Реклама
Реклама
Реклама

Дід Мороз з Великого Устюга провів чарівну перевірку Кримського моста

Російський Дід Мороз відвідав Таманський півострів і подивився, як йдуть роботи з будівництва Кримського моста, повідомили «Новой газете» в його прес-службі.

«Новорічний чарівник перевірив якість готового покриття, постукав по ньому своїм посохом і прокотився на ковзанці», - йдеться в прес-релізі.

«Новорічний чарівник перевірив якість готового покриття, постукав по ньому своїм посохом і прокотився на ковзанці», - йдеться в прес-релізі

Фото: прес-служба російського Діда Мороза

Дідові Морозу показали процес підготовки до асфальтування проїжджої частини і всі вісім ділянок моста, що будується.

"Перехоплює подих! Кримський міст - це те диво, яке об'єднує людей, що живуть на різних берегах Керченської протоки (...) Вражає розмах цього будівництва. І, природно, це чудо залишиться довго в моєму серці », - заявив Дід Мороз.

І, природно, це чудо залишиться довго в моєму серці », - заявив Дід Мороз

Фото: прес-служба російського Діда Мороза

Напередодні російський Дід Мороз, як повідомляється на його сайті, підтримав главу Чечні Рамзана Кадирова, який закликав росіян зустріти Новий рік на батьківщині і запросив в республіку.

«Відзначайте Новий рік в своїй країні, де дуже багато красивих місць (...) Наша Батьківщина заслуговує того, щоб ми любили її, захоплювалися її природою, вивчали її багатонаціональну культуру і географію. Любіть Росію! Відпочивайте в Росії! »- закликав Кадиров.

«Підтримую Рамзана Ахматовича, і додам, що Новий рік - це свято сімейне!» - заявив Дід Мороз.

У відповідь на це Кадиров пообіцяв , Що обов'язково відвідає Діда Мороза, а також запросив чарівника в Чечню. «Я в захваті, мене підтримав головний чарівник Росії - Дід Мороз», - написав він.

Будівництво Керченського моста, який з'єднає Крим і Краснодарський край, почалося в лютому 2016 року. Міст має стати найдовшим в Росії - його довжина складе 19 кілометрів. Вартість будівництва оцінюється майже в 228 млрд рублів.

Повідомлялося, що автомобільний рух запустять в грудні 2018 року, залізничне - в грудні 2019. Проте 1 грудня стало відомо , Що глава Криму Сергій Аксьонов написав листа віце-прем'єру Дмитру Козаку та міністру транспорту Максиму Соколову, в якому попередив про можливий зрив терміну здачі автомобільної дороги з боку Керчі до споруджуваного Кримському мосту.