Реклама
Реклама
Реклама

Як знайти адресу по прізвища та імені безкоштовно

  1. Як дізнатися адресу людини по імені та прізвища через адресний стіл
  2. Пошук людей на прізвище через інтернет-сервіси
  3. Як знайти адресу людини по імені та прізвища через Федеральну міграційну службу
  4. Як знайти адресу на прізвище через телефонні довідники
  5. Відео

Контакти з далекими родичами або шкільними друзями часто безповоротно губляться, а бажання поспілкуватися іноді виникає. У століття соціальних ресурсів знайти людину стає простіше, але далеко не всі зареєстровані там і ними активно користуються. Крім інтернету, існують більш звичні способи дізнатися координати розшукуваного.

Статті по темі

Як дізнатися адресу людини по імені та прізвища через адресний стіл

Паспортні служби будь-якого міста надають послуги з розшуку інформації про реєстрацію громадян, співробітники можуть знайти, в тому числі, інформацію про померлих людей. Якщо ви знаєте якісь додаткові дані, наприклад, дату народження, вони можуть стати в нагоді в разі знаходження однофамільців. Дізнатися адресу по прізвища та імені в довідковому бюро допоможе дотримання всього декількох пунктів:

  1. При бажанні знайти знайомих або рідних жіночої статі, постарайтеся пригадати, чи не міняли вони дівоче прізвище.
  2. Писати заявку на пошук інформації потрібно в тому місті, в якому імовірно живе людина. Подумайте, чи не збирався він міняти місце проживання.
  3. Очікувати результати пошуку, можливо, доведеться довго, в окремих випадках процес може зайняти близько місяця.

Очікувати результати пошуку, можливо, доведеться довго, в окремих випадках процес може зайняти близько місяця

Пошук людей на прізвище через інтернет-сервіси

З появою спеціалізованих мережевих порталів знайти людину стало ще простіше: не потрібно стояти в чергах і запити можна робити, знаходячись в будь-якому місті Росії. Знайти людей по прізвища та імені безкоштовно можна через будь-яку з популярних соціальних мереж. Адреса та телефонний номер дізнаватися доведеться особисто у людини, оскільки у відкритому доступі їх там немає. Для пошукового запиту потрібно ввести в відведені для цього графи прізвище та ім'я, вибрати країну і місто. Навіть при наявності однофамільців і повних тезок, по фотографії дізнатися знайомого буде неважко.

Якщо спосіб не дав результатів і спроба не увінчалася успіхом, доведеться вдатися до допомоги інших сайтів і програм. Найпопулярнішою базою залишається Номер.орг, навіть при тому, що в ній є інформація не про жителів, а тільки про власників квартир. Проте, вибравши місто, написавши прізвище та ім'я, можна отримати дані про проживання людини. Чи спрацює це, якщо останнім часом людина не міняв місце проживання. Серед платних способів поширені адресні бази, що продаються на дисках. Такі програми потрібно купувати в перевіреному місці з уточненням року виходу.

Як знайти адресу людини по імені та прізвища через Федеральну міграційну службу

Як знайти адресу людини по імені та прізвища через Федеральну міграційну службу

здійснювати пошук людини по імені і прізвища може ФМС. Відмінність цього способу від інших укладено в тому, що перед, тим як дати відповідь, Федеральна міграційна служба повинна буде отримати згоду шуканого людини. Для особистого звернення в службу, направлення заяви рекомендованим листом або оформлення на сайті держпослуг буде потрібно:

  1. Знати повне ім'я людини, якого ви збираєтеся шукати. Не зайвими будуть його дата і місце народження. Без цих даних розгляд заяви може затягнутися або вам зовсім прийде відмова.
  2. У ФМС потрібно надати причину запиту інформації про людину. Тут можна повідомити про втрачені контактах з родичами і друзями, про бажання відновити відносини з ними.
  3. Для відправлення відповіді потрібно вказати ті ж дані про себе, доповнивши їх серією та номером паспорта.

Як знайти адресу на прізвище через телефонні довідники

Як знайти адресу на прізвище через телефонні довідники

Звичні товсті книги з номерами телефонів колись були повсякденною річчю і були майже в кожному будинку. Ламаючи голову, як знайти адресу на прізвище, люди завжди вдавалися до допомоги телефонного довідника. Зараз процес пошуку аналогічний. Для цього зробіть наступне:

  1. За змісту знайдіть першу літеру прізвища шуканого людини.
  2. Відкривши потрібну сторінку, перегорніть довідник до прізвища, яку ви шукаєте. Цілком ймовірно, особливо, якщо прізвище поширена, що під нею буде значитися не один десяток людей. В цьому випадку ідентифікувати потрібну людину можна по батькові та імені. Якщо і ці дані співпадуть, то доведеться обдзвонити кожного.

В результаті пошуку вам стане доступний адреса прописки і домашній телефон . Гарантій, що людина проживає за цією адресою, немає. З'ясувати це можна, зателефонувавши за телефоном, вказаним навпроти прізвища. Товсті телефонні довідники з оновлюваною інформацією з'являються у продажу щорічно, тому старіння інформації зводиться практично до нуля.

Відео

Відгуки

Марина, 37 років: Через 20 років після закінчення школи телефони товаришів розгубилися: хтось змінив номер, а хтось взагалі виїхав з міста. Через роботу освоювати соціальні мережі мені колись, але я поставила собі завдання зібрати свій клас разом, щоб поспілкуватися. У підсумку, знайшовши майже половину однокласників, організувала зустріч, на яку люди з'їхалися навіть з довколишніх міст.

Андрій, 32 роки: Про те, як знайти телефон, знаючи прізвище, вперше я задумався, коли випадково зустрів своє перше кохання на вулиці. Обмінялися парою фраз, а записати координати один одного не здогадалися. Довелося скористатися допомогою співробітниць паспортного столу, які повідомили потрібну мені інформацію. Результатом цих пошуків став щасливий шлюб, що триває вже 7 років.

Олена, 29 років: Якось раз колега зайняв у мене гроші і не повертав борг аж до звільнення. Оскільки працевлаштований він був неофіційно, даних про прописку в фірмі не виявилося. Сума для мене значна, тому я направила запит в ФМС. Інформація була оперативно виявлена ​​і за згодою колишнього колеги передана мені. Виявилося, що він просто забув про борг.