «народної», так як переважна більшість росіян оплачують за допомогою даного сервісу інтернет, IP-телефонію, стільниковий зв'язок, комуналку і інші послуги, погашають банківські кредити, роблять покупки. Хтось навіть використовує її для розрахунків з віртуальними партнерами і фрілансерами - людьми, для яких віддалена робота через інтернет стала основною.

Ось я і вирішив коротко розповісти, як користуватися системою. Не буду детально описувати процес реєстрації і створення Qiwi гаманця, там все просто. Я хочу зупинитися на тому, як поповнити Ківі гаманець, як перевести і перевести в готівку з нього кошти. Також хочу перерахувати плюси і мінуси платіжного сервісу, так як в інтернеті можна побачити дуже багато негативних відгуків про нього.

Як завести гаманець Ківі

Отже, щоб користуватися системою Qiwi, треба зареєструватися. Це можна зробити, вибравши один з відповідних для себе способів:

• На сайті Visa Qiwi Wallet , Де треба ввести номер стільникового. Згодом він буде використовуватися, як логін, на нього ж система надішле SMS з паролем.

• Через мобільну версію сайту m.qiwi.ru . Вона має такий же функціонал, головне, щоб був зв'язок. Це так само просто, як створити електронний гаманець Вебмані і керувати ним з мобільного. Для цього потрібно завантажити спеціальний додаток.

• Через будь-термінал Qiwi з помаранчевої птахом на корпусі. Там теж треба ввести номер свого мобільного телефону, куди прийде pin-код, необхідний для входу в систему. Подивитися адреси терміналів Ківі можна на цій сторінці:

Подивитися адреси терміналів Ківі можна на цій сторінці:

До речі, з міркувань безпеки розробники не радять використовувати для створення гаманця в платіжній системі Ківі термінали. Краще робити це через веб-інтерфейс або мобільний додаток. А термінали Ківі краще використовувати для поповнення і зняття коштів.

Навіщо потрібен Qiwi гаманець, плюси і мінуси системи

Ківі дозволяє оплачувати різні послуги, переказувати кошти іншим користувачам, переводити їх і т.д. Про це докладно написано на сайті платіжної системи.

Сам я не користуюся Qiwi Wallet, так як мене більше влаштовує віртуальний гаманець Вебмані - цілком надійний інструмент для здійснення платежів.

Що стосується Qiwi, особисто мені було достатньо проаналізувати відгуки, які залишають на різних сайтах користувачі, щоб зрозуміти, що я не буду працювати з цією системою.

Найчастіше люди скаржаться на такі недоліки:

• Відсутність нормальної техпідтримки;

• Платежі іноді не приходять за призначенням, і гроші просто губляться;

• Нерідко комісія в Ківі гаманці буває вище, ніж очікує користувач, грунтуючись на офіційній інформації;

• При спробі перевести або зняти чималу суму, гаманець Qiwi можуть заблокувати разом з наявними на ньому засобами;

• Якщо людина оформляє позику на Ківі, а потім погашає його достроково, він автоматично потрапляє в «чорний список» системи і не може розраховувати на отримання грошей.

Перераховані проблеми я взяв з відгуків реальних користувачів Qiwi Wallet, в число яких сам я не входжу. Можливо, люди самі в чомусь неправі, не вміють працювати з системою, допускають помилки при перекладі грошей і т.д. Не знаю, але щось занадто багато незадоволених цією системою.

Не знаю, але щось занадто багато незадоволених цією системою

Незважаючи на це, у Qiwi є і переваги:

• Анонімність, так як не треба вводити особисті дані, щоб зареєструватися в системі або здійснити платіж. Досить номера стільникового телефону.

• Важливо, що при переказі коштів іншим учасникам системи і при оплаті деяких послуг комісія на Ківі гаманці відсутня.

• Користуватися Qiwi дуже просто. Навіть зовсім недосвідчена людина швидко розбереться, як знімати, переводити або виводити гроші зі свого гаманця, оплачувати різні товари і послуги, оформити онлайн кредит на Ківі гаманець т.д.

Але тут відразу треба обмовитися, що перераховані вище «плюси» працюють лише до певного моменту. Тобто, поки ви переганяли через Qiwi Wallet невеликі суми - нічого страшного, ризик цілком виправданий. Але, як тільки ви спробуєте перекласти комусь або зняти (вивести, перевести в готівку) досить велику суму (за офіційними даними - понад 15 тис., За відгуками - від 5 тис. Рублів), можуть початися проблеми.

