Реклама
Реклама
Реклама

Як зняти гроші з Яндекс гаманця - огляд способів

  1. Використання банківської карти Яндекс.Деньги.
  2. Переклад на банківську карту будь-якого банку.
  3. Переклад на банківський рахунок.
  4. Прискорений переклад в банк (Альфа-Банк, Відкриття, Промсвязьбанк, Тінькофф Банк)
  5. Оплата через системи переказів (Contact, Western Union, Ронко «РИБ», Ідрам)

Привіт, шановні друзі. Як зняти гроші з Яндекс гаманця? Це питання мені задають все частіше.

Коли я розповів як виводити гроші з гаманця WebMoney . Поряд з питаннями по Вебмані з'явилися питання і по Яндексу.

Потім я розповів про те, як зв'язати гаманці Яндекса і Вебмані і переводити гроші з однієї системи в іншу без посередників.

І ця стаття також додала питань з приводу зняття грошей з гаманця Яндекс.

Для мене відповідь на це питання було очевидним, так як в акаунті Яндек.Деньгі все гранично просто. Є способи поповнення та зняття коштів. Вибираєш зручний і дотримуєшся інструкцій системи. Так, в чому ж заковика?

Чому багато людей не знають, як вивести гроші з гаманця Яндекс. Відповідь проста, - бажання заощадити, вивести гроші без комісії. В інтернеті таких помилок предостатньо. Ось це і плутає людей. Але, подібні схеми не працюють. Варіанти, як поповнення рахунку мобільного телефону, потім переклад на гаманець Ківі і після на банківську карту більше не покатають. Комісія стягується на кожному етапі, в кожній системі.

Сьогодні переклади і зняття готівки з гаманця Яндекс супроводжуються комісією.

Зате, ви можете витрачати гроші на свої потреби без комісії!

А тепер розберемо можливі способи зняття грошей з Яндекс гаманця.

Почнемо з відеоогляду, а далі я приведу наочні приклади в тексті статті.

Використання банківської карти Яндекс.Деньги.

Без комісії можна використовувати гроші, якщо оформити банківську карту Яндекс.Деньги. Це повноцінна пластикова карта, тільки замість розрахункового рахунку до неї прив'язаний рахунок гаманця Яндекс.

Використовувати цю карту можна в будь-який точки світу, де приймають до оплати банківські карти. Оплачуючи товари і послуги, ви економите на комісії і ще заробляєте бонуси від партнерів системи.

Також гроші можна зняти в будь-якому банкоматі. Але, при цьому доведеться заплатити комісію - 3,5% + 15 рублів (але не менше 100 рублів). Так що краще здійснювати безготівкові операції по карті.

Для громадян Росії випуск картки та обслуговування протягом 3 років обійдеться в 249 рублів. А для громадян інших країн - 349 рублів.

Для початку вам потрібно випустити карту. Для цього потрібно зайти в свій аккаунт Яндекс.Деньги - натиснути на кнопку «Зняти» - перейти за посиланням «Компанії Яндекс.Деньги».

Деньги»

Компанії Яндекс.Деньги

Далі, натискаєте кнопку «Випустити карту».

Випуск карти - крок 1

Заповнюєте форму відповідно до підказками системи. І знову натискаєте кнопку «Випустити карту».

Випуск карти - крок 2

Важливо: обов'язково вказуйте свої дані, так як в деяких випадках при оплаті товарів у вас можуть попросити паспорт для підтвердження особи. І, звичайно ж, правильно вкажіть Вашу електронну адресу доставки.

Після отримання та активації карти ви зможете повноцінно використовувати її.

Переклад на банківську карту будь-якого банку.

Зняти гроші з гаманця можна на будь-яку банківську карту. При цьому не потрібно прив'язувати банківську карту до гаманця Яндекс.Деньги. Прив'язка банківської карти до гаманця потрібна лише в тому випадку, якщо ви є власником карти Альфа-Банку або Відкриття. Прив'язка карти цих банків надає дві переваги:

1. безвідсоткове поповнення гаманця;

2. зняття з 3% комісією.

В інших випадках гроші можна знімати без прив'язки банківської карти. При цьому, при знятті грошей з гаманця Яндекс буде утримуватися комісія 3% + 15 рублів. Однак прив'язка банківської карти до гаманця Яндекс дає свою перевагу. Якщо карта прив'язана до гаманця, ви можете не переживати про нестачу коштів у гаманці. При оплаті можна буде вибрати прив'язану карту і сплатити з неї. Платіж буде здійснений через систему Яндекс.Деньги, але з вашої банківської карти. Це особливо вигідно, коли ви оплачуєте товари і послуги, де при оплаті через Яндекс комісія знижена або відсутня.

У розділі «Зняти» натискаєте на посилання "Карта будь-якого банку» - вводите номер карти, суму, email одержувача і повідомлення для нього - тиснете кнопку «Перевести».

У розділі «Зняти» натискаєте на посилання Карта будь-якого банку» - вводите номер карти, суму, email одержувача і повідомлення для нього - тиснете кнопку «Перевести»

Переклад на банківську карту

Протягом трьох робочих днів гроші надійдуть на карту.

Переклад на банківський рахунок.

Наступний спосіб зняти гроші з гаманця Яндекс - це переклад на банківський рахунок. Принцип перекладу такої ж, як з банківськими картами, тільки потрібно заповнити більше інформації. Для перекладу знадобиться БИК банку одержувача, його прізвище, ім'я, по батькові, номер рахунку.

Переказ можна зробити безпосередньо на рахунок або вказавши номер договору, картковий рахунок або номер карти. При цьому потрібно в коментарях пояснити, кому саме адресується переклад. Підказки допоможуть вам це зробити.

Комісія при перекладі на рахунок в банку становить 3% + 15 рублів. Максимальна сума за один раз для перекладу 100.000 рублів, а в місяць 6.000.000 рублів.

Для перекладу в розділі «Зняти» натискаєте по потрібному посиланню «Рахунок фізичної особи, IP, юрособи, кредитний рахунок» - вводите БИК банку одержувача, ПІБ, номер рахунку, вказуєте ідентифікатор, суму - тиснете кнопку «Переказати гроші».

Переклад на банківський рахунок

Переклад буде зарахований на рахунок протягом 3 робочих днів.

Прискорений переклад в банк (Альфа-Банк, Відкриття, Промсвязьбанк, Тінькофф Банк)

Про переваги банку Відкриття і Альфа-Банку я вже розповів трохи вище по тексту в статті.

Також швидко можна перевести гроші на рахунок Промсвязьбанка або Тінькофф банку. На відміну від перших двох банків, до цих банку прив'язка гаманця не потрібно. Платіж буде здійснений протягом декількох хвилин.

Для цього в розділі «Зняти» натискаєте на відповідне посилання - заповнюєте форму - тиснете кнопку «Переказати гроші».

Для цього в розділі «Зняти» натискаєте на відповідне посилання - заповнюєте форму - тиснете кнопку «Переказати гроші»

Переклад на рахунок в Промсвязьбанк

Максимальна сума для перекладу за один раз - 15.000 рублів.

І ви економите 15 рублів. З 1.000 рублів з вас утримають НЕ 45 рублів, а 30 рубликів. Економія!

Оплата через системи переказів (Contact, Western Union, Ронко «РИБ», Ідрам)

І ще один спосіб зняти гроші з гаманця Яндекс - це використовувати системи грошових переказів. Терміни зарахування будуть залежати від системи грошових переказів. Комісія, як і в попередніх способах - 3% + 15 рублів. Тільки ось, наприклад, якщо виводити 1.000 рублів через систему Contact, буде утримана комісія в розмірі 90 рублів. Взагалі, в цій системі на все переклади така звіряча комісія. А при ідентифікації в системі Рапіда онлайн через Contact береться комісія 150 рублів при платежі в 100 рублів. Це я так для прикладу жадібності!

Для здійснення переказу в розділі «Зняти» натискайте на посилання потрібної вам системи грошових переказів - заповнюйте форму, після чого натискаєте кнопку «Перевести».

Переклад через Contact

І чекаєте переклад.

Ось такі ось способи зняття грошей з гаманця Яндекс.Деньги доступні кожному власнику. Так що якщо вам потрібна готівка, вибирайте зручний для вас спосіб і знімайте гроші. А краще завести банківську карту Яндекс.Деньги і використовувати грошові кошти безготівковим шляхом. Економія очевидна.

Ще більше інформації ви знайдете в рубриці запитань і відповідей в розділі допомоги Яндекс.

А у мене на цьому все. Друзі якщо у вас залишилися питання, буду радий відповісти на них в коментарях. Бажаю вам хороших вихідних. До зустрічі в нових статтях.

З повагою, Максим Зайцев .

Як зняти гроші з Яндекс гаманця?
Так, в чому ж заковика?