Реклама
Реклама
Реклама

Довідка на зброю. Офіційно в медичному центрі в Москві.

  1. Оформлення офіційної медичної довідки форма № 002-О / у (стара форма № 046-1) в Москві
  2. Медогляд і аналізи для довідки на зброю (меддовідки на зброю) 002-О / у (№046-1)
  3. Що необхідно мати з собою для оформлення довідки на зброю форми 002-О / у
  4. Офіційна медична довідка на зброю 002-О / у
  5. Зразок медичної довідки для зброї 002-О / у
  6. Де отримати медичну довідку на зброю в Москві

Медичний діагностичний центр «Спеціальний» проводить медобстеження для оформлення медичних довідок за формою 002-О / у (колишня форма довідки 046-1) необхідних для отримання права носити зброю

Медичний діагностичний центр «Спеціальний» проводить медобстеження для оформлення медичних довідок за формою 002-О / у (колишня форма довідки 046-1) необхідних для отримання права носити зброю. Медична довідка на зброю є документ, що дає право на отримання ліцензії на носіння та придбання зброї.

Оформлення офіційної медичної довідки форма № 002-О / у (стара форма № 046-1) в Москві

Довідка на зброю за формою форма № 002-О / у (стара форма № 046-1)

Ціна: 800 руб. Оформлення 30 хвилин (при наявності висновку з психоневрологічного та наркологічного диспансерів за місцем проживання (перебування))

Проходження комісії і отримання довідки 002-О / у (046-1) за адресою: Москва, ул.Малая Семенівська, д.15 / 17, корп.4 ( схема проїзду )

МОЗ РФ регламентується порядок оформлення довідки, що передбачає обов'язковий медичний огляд одержувача документа психіатром, наркологом, терапевтом і офтальмологом. Оформлення висновку фахівців здійснюється на бланку державного зразка, на якому занесена інформація про особу одержувача і медичній установі, що видає довідку.

Згідно з Федеральним законом від 21 липня 2014 р №227-ФЗ «Про внесення змін до окремих законодавчих актів Російської Федерації у зв'язку з удосконаленням законодавства про обіг зброї» Ст.2, п.д. - огляд психіатром і наркологом здійснюється тільки в медичних організаціях державної системи охорони здоров'я за місцем проживання (перебування) громадянина РФ.

Зробити довідку на зброю в Москві необхідно, якщо Ви є власником:

  • Мисливської зброї,
  • Стрілецького - гладкоствольної зброї,
  • Холодного і колючого,
  • Спортивної зброї,
  • Травматичної зброї.

Медогляд і аналізи для довідки на зброю (меддовідки на зброю) 002-О / у (№046-1)

Фахівці розуміють участь в огляді для довідки 002-О / уКоментарі до огляду (огляд проходить в):

Психіатр-Нарколог У наркологічному диспансері Психіатр У психоневрологічному диспансері Офтальмолог Медичний центр Терапевт Медичний центр

Для того, щоб отримати довідку 002-О / у пацієнту необхідно надати паспорт і довідки з наркологічного і психоневрологічного диспансеру. Спочатку необхідно пройти окуліста і терапевта, отримавши бланк форми № 002-О / у. Згідно набрав чинності змін до законодавства (21.07.2014 № 227-ФЗ), в ОМВД, при подачі документів для оформлення ліцензії на зброю, потрібні висновки з психоневрологічного та наркологічного диспансерів за місцем проживання (перебування) про те, що Ви не перебуваєте на обліку.

З 01.01.2017 року медичний огляд на наявність медичних протипоказань до володіння зброєю і хіміко-токсикологічних досліджень наявності в організмі людини наркотичних засобів, психотропних речовин та їх метаболітів проводиться відповідно до наказу МОЗ РФ від 30.06.2016г. № 441н.

Медвисновок про відсутність медичних протипоказань до володіння зброєю оформляється лікарем медичного центру на підставі обстежень і висновків лікарів-фахівців психіатричних і наркологічних медичних організацій державної або муніципальної систем охорони здоров'я за місцем проживання (перебування) громадянина Російської Федерації.

Термін дії медичного висновку про відсутність медичних протипоказань до володіння зброєю для отримання ліцензії на придбання зброї становить один рік з дня його видачі

Що необхідно мати з собою для оформлення довідки на зброю форми 002-О / у

Для проходження медичної комісії при собі необхідно мати:

  • паспорт;
  • довідки за результатами оглядів лікарем-психіатром, лікарем-психіатром-наркологом з диспансерів.
  • медичний висновок про відсутність в організмі людини наркотичних засобів, психотропних речовин та їх метаболітів з диспансеру.

Офіційна медична довідка на зброю 002-О / у

Медична довідка на зброю - гарантія легальності! Правовою основою для видачі даного документа є наказ, виданий Міністерством охорони здоров'я РФ №344, введений в дію з 01.12.2000 р Являє собою висновок медкомісії про відсутність протипоказань для володіння зброєю. Існує перелік захворювань, а також фізичних характеристик стану організму, наявність яких служить відмовою для отримання медичної довідки на зброю:

  • Наркоманія,
  • алкоголізм,
  • токсикоманія,
  • епілепсія,
  • Відсутність 3 пальців на одній з кистей рук (або вказівного і великого),
  • Дефекти зору (відсутність зорової функції або середній показник нижче 50% для обох очей).

Зразок медичної довідки для зброї 002-О / у

Зразок медичної довідки для зброї 002-О / у

Подібна довідка на зброю (меддовідки на зброю) може бути видана особам старше 18 років, відповідно до закону Російської Федерації про вікові обмеження на носіння зброї, і оформляється відповідно до наказу МОЗ № 344 від 11.09.2000 р Дана довідка може бути оформлена тільки в медичному закладі, який має ліцензію на здійснення медичної діяльності.

Де отримати медичну довідку на зброю в Москві

Медичний діагностичний центр Спеціальний МДЦ-С пропонує отримати довідку на зброю за найкращою ціною в Москві. Ознайомитися з актуальною ціною ви можете в таблиці вище.