Тому, якщо хтось працює вдома через Інтернет і отримує непоганий дохід, краще використовувати іншу платіжну систему.

Як поповнити Ківі гаманець

Отже, щоб почати працювати з Qiwi, вам треба покласти на свій гаманець якусь суму грошей. Це можна зробити через численні платіжні термінали Qiwi або вибрати один з альтернативних способів, які описані на сайті системи.

А щоб дізнатися, як перевести гроші на Ківі гаманець без комісії, можна зробити наступне:

• Перейдіть на сторінку w.qiwi.com/replenish/main.action ;

• Виберіть у лівому стовпчику «всі способи поповнення», а в розділі комісії клікніть мишем по «0%»;

• Виберіть підходящий варіант і прочитайте інструкцію системи.

Як бачите, покласти гроші на Ківі гаманець не так складно. Але, з огляду на сформовану в інтернеті думку про цю систему, перш ніж переводити туди гроші, подумайте, наскільки важлива для вас ця сума, і сильно ви будете переживати, якщо її втратите.

Як перевести гроші з Ківі гаманця іншому користувачеві або оплатити послуги

Отже, на вашому Qiwi є якась сума. Ви можете перевести гроші іншому користувачеві, відвідавши цю сторінку . Оплатити послуги і товари на цій сторінці . Для цього досить вибрати в меню відповідний пункт ( «Переклад» або «Оплата»). Головне, уважно читайте підказки системи.

При переказі коштів на інші гаманці Qiwi комісія не стягується. Причому, неважливо, зареєстрований інший користувач в даній платіжній системі чи ні. Щоб відправити йому гроші, досить знати лише номер його мобільного.

Щоб відправити йому гроші, досить знати лише номер його мобільного

А ось при оплаті деяких послуг з гаманця Ківі комісія береться. Причому, іноді (особливо при перерахуванні невеликих сум) вона велика. Щоб подивитися розмір комісії, а також зробити платіж, досить вибрати в списку потрібну вам послугу.

Щоб подивитися розмір комісії, а також зробити платіж, досить   вибрати в списку   потрібну вам послугу

Якщо в списку немає того, що вам потрібно, перейдіть в розділ «Популярне» і виберіть « вільний платіж ».

Щоб перерахувати гроші, вам знадобляться банківські реквізити постачальника.

Як зняти і перевести в готівку гроші з Ківі гаманця

Якщо ви не збираєтеся користуватися системою по повній програмі (здійснювати покупки, оплачувати послуги), а просто знімати перераховані на ваш гаманець гроші, можна використовувати будь-який зручний для себе спосіб:

• Вивести їх через системи грошових переказів, з якими працює Visa Qiwi Wallet. Подивитися весь список і умови отримання готівки можна тут .

• Перерахувати гроші на свою карту або рахунок. Список банків, з якими працює система Qiwi, можна подивитися тут .

Вибравши відповідну систему грошових переказів або потрібний банк, можна подивитися інструкцію, як вивести гроші з Ківі гаманця тим чи іншим способом. Для цього достатньо клікнути по відповідному значку.

Є й інші варіанти:

• Перегнати гроші з Qiwi гаманця в іншу платіжну систему. Наприклад, в Яндекс.Деньги або Вебмані, а потім вже вивести їх. адже перевести в готівку Яндекс.Деньги або зняти гроші з Webmoney порівняно легше і вигідніше.

• Купити карту, прив'язану до рахунку в системі Qiwi, і знімати гроші в будь-яких банкоматах.

• Купити карту, прив'язану до рахунку в системі Qiwi, і знімати гроші в будь-яких банкоматах

Одним словом, виводити кошти з цієї платіжної системи можна. Головне - стежити, щоб при знятті грошей з Qiwi гаманця комісія була не надто високою.

Бажаю всім удачі і до нових зустрічей на сторінках блогу Vorabota.ru!

Вас це може зацікавити:

Онлайн займ на Ківі гаманець

Не знаю, добре це чи погано, але багато хто бере позики через інтернет. Ось тільки компаній, які можуть перерахувати гроші на гаманець Qiwi, не так вже й багато. Одна з…