Реклама
Реклама
Реклама

Як перевести гроші з карти Сбербанк на ківі гаманець

  1. Поповнюємо ківі гаманець на офіційному сайті Qiwi: алгоритм дій
  2. Порядок поповнення гаманця ківі через «Сбербанк Онлайн»
  3. Як поповнити ківі гаманець через сервіс «Мобільний банк»
  4. Поповнюємо гаманець ківі через банкомат з карти Ощадбанку

Популярність сервісу електронних гаманців зростає з кожним днем, в зв'язку з цим, розширюється і функціонал можливостей їх обслуговування Популярність сервісу електронних гаманців зростає з кожним днем, в зв'язку з цим, розширюється і функціонал можливостей їх обслуговування. Йдеться про доступні способи поповнення гаманців електронних грошей - на сьогоднішній день доступна маса варіантів здійснення безготівкових переказів даного призначення. Важливим буде наголосити й на тому, що не всі існуючі методи і сервіси є безпечними з фінансової точки зору - випадки інтернет-шахрайства з використанням банківських карток для поповнення Qiwi і інших гаманців нерідкі. Сьогодні ми розглянемо схему перерахування коштів на Ківі-гаманець за допомогою чотирьох самих і надійних способів транзакції з використанням карти Ощадбанку.

Поповнюємо ківі гаманець на офіційному сайті Qiwi: алгоритм дій

Офіційний сайт Qiwi (https://qiwi.com) - один з найпопулярніших зараз способів переказу коштів через банківську карту. Необхідний момент - прив'язка самої платіжної карти до номера електронного гаманця. Як це зробити?

Крок 1. Зайти на офіційний сайт Qiwi, ввівши номер телефону (в якості логіна), а також пароль.

Крок 2. У меню сайту знайти кнопку «Банківські картки», у вікні, якого слід вибрати позицію «Прив'язки карти». Тут потрібно враховувати, що система взаємодіє лише з картами типу Visa і MasterCard.

Крок 3. Внести дані платіжної карти (номер, активний період дії, тризначний CVV-код) і дочекатися верифікації відомостей. Про успішну прив'язці карти клієнт оповіщається по SMS-повідомленні.

Прив'язка карти - одноразовий і найтриваліший етап процедури поповнення, оскільки, зареєстрована карта дозволяє перераховувати гроші в кілька кліків. Все, що буде необхідно потім - зайти на сайт Ківі, натиснути кнопку «Поповнити гаманець», далі - «Банківської картою». Система запропонує ввести дані карти і суму переказу (можна поповнювати від 1 рубля до 50 тис. Рублів).

Перевіривши всі дані і підтвердивши їх за допомогою пароля по SMS, користувач поповнює гаманець ківі за кілька хвилин.

Перевіривши всі дані і підтвердивши їх за допомогою пароля по SMS, користувач поповнює гаманець ківі за кілька хвилин

Порядок поповнення гаманця ківі через «Сбербанк Онлайн»

До недавнього часу поповнення Qiwi через Особистий кабінет в системі «Сбербанк Онлайн» було самим оперативним і легким способом. Процедура складалася з декількох простих кроків:

Крок 1. Введення логіна і пароля в інтернет-банкінг.

Крок 2. Вибір в меню «Перекази та платежі» зі спливаючого списку - «Електронні гроші» - «QiwiWallet».

Крок 3. Ввести номер гаманця, суму оплати.

Крок 4. Провести підтвердження шляхом введення пароля з SMS.

Увага! Повідомивши про технічні роботах в системі, фахівці призупинили дію даної можливості в онлайн-банкінгу, тому зараз функція поповнення через Особистий кабінет Ощадбанку користувачам недоступна.

Як поповнити ківі гаманець через сервіс «Мобільний банк»

Переказати кошти на гаманець Qiwi можна і за допомогою мобільного телефону: для цього на короткий номер 900 відправляється SMS-повідомлення за зразком: Qiwi (ківі) 0000000000 500, де замість «0000000000» потрібно вказати десятизначний номер гаманця (номер телефону), «500» - це сума грошей, яку потрібно перевести.

Після відправки повідомлення клієнту приходить у відповідь SMS з паролем підтвердження, відправивши який користувач завершує операцію.

Важливо! Для використання можливості мобільного перекладу користувач повинен подати запит в банк на включення Qiwi в список бенефіціарів коштів з картки клієнта, вказавши номер ківі гаманця. Оформляється запит у вигляді відповідної письмової заяви, написаного в відділенні згідно з інструкцією уповноважених співробітників Ощадбанку.

Поповнюємо гаманець ківі через банкомат з карти Ощадбанку

Ще один доступний і відносно оперативний варіант поповнення ківі гаманця картою Ощадбанку - використовувати банкомат. Алгоритм перекладів украй простий:

Крок 1. Вставити картку в банкомат, ввести код.

Крок 2. У меню «Платежі» слід вибрати «Оплату послуг», а далі - перехід аналогічний інтерфейсу інтернет-банкінгу - «Електронні гроші» - «QiwiWallet».

Крок 3. Ввести номер телефону (гаманця), суму грошей до перекладу, підтвердити транзакцію.

Користувачам потрібно враховувати і той факт, що термін здійснення переказу грошових коштів за допомогою всіх перерахованих вище способів може займати від 24 до 72 годин, тому для реалізації можливості використання електронних грошей планувати дії потрібно заздалегідь.

Увага! Відсоток комісії Ощадбанку за здійснення переказів - 0,75% (в деяких випадках - досягає 2,5%), при цьому вартість послуги не входить в суму переказу. При введенні суми транзакції користувач повинен додати до цього числа і відсоток комісійного збору.

Чи не знайшли відповіді на своє питання? Дізнайтеся, як вирішити саме Вашу проблему - зателефонуйте прямо зараз:

+7 (499) 703-32-46 (Москва)

+7 (812) 309-26-52 (Санкт-Петербург)

Це швидко і безкоштовно!

Додати коментар

Як це зробити?
Чи не знайшли відповіді на своє питання?