Реклама
Реклама
Реклама

Як переводити гроші з карти на карту без скажених комісій

  1. Що за додаток і як воно влаштовано У АКБ «Росевробанк» (АТ) є безкоштовний додаток «Переклади», за...

Що за додаток і як воно влаштовано

У АКБ «Росевробанк» (АТ) є безкоштовний додаток «Переклади», за допомогою якого ви можете запросто перекидати гроші з однієї картки на іншу. І немає рішуче ніякої різниці, що за банки випустили ці карти або в якому регіоні Росії знаходиться адресат. Не має значення навіть платіжна система: отримувати і відправляти гроші можна на карти Visa, MasterCard і «Мир».

Довго і нудно реєструватися в додатку не треба, достатньо ввести дані карти. Тут виникає обгрунтоване побоювання: чи варто так робити? Чи не потраплять використанням картки до шахраїв, які сплять і бачать, як би викрасти ваші кревні? По частині безпеки тут все в порядку: всі переклади захищені за допомогою технології 3D-Secure. Щоб вам було зовсім спокійно, встановіть код доступу до додатка - у зловмисників не буде ні єдиного шансу поживитися за ваш рахунок.

Якщо ніколи перевіряти кожну цифру, відскануйте картку, натиснувши на іконку із зображенням камери. Потім введіть суму, яку хочете перевести, і номер карти адресата.

Можна залишити адресу електронної пошти, куди будуть приходити квитанції про перекладах. Це дуже зручна опція, якщо ви часто переводите гроші і вже заплуталися, кому і скільки відправили. Мінімальний термін надходження коштів - кілька хвилин, але тут все залежить від того, наскільки оперативний банк, якому належить карта адресата.

Перед переведенням ще раз перевірте дані відправника та одержувача, заодно зможете побачити підсумкову суму, куди входить комісія за послуги сервісу. Вона цілком гуманна. Натисніть кнопку «Перевести» - все, гроші вже в дорозі.

Натисніть кнопку «Перевести» - все, гроші вже в дорозі

Якщо не хочете постійно вводити номер своєї картки, можна зберегти її дані. Щоб побачити історію перекладів, вам потрібно вказати номер телефону і отримати пароль.

Скільки коштує переклад

Невелика комісія - головна перевага «Перекладів». Її максимальний розмір становить 1% від суми, яку ви відправляєте з карти на карту, а для сум менш як 4 900 рублів вона обмежується 49 рублями. Якщо ж ви переводите кошти на карту «Росевробанка», операція і зовсім буде безкоштовною.

У інших банків, які ми зі зрозумілих причин не будемо називати, підхід до цього питання далеко не такий лояльний. Перекласти гроші на карту цього ж банку, але в іншому регіоні - платите. Хочете відправити гроші клієнту іншого банку - тим більше. Зрозуміло, комісія там в півтора, а то і в два рази більше, ніж у «Перекладів». Суми начебто не такі й великі, але, якщо вам часто доводиться користуватися послугою безготівкових переказів, в результаті це задоволення встає в копієчку.

«Переклади» зручні тим, що для перекидання грошей туди-сюди ніхто не змушує вас заводити карту «Росевробанка». Якщо у вас є карта якогось іншого банку, яка влаштовує вас всім, але не вартістю безготівкових переказів, користуйтеся їй, а для переказів встановіть окремий додаток. Навіщо потрібні зайві витрати, якщо можна обійтися без них?

Тут виникає обгрунтоване побоювання: чи варто так робити?
Чи не потраплять використанням картки до шахраїв, які сплять і бачать, як би викрасти ваші кревні?
Навіщо потрібні зайві витрати, якщо можна обійтися без них?