Реклама
Реклама
Реклама

Що таке податкова декларація про доходи 3-ПДФО 2018 2017 2016 2015

  1. Що таке податкова декларація про доходи 3-ПДФО Хто повинен подавати декларацію про доходи
  2. Як і коли подається декларація
  3. Форма декларації за 2018 рік
  4. Форма декларації за 2017 рік
  5. Форма декларації за 2016 рік
  6. Зразки декларацій за 2016 рік
  7. Форма декларації за 2015 рік
  8. Зразки декларацій за 2015 рік
  9. Як заповнюється декларація
  10. Корисні посилання
  11. Що таке податкова декларація про доходи 3-ПДФО
  12. Як і коли подається декларація
  13. Форма декларації за 2018 рік
  14. Форма декларації за 2017 рік
  15. Форма декларації за 2016 рік
  16. Зразки декларацій за 2016 рік
  17. Форма декларації за 2015 рік
  18. Зразки декларацій за 2015 рік
  19. Як заповнюється декларація
  20. Корисні посилання
  21. Що таке податкова декларація про доходи 3-ПДФО
  22. Як і коли подається декларація
  23. Форма декларації за 2018 рік
  24. Форма декларації за 2017 рік
  25. Форма декларації за 2016 рік
  26. Зразки декларацій за 2016 рік
  27. Форма декларації за 2015 рік
  28. Зразки декларацій за 2015 рік
  29. Як заповнюється декларація
  30. Корисні посилання
  31. Що таке податкова декларація про доходи 3-ПДФО
  32. Як і коли подається декларація
  33. Форма декларації за 2018 рік
  34. Форма декларації за 2017 рік
  35. Форма декларації за 2016 рік
  36. Зразки декларацій за 2016 рік
  37. Форма декларації за 2015 рік
  38. Зразки декларацій за 2015 рік
  39. Як заповнюється декларація
  40. Корисні посилання
  41. Що таке податкова декларація про доходи 3-ПДФО
  42. Як і коли подається декларація
  43. Форма декларації за 2018 рік
  44. Форма декларації за 2017 рік
  45. Форма декларації за 2016 рік
  46. Зразки декларацій за 2016 рік
  47. Форма декларації за 2015 рік
  48. Зразки декларацій за 2015 рік
  49. Як заповнюється декларація
  50. Корисні посилання

Що таке податкова декларація про доходи 3-ПДФО

Хто повинен подавати декларацію про доходи

Податкова декларація 3-ПДФО - документ, за допомогою якого в Росії фізичні особи звітують з податку на прибуток фізичних осіб (ПДФО). Декларацію повинні, як правило, подавати люди, які продавали майно, мають доходи з-за кордону, які отримують доходи, за якими податок не було сплачено податковим агентом, нотаріуси, які займаються приватною практикою, адвокати, котрі заснували адвокатські кабінети, індивідуальні підприємці, які використовують загальну систему оподаткування , і так далі.

Декларацію також необхідно подавати для отримання деяких податкових відрахувань. Тобто ті, хто претендує на деякі відрахування, зобов'язані подати декларацію для того, щоб одержати відрахування. Але якщо вони не претендують на відрахування, декларацію можуть не подавати.

Як і коли подається декларація

Декларація про доходи заповнюється за уніфікованою формою. У разі, якщо Ви звітуєте по податках, декларація, як правило, подається в році, наступним за тим, за який ви подаєте декларацію, але не пізніше 30 квітня. Декларація подається до податкової інспекції за місцем проживання (тобто офіційної реєстрації). Декларацію можна надіслати поштою. В такому випадку, вона повинна бути надіслана не пізніше 30 квітня (дійде до податкової інспекції в такому випадку вона пізніше, але це не біда). Крайній термін сплати податку не такий, як крайній термін подачі декларації. У тому випадку, якщо Ви повинні сплатити податок, це потрібно зробити не пізніше 15 липня (року, наступного за тим, за який сплачується податок).

Форма декларації за 2018 рік


Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)   Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 3 жовтня 2018 р N ММВ-7-11 / 569 @ Про затвердження форми податкової декларації з податку на доходи фізичних осіб (форма 3-ПДФО ), порядку її заповнення, а також формату подання податкової декларації з податку на доходи фізичних осіб в електронній формі ) Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)
Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 3 жовтня 2018 р N ММВ-7-11 / 569 @ "Про затвердження форми податкової декларації з податку на доходи фізичних осіб (форма 3-ПДФО ), порядку її заповнення, а також формату подання податкової декларації з податку на доходи фізичних осіб в електронній формі ").

Примітка. Щоб не думати, який бланк правильний, а який ні, можна просто заповнити декларацію онлайн на нашому веб-сайті. Наш веб-сайт все зробить правильно. На потрібному бланку. Почати заповнення можна ось тут: "Декларація 3-ПДФО" / " Заповнити онлайн ".

Форма декларації за 2017 рік


Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)   Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 25 Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)
Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 25.10.2017 р № ММВ-7-11 / 822 @ "Про внесення змін до додатка до наказу Федеральної податкової служби від 24.12.2014 NММВ- 7-11 / 671 @ ").

Примітка. Щоб не думати, який бланк правильний, а який ні, можна просто заповнити декларацію онлайн на нашому веб-сайті. Наш веб-сайт все зробить правильно. На потрібному бланку. Почати заповнення можна ось тут: "Декларація 3-ПДФО" / " Заповнити онлайн ".

Форма декларації за 2016 рік


Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)   Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 10 Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)
Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 10.10.16 № ММВ-7-11 / 552 @). Ви можете завантажити її, пройшовши по Посилання вище (джерело - ФНС).

Примітка. Щоб не думати, який бланк правильний, а який ні, можна просто заповнити декларацію онлайн на нашому веб-сайті. Наш веб-сайт все зробить правильно. На потрібному бланку. Почати заповнення можна ось тут: "Декларація 3-ПДФО" / " Заповнити онлайн ".

Зразки декларацій за 2016 рік


Для повернення податку при купівлі житла   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, в форматі PDF Для повернення податку при купівлі житла
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, в форматі PDF.

Для повернення податку при купівлі житла і іпотеці   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, і виплати відсотків по іпотеці (виплаті іпотечних відсотків) в форматі PDF Для повернення податку при купівлі житла і іпотеці
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, і виплати відсотків по іпотеці (виплаті іпотечних відсотків) в форматі PDF.

Для повернення податку з витрат на навчання   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на навчання в форматі PDF Для повернення податку з витрат на навчання
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на навчання в форматі PDF.

Для повернення податку за видатками на лікування   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на лікування в форматі PDF Для повернення податку за видатками на лікування
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на лікування в форматі PDF.

Для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування в форматі PDF Для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування в форматі PDF.

При продажу майна, наприклад, автомашини або квартири   Зразок (приклад) заповнення декларації при продажу майна, наприклад, автомашини або квартири, в форматі PDF При продажу майна, наприклад, автомашини або квартири
Зразок (приклад) заповнення декларації при продажу майна, наприклад, автомашини або квартири, в форматі PDF.

Форма декларації за 2015 рік

Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)   Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 24 Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)
Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 24.12.2015 №ММВ-7-11 / 671 @). Ви можете завантажити її, пройшовши по Посилання вище (джерело - ФНС).

Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі XLS - Ексель) Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі XLS - Ексель)

Примітка. Щоб не думати, який бланк правильний, а який ні, можна просто заповнити декларацію онлайн на нашому веб-сайті. Наш веб-сайт все зробить правильно. На потрібному бланку. Почати заповнення можна ось тут: "Декларація 3-ПДФО" / " Заповнити онлайн ".

Зразки декларацій за 2015 рік


Для повернення податку при купівлі житла   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, в форматі PDF Для повернення податку при купівлі житла
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, в форматі PDF.

Для повернення податку при купівлі житла і іпотеці   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, і виплати відсотків по іпотеці (виплаті іпотечних відсотків) в форматі PDF Для повернення податку при купівлі житла і іпотеці
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, і виплати відсотків по іпотеці (виплаті іпотечних відсотків) в форматі PDF.

Для повернення податку з витрат на навчання   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на навчання в форматі PDF Для повернення податку з витрат на навчання
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на навчання в форматі PDF.

Для повернення податку за видатками на лікування   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на лікування в форматі PDF Для повернення податку за видатками на лікування
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на лікування в форматі PDF.

Для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування в форматі PDF Для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування в форматі PDF.

При продажу майна, наприклад, автомашини або квартири   Зразок (приклад) заповнення декларації при продажу майна, наприклад, автомашини або квартири, в форматі PDF При продажу майна, наприклад, автомашини або квартири
Зразок (приклад) заповнення декларації при продажу майна, наприклад, автомашини або квартири, в форматі PDF.

Як заповнюється декларація

Заповнити декларацію Ви можете на сайті податку в інтернет-програмі для заповнення 3-ПДФО. Вам потрібно буде тільки відповісти на прості запитання, які Ви побачите на екрані. Відповівши на питання, Ви зможете завантажити готовий документ в форматі PDF. Вам залишиться тільки його роздрукувати. Щоб перейти до заповнення, натисніть, будь ласка, кнопку Далі нижче.

Корисні посилання

Заповнити декларацію 3-ПДФО онлайн Заповнити декларацію 3-ПДФО онлайн .

Декларація 3-ПДФО за 2017 рік Декларація 3-ПДФО за 2017 рік .

Дізнатися, що таке декларація 3-ПДФО Дізнатися, що таке декларація 3-ПДФО .

Що таке податкова декларація про доходи 3-ПДФО

Хто повинен подавати декларацію про доходи

Податкова декларація 3-ПДФО - документ, за допомогою якого в Росії фізичні особи звітують з податку на прибуток фізичних осіб (ПДФО). Декларацію повинні, як правило, подавати люди, які продавали майно, мають доходи з-за кордону, які отримують доходи, за якими податок не було сплачено податковим агентом, нотаріуси, які займаються приватною практикою, адвокати, котрі заснували адвокатські кабінети, індивідуальні підприємці, які використовують загальну систему оподаткування , і так далі.

Декларацію також необхідно подавати для отримання деяких податкових відрахувань. Тобто ті, хто претендує на деякі відрахування, зобов'язані подати декларацію для того, щоб одержати відрахування. Але якщо вони не претендують на відрахування, декларацію можуть не подавати.

Як і коли подається декларація

Декларація про доходи заповнюється за уніфікованою формою. У разі, якщо Ви звітуєте по податках, декларація, як правило, подається в році, наступним за тим, за який ви подаєте декларацію, але не пізніше 30 квітня. Декларація подається до податкової інспекції за місцем проживання (тобто офіційної реєстрації). Декларацію можна надіслати поштою. В такому випадку, вона повинна бути надіслана не пізніше 30 квітня (дійде до податкової інспекції в такому випадку вона пізніше, але це не біда). Крайній термін сплати податку не такий, як крайній термін подачі декларації. У тому випадку, якщо Ви повинні сплатити податок, це потрібно зробити не пізніше 15 липня (року, наступного за тим, за який сплачується податок).

Форма декларації за 2018 рік


Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)   Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 3 жовтня 2018 р N ММВ-7-11 / 569 @ Про затвердження форми податкової декларації з податку на доходи фізичних осіб (форма 3-ПДФО ), порядку її заповнення, а також формату подання податкової декларації з податку на доходи фізичних осіб в електронній формі ) Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)
Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 3 жовтня 2018 р N ММВ-7-11 / 569 @ "Про затвердження форми податкової декларації з податку на доходи фізичних осіб (форма 3-ПДФО ), порядку її заповнення, а також формату подання податкової декларації з податку на доходи фізичних осіб в електронній формі ").

Примітка. Щоб не думати, який бланк правильний, а який ні, можна просто заповнити декларацію онлайн на нашому веб-сайті. Наш веб-сайт все зробить правильно. На потрібному бланку. Почати заповнення можна ось тут: "Декларація 3-ПДФО" / " Заповнити онлайн ".

Форма декларації за 2017 рік


Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)   Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 25 Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)
Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 25.10.2017 р № ММВ-7-11 / 822 @ "Про внесення змін до додатка до наказу Федеральної податкової служби від 24.12.2014 NММВ- 7-11 / 671 @ ").

Примітка. Щоб не думати, який бланк правильний, а який ні, можна просто заповнити декларацію онлайн на нашому веб-сайті. Наш веб-сайт все зробить правильно. На потрібному бланку. Почати заповнення можна ось тут: "Декларація 3-ПДФО" / " Заповнити онлайн ".

Форма декларації за 2016 рік


Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)   Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 10 Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)
Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 10.10.16 № ММВ-7-11 / 552 @). Ви можете завантажити її, пройшовши по Посилання вище (джерело - ФНС).

Примітка. Щоб не думати, який бланк правильний, а який ні, можна просто заповнити декларацію онлайн на нашому веб-сайті. Наш веб-сайт все зробить правильно. На потрібному бланку. Почати заповнення можна ось тут: "Декларація 3-ПДФО" / " Заповнити онлайн ".

Зразки декларацій за 2016 рік


Для повернення податку при купівлі житла   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, в форматі PDF Для повернення податку при купівлі житла
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, в форматі PDF.

Для повернення податку при купівлі житла і іпотеці   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, і виплати відсотків по іпотеці (виплаті іпотечних відсотків) в форматі PDF Для повернення податку при купівлі житла і іпотеці
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, і виплати відсотків по іпотеці (виплаті іпотечних відсотків) в форматі PDF.

Для повернення податку з витрат на навчання   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на навчання в форматі PDF Для повернення податку з витрат на навчання
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на навчання в форматі PDF.

Для повернення податку за видатками на лікування   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на лікування в форматі PDF Для повернення податку за видатками на лікування
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на лікування в форматі PDF.

Для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування в форматі PDF Для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування в форматі PDF.

При продажу майна, наприклад, автомашини або квартири   Зразок (приклад) заповнення декларації при продажу майна, наприклад, автомашини або квартири, в форматі PDF При продажу майна, наприклад, автомашини або квартири
Зразок (приклад) заповнення декларації при продажу майна, наприклад, автомашини або квартири, в форматі PDF.

Форма декларації за 2015 рік

Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)   Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 24 Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)
Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 24.12.2015 №ММВ-7-11 / 671 @). Ви можете завантажити її, пройшовши по Посилання вище (джерело - ФНС).

Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі XLS - Ексель) Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі XLS - Ексель)

Примітка. Щоб не думати, який бланк правильний, а який ні, можна просто заповнити декларацію онлайн на нашому веб-сайті. Наш веб-сайт все зробить правильно. На потрібному бланку. Почати заповнення можна ось тут: "Декларація 3-ПДФО" / " Заповнити онлайн ".

Зразки декларацій за 2015 рік


Для повернення податку при купівлі житла   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, в форматі PDF Для повернення податку при купівлі житла
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, в форматі PDF.

Для повернення податку при купівлі житла і іпотеці   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, і виплати відсотків по іпотеці (виплаті іпотечних відсотків) в форматі PDF Для повернення податку при купівлі житла і іпотеці
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, і виплати відсотків по іпотеці (виплаті іпотечних відсотків) в форматі PDF.

Для повернення податку з витрат на навчання   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на навчання в форматі PDF Для повернення податку з витрат на навчання
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на навчання в форматі PDF.

Для повернення податку за видатками на лікування   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на лікування в форматі PDF Для повернення податку за видатками на лікування
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на лікування в форматі PDF.

Для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування в форматі PDF Для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування в форматі PDF.

При продажу майна, наприклад, автомашини або квартири   Зразок (приклад) заповнення декларації при продажу майна, наприклад, автомашини або квартири, в форматі PDF При продажу майна, наприклад, автомашини або квартири
Зразок (приклад) заповнення декларації при продажу майна, наприклад, автомашини або квартири, в форматі PDF.

Як заповнюється декларація

Заповнити декларацію Ви можете на сайті податку в інтернет-програмі для заповнення 3-ПДФО. Вам потрібно буде тільки відповісти на прості запитання, які Ви побачите на екрані. Відповівши на питання, Ви зможете завантажити готовий документ в форматі PDF. Вам залишиться тільки його роздрукувати. Щоб перейти до заповнення, натисніть, будь ласка, кнопку Далі нижче.

Корисні посилання

Заповнити декларацію 3-ПДФО онлайн Заповнити декларацію 3-ПДФО онлайн .

Декларація 3-ПДФО за 2017 рік Декларація 3-ПДФО за 2017 рік .

Дізнатися, що таке декларація 3-ПДФО Дізнатися, що таке декларація 3-ПДФО .

Що таке податкова декларація про доходи 3-ПДФО

Хто повинен подавати декларацію про доходи

Податкова декларація 3-ПДФО - документ, за допомогою якого в Росії фізичні особи звітують з податку на прибуток фізичних осіб (ПДФО). Декларацію повинні, як правило, подавати люди, які продавали майно, мають доходи з-за кордону, які отримують доходи, за якими податок не було сплачено податковим агентом, нотаріуси, які займаються приватною практикою, адвокати, котрі заснували адвокатські кабінети, індивідуальні підприємці, які використовують загальну систему оподаткування , і так далі.

Декларацію також необхідно подавати для отримання деяких податкових відрахувань. Тобто ті, хто претендує на деякі відрахування, зобов'язані подати декларацію для того, щоб одержати відрахування. Але якщо вони не претендують на відрахування, декларацію можуть не подавати.

Як і коли подається декларація

Декларація про доходи заповнюється за уніфікованою формою. У разі, якщо Ви звітуєте по податках, декларація, як правило, подається в році, наступним за тим, за який ви подаєте декларацію, але не пізніше 30 квітня. Декларація подається до податкової інспекції за місцем проживання (тобто офіційної реєстрації). Декларацію можна надіслати поштою. В такому випадку, вона повинна бути надіслана не пізніше 30 квітня (дійде до податкової інспекції в такому випадку вона пізніше, але це не біда). Крайній термін сплати податку не такий, як крайній термін подачі декларації. У тому випадку, якщо Ви повинні сплатити податок, це потрібно зробити не пізніше 15 липня (року, наступного за тим, за який сплачується податок).

Форма декларації за 2018 рік


Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)   Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 3 жовтня 2018 р N ММВ-7-11 / 569 @ Про затвердження форми податкової декларації з податку на доходи фізичних осіб (форма 3-ПДФО ), порядку її заповнення, а також формату подання податкової декларації з податку на доходи фізичних осіб в електронній формі ) Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)
Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 3 жовтня 2018 р N ММВ-7-11 / 569 @ "Про затвердження форми податкової декларації з податку на доходи фізичних осіб (форма 3-ПДФО ), порядку її заповнення, а також формату подання податкової декларації з податку на доходи фізичних осіб в електронній формі ").

Примітка. Щоб не думати, який бланк правильний, а який ні, можна просто заповнити декларацію онлайн на нашому веб-сайті. Наш веб-сайт все зробить правильно. На потрібному бланку. Почати заповнення можна ось тут: "Декларація 3-ПДФО" / " Заповнити онлайн ".

Форма декларації за 2017 рік


Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)   Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 25 Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)
Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 25.10.2017 р № ММВ-7-11 / 822 @ "Про внесення змін до додатка до наказу Федеральної податкової служби від 24.12.2014 NММВ- 7-11 / 671 @ ").

Примітка. Щоб не думати, який бланк правильний, а який ні, можна просто заповнити декларацію онлайн на нашому веб-сайті. Наш веб-сайт все зробить правильно. На потрібному бланку. Почати заповнення можна ось тут: "Декларація 3-ПДФО" / " Заповнити онлайн ".

Форма декларації за 2016 рік


Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)   Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 10 Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)
Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 10.10.16 № ММВ-7-11 / 552 @). Ви можете завантажити її, пройшовши по Посилання вище (джерело - ФНС).

Примітка. Щоб не думати, який бланк правильний, а який ні, можна просто заповнити декларацію онлайн на нашому веб-сайті. Наш веб-сайт все зробить правильно. На потрібному бланку. Почати заповнення можна ось тут: "Декларація 3-ПДФО" / " Заповнити онлайн ".

Зразки декларацій за 2016 рік


Для повернення податку при купівлі житла   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, в форматі PDF Для повернення податку при купівлі житла
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, в форматі PDF.

Для повернення податку при купівлі житла і іпотеці   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, і виплати відсотків по іпотеці (виплаті іпотечних відсотків) в форматі PDF Для повернення податку при купівлі житла і іпотеці
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, і виплати відсотків по іпотеці (виплаті іпотечних відсотків) в форматі PDF.

Для повернення податку з витрат на навчання   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на навчання в форматі PDF Для повернення податку з витрат на навчання
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на навчання в форматі PDF.

Для повернення податку за видатками на лікування   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на лікування в форматі PDF Для повернення податку за видатками на лікування
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на лікування в форматі PDF.

Для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування в форматі PDF Для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування в форматі PDF.

При продажу майна, наприклад, автомашини або квартири   Зразок (приклад) заповнення декларації при продажу майна, наприклад, автомашини або квартири, в форматі PDF При продажу майна, наприклад, автомашини або квартири
Зразок (приклад) заповнення декларації при продажу майна, наприклад, автомашини або квартири, в форматі PDF.

Форма декларації за 2015 рік

Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)   Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 24 Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)
Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 24.12.2015 №ММВ-7-11 / 671 @). Ви можете завантажити її, пройшовши по Посилання вище (джерело - ФНС).

Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі XLS - Ексель) Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі XLS - Ексель)

Примітка. Щоб не думати, який бланк правильний, а який ні, можна просто заповнити декларацію онлайн на нашому веб-сайті. Наш веб-сайт все зробить правильно. На потрібному бланку. Почати заповнення можна ось тут: "Декларація 3-ПДФО" / " Заповнити онлайн ".

Зразки декларацій за 2015 рік


Для повернення податку при купівлі житла   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, в форматі PDF Для повернення податку при купівлі житла
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, в форматі PDF.

Для повернення податку при купівлі житла і іпотеці   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, і виплати відсотків по іпотеці (виплаті іпотечних відсотків) в форматі PDF Для повернення податку при купівлі житла і іпотеці
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, і виплати відсотків по іпотеці (виплаті іпотечних відсотків) в форматі PDF.

Для повернення податку з витрат на навчання   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на навчання в форматі PDF Для повернення податку з витрат на навчання
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на навчання в форматі PDF.

Для повернення податку за видатками на лікування   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на лікування в форматі PDF Для повернення податку за видатками на лікування
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на лікування в форматі PDF.

Для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування в форматі PDF Для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування в форматі PDF.

При продажу майна, наприклад, автомашини або квартири   Зразок (приклад) заповнення декларації при продажу майна, наприклад, автомашини або квартири, в форматі PDF При продажу майна, наприклад, автомашини або квартири
Зразок (приклад) заповнення декларації при продажу майна, наприклад, автомашини або квартири, в форматі PDF.

Як заповнюється декларація

Заповнити декларацію Ви можете на сайті податку в інтернет-програмі для заповнення 3-ПДФО. Вам потрібно буде тільки відповісти на прості запитання, які Ви побачите на екрані. Відповівши на питання, Ви зможете завантажити готовий документ в форматі PDF. Вам залишиться тільки його роздрукувати. Щоб перейти до заповнення, натисніть, будь ласка, кнопку Далі нижче.

Корисні посилання

Заповнити декларацію 3-ПДФО онлайн Заповнити декларацію 3-ПДФО онлайн .

Декларація 3-ПДФО за 2017 рік Декларація 3-ПДФО за 2017 рік .

Дізнатися, що таке декларація 3-ПДФО Дізнатися, що таке декларація 3-ПДФО .

Що таке податкова декларація про доходи 3-ПДФО

Хто повинен подавати декларацію про доходи

Податкова декларація 3-ПДФО - документ, за допомогою якого в Росії фізичні особи звітують з податку на прибуток фізичних осіб (ПДФО). Декларацію повинні, як правило, подавати люди, які продавали майно, мають доходи з-за кордону, які отримують доходи, за якими податок не було сплачено податковим агентом, нотаріуси, які займаються приватною практикою, адвокати, котрі заснували адвокатські кабінети, індивідуальні підприємці, які використовують загальну систему оподаткування , і так далі.

Декларацію також необхідно подавати для отримання деяких податкових відрахувань. Тобто ті, хто претендує на деякі відрахування, зобов'язані подати декларацію для того, щоб одержати відрахування. Але якщо вони не претендують на відрахування, декларацію можуть не подавати.

Як і коли подається декларація

Декларація про доходи заповнюється за уніфікованою формою. У разі, якщо Ви звітуєте по податках, декларація, як правило, подається в році, наступним за тим, за який ви подаєте декларацію, але не пізніше 30 квітня. Декларація подається до податкової інспекції за місцем проживання (тобто офіційної реєстрації). Декларацію можна надіслати поштою. В такому випадку, вона повинна бути надіслана не пізніше 30 квітня (дійде до податкової інспекції в такому випадку вона пізніше, але це не біда). Крайній термін сплати податку не такий, як крайній термін подачі декларації. У тому випадку, якщо Ви повинні сплатити податок, це потрібно зробити не пізніше 15 липня (року, наступного за тим, за який сплачується податок).

Форма декларації за 2018 рік


Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)   Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 3 жовтня 2018 р N ММВ-7-11 / 569 @ Про затвердження форми податкової декларації з податку на доходи фізичних осіб (форма 3-ПДФО ), порядку її заповнення, а також формату подання податкової декларації з податку на доходи фізичних осіб в електронній формі ) Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)
Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 3 жовтня 2018 р N ММВ-7-11 / 569 @ "Про затвердження форми податкової декларації з податку на доходи фізичних осіб (форма 3-ПДФО ), порядку її заповнення, а також формату подання податкової декларації з податку на доходи фізичних осіб в електронній формі ").

Примітка. Щоб не думати, який бланк правильний, а який ні, можна просто заповнити декларацію онлайн на нашому веб-сайті. Наш веб-сайт все зробить правильно. На потрібному бланку. Почати заповнення можна ось тут: "Декларація 3-ПДФО" / " Заповнити онлайн ".

Форма декларації за 2017 рік


Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)   Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 25 Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)
Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 25.10.2017 р № ММВ-7-11 / 822 @ "Про внесення змін до додатка до наказу Федеральної податкової служби від 24.12.2014 NММВ- 7-11 / 671 @ ").

Примітка. Щоб не думати, який бланк правильний, а який ні, можна просто заповнити декларацію онлайн на нашому веб-сайті. Наш веб-сайт все зробить правильно. На потрібному бланку. Почати заповнення можна ось тут: "Декларація 3-ПДФО" / " Заповнити онлайн ".

Форма декларації за 2016 рік


Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)   Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 10 Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)
Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 10.10.16 № ММВ-7-11 / 552 @). Ви можете завантажити її, пройшовши по Посилання вище (джерело - ФНС).

Примітка. Щоб не думати, який бланк правильний, а який ні, можна просто заповнити декларацію онлайн на нашому веб-сайті. Наш веб-сайт все зробить правильно. На потрібному бланку. Почати заповнення можна ось тут: "Декларація 3-ПДФО" / " Заповнити онлайн ".

Зразки декларацій за 2016 рік


Для повернення податку при купівлі житла   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, в форматі PDF Для повернення податку при купівлі житла
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, в форматі PDF.

Для повернення податку при купівлі житла і іпотеці   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, і виплати відсотків по іпотеці (виплаті іпотечних відсотків) в форматі PDF Для повернення податку при купівлі житла і іпотеці
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, і виплати відсотків по іпотеці (виплаті іпотечних відсотків) в форматі PDF.

Для повернення податку з витрат на навчання   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на навчання в форматі PDF Для повернення податку з витрат на навчання
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на навчання в форматі PDF.

Для повернення податку за видатками на лікування   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на лікування в форматі PDF Для повернення податку за видатками на лікування
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на лікування в форматі PDF.

Для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування в форматі PDF Для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування в форматі PDF.

При продажу майна, наприклад, автомашини або квартири   Зразок (приклад) заповнення декларації при продажу майна, наприклад, автомашини або квартири, в форматі PDF При продажу майна, наприклад, автомашини або квартири
Зразок (приклад) заповнення декларації при продажу майна, наприклад, автомашини або квартири, в форматі PDF.

Форма декларації за 2015 рік

Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)   Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 24 Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)
Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 24.12.2015 №ММВ-7-11 / 671 @). Ви можете завантажити її, пройшовши по Посилання вище (джерело - ФНС).

Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі XLS - Ексель) Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі XLS - Ексель)

Примітка. Щоб не думати, який бланк правильний, а який ні, можна просто заповнити декларацію онлайн на нашому веб-сайті. Наш веб-сайт все зробить правильно. На потрібному бланку. Почати заповнення можна ось тут: "Декларація 3-ПДФО" / " Заповнити онлайн ".

Зразки декларацій за 2015 рік


Для повернення податку при купівлі житла   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, в форматі PDF Для повернення податку при купівлі житла
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, в форматі PDF.

Для повернення податку при купівлі житла і іпотеці   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, і виплати відсотків по іпотеці (виплаті іпотечних відсотків) в форматі PDF Для повернення податку при купівлі житла і іпотеці
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, і виплати відсотків по іпотеці (виплаті іпотечних відсотків) в форматі PDF.

Для повернення податку з витрат на навчання   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на навчання в форматі PDF Для повернення податку з витрат на навчання
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на навчання в форматі PDF.

Для повернення податку за видатками на лікування   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на лікування в форматі PDF Для повернення податку за видатками на лікування
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на лікування в форматі PDF.

Для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування в форматі PDF Для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування в форматі PDF.

При продажу майна, наприклад, автомашини або квартири   Зразок (приклад) заповнення декларації при продажу майна, наприклад, автомашини або квартири, в форматі PDF При продажу майна, наприклад, автомашини або квартири
Зразок (приклад) заповнення декларації при продажу майна, наприклад, автомашини або квартири, в форматі PDF.

Як заповнюється декларація

Заповнити декларацію Ви можете на сайті податку в інтернет-програмі для заповнення 3-ПДФО. Вам потрібно буде тільки відповісти на прості запитання, які Ви побачите на екрані. Відповівши на питання, Ви зможете завантажити готовий документ в форматі PDF. Вам залишиться тільки його роздрукувати. Щоб перейти до заповнення, натисніть, будь ласка, кнопку Далі нижче.

Корисні посилання

Заповнити декларацію 3-ПДФО онлайн Заповнити декларацію 3-ПДФО онлайн .

Декларація 3-ПДФО за 2017 рік Декларація 3-ПДФО за 2017 рік .

Дізнатися, що таке декларація 3-ПДФО Дізнатися, що таке декларація 3-ПДФО .

Що таке податкова декларація про доходи 3-ПДФО

Хто повинен подавати декларацію про доходи

Податкова декларація 3-ПДФО - документ, за допомогою якого в Росії фізичні особи звітують з податку на прибуток фізичних осіб (ПДФО). Декларацію повинні, як правило, подавати люди, які продавали майно, мають доходи з-за кордону, які отримують доходи, за якими податок не було сплачено податковим агентом, нотаріуси, які займаються приватною практикою, адвокати, котрі заснували адвокатські кабінети, індивідуальні підприємці, які використовують загальну систему оподаткування , і так далі.

Декларацію також необхідно подавати для отримання деяких податкових відрахувань. Тобто ті, хто претендує на деякі відрахування, зобов'язані подати декларацію для того, щоб одержати відрахування. Але якщо вони не претендують на відрахування, декларацію можуть не подавати.

Як і коли подається декларація

Декларація про доходи заповнюється за уніфікованою формою. У разі, якщо Ви звітуєте по податках, декларація, як правило, подається в році, наступним за тим, за який ви подаєте декларацію, але не пізніше 30 квітня. Декларація подається до податкової інспекції за місцем проживання (тобто офіційної реєстрації). Декларацію можна надіслати поштою. В такому випадку, вона повинна бути надіслана не пізніше 30 квітня (дійде до податкової інспекції в такому випадку вона пізніше, але це не біда). Крайній термін сплати податку не такий, як крайній термін подачі декларації. У тому випадку, якщо Ви повинні сплатити податок, це потрібно зробити не пізніше 15 липня (року, наступного за тим, за який сплачується податок).

Форма декларації за 2018 рік


Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)   Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 3 жовтня 2018 р N ММВ-7-11 / 569 @ Про затвердження форми податкової декларації з податку на доходи фізичних осіб (форма 3-ПДФО ), порядку її заповнення, а також формату подання податкової декларації з податку на доходи фізичних осіб в електронній формі ) Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)
Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 3 жовтня 2018 р N ММВ-7-11 / 569 @ "Про затвердження форми податкової декларації з податку на доходи фізичних осіб (форма 3-ПДФО ), порядку її заповнення, а також формату подання податкової декларації з податку на доходи фізичних осіб в електронній формі ").

Примітка. Щоб не думати, який бланк правильний, а який ні, можна просто заповнити декларацію онлайн на нашому веб-сайті. Наш веб-сайт все зробить правильно. На потрібному бланку. Почати заповнення можна ось тут: "Декларація 3-ПДФО" / " Заповнити онлайн ".

Форма декларації за 2017 рік


Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)   Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 25 Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)
Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 25.10.2017 р № ММВ-7-11 / 822 @ "Про внесення змін до додатка до наказу Федеральної податкової служби від 24.12.2014 NММВ- 7-11 / 671 @ ").

Примітка. Щоб не думати, який бланк правильний, а який ні, можна просто заповнити декларацію онлайн на нашому веб-сайті. Наш веб-сайт все зробить правильно. На потрібному бланку. Почати заповнення можна ось тут: "Декларація 3-ПДФО" / " Заповнити онлайн ".

Форма декларації за 2016 рік


Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)   Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 10 Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)
Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 10.10.16 № ММВ-7-11 / 552 @). Ви можете завантажити її, пройшовши по Посилання вище (джерело - ФНС).

Примітка. Щоб не думати, який бланк правильний, а який ні, можна просто заповнити декларацію онлайн на нашому веб-сайті. Наш веб-сайт все зробить правильно. На потрібному бланку. Почати заповнення можна ось тут: "Декларація 3-ПДФО" / " Заповнити онлайн ".

Зразки декларацій за 2016 рік


Для повернення податку при купівлі житла   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, в форматі PDF Для повернення податку при купівлі житла
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, в форматі PDF.

Для повернення податку при купівлі житла і іпотеці   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, і виплати відсотків по іпотеці (виплаті іпотечних відсотків) в форматі PDF Для повернення податку при купівлі житла і іпотеці
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, і виплати відсотків по іпотеці (виплаті іпотечних відсотків) в форматі PDF.

Для повернення податку з витрат на навчання   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на навчання в форматі PDF Для повернення податку з витрат на навчання
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на навчання в форматі PDF.

Для повернення податку за видатками на лікування   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на лікування в форматі PDF Для повернення податку за видатками на лікування
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на лікування в форматі PDF.

Для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування в форматі PDF Для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування в форматі PDF.

При продажу майна, наприклад, автомашини або квартири   Зразок (приклад) заповнення декларації при продажу майна, наприклад, автомашини або квартири, в форматі PDF При продажу майна, наприклад, автомашини або квартири
Зразок (приклад) заповнення декларації при продажу майна, наприклад, автомашини або квартири, в форматі PDF.

Форма декларації за 2015 рік

Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)   Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 24 Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі PDF)
Податкова декларація 3-ПДФО заповнюється платником податку з використанням затвердженої Федеральної Податковою службою форми (наказ ФНС Росії від 24.12.2015 №ММВ-7-11 / 671 @). Ви можете завантажити її, пройшовши по Посилання вище (джерело - ФНС).

Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі XLS - Ексель) Форма (бланк) податкової декларації 3-ПДФО (в форматі XLS - Ексель)

Примітка. Щоб не думати, який бланк правильний, а який ні, можна просто заповнити декларацію онлайн на нашому веб-сайті. Наш веб-сайт все зробить правильно. На потрібному бланку. Почати заповнення можна ось тут: "Декларація 3-ПДФО" / " Заповнити онлайн ".

Зразки декларацій за 2015 рік


Для повернення податку при купівлі житла   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, в форматі PDF Для повернення податку при купівлі житла
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, в форматі PDF.

Для повернення податку при купівлі житла і іпотеці   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, і виплати відсотків по іпотеці (виплаті іпотечних відсотків) в форматі PDF Для повернення податку при купівлі житла і іпотеці
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (майнового відрахування) при покупці або будівництві житла, наприклад, при покупці квартири, і виплати відсотків по іпотеці (виплаті іпотечних відсотків) в форматі PDF.

Для повернення податку з витрат на навчання   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на навчання в форматі PDF Для повернення податку з витрат на навчання
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на навчання в форматі PDF.

Для повернення податку за видатками на лікування   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на лікування в форматі PDF Для повернення податку за видатками на лікування
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку (отримання соціального податкового вирахування) за видатками на лікування в форматі PDF.

Для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування   Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування в форматі PDF Для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування
Зразок (приклад) заповнення декларації для повернення податку при отриманні стандартного податкового відрахування в форматі PDF.

При продажу майна, наприклад, автомашини або квартири   Зразок (приклад) заповнення декларації при продажу майна, наприклад, автомашини або квартири, в форматі PDF При продажу майна, наприклад, автомашини або квартири
Зразок (приклад) заповнення декларації при продажу майна, наприклад, автомашини або квартири, в форматі PDF.

Як заповнюється декларація

Заповнити декларацію Ви можете на сайті податку в інтернет-програмі для заповнення 3-ПДФО. Вам потрібно буде тільки відповісти на прості запитання, які Ви побачите на екрані. Відповівши на питання, Ви зможете завантажити готовий документ в форматі PDF. Вам залишиться тільки його роздрукувати. Щоб перейти до заповнення, натисніть, будь ласка, кнопку Далі нижче.

Корисні посилання

Заповнити декларацію 3-ПДФО онлайн Заповнити декларацію 3-ПДФО онлайн .

Декларація 3-ПДФО за 2017 рік Декларація 3-ПДФО за 2017 рік .

Дізнатися, що таке декларація 3-ПДФО Дізнатися, що таке декларація 3-ПДФО .