Реклама
Реклама
Реклама

Новорічні подарунки за знаками зодіаку: найкращі подарунки. Які подарунки любить баран, телець, близнюки і рак

  1. Подарунки по знаку зодіаку: найкращі подарунки. Що подарувати
  2. Що подарувати чоловікові знаку зодіаку Овен
  3. Що подарувати жінці знаку зодіаку Овен
  4. Які подарунки любить дитина знака зодіаку Овен
  5. Що подарувати жінці знаку зодіаку Тілець
  6. Що подарувати чоловікові знаку зодіаку Тілець
  7. Які подарунки любить дитина знака зодіаку Телець
  8. Що подарувати жінці знаку зодіаку Близнюки
  9. Що подарувати чоловікові знаку зодіаку Близнюки
  10. Які подарунки любить дитина знака зодіаку Близнюки
  11. Що подарувати жінці знаку зодіаку Рак
  12. Що подарувати чоловікові знаку зодіаку Рак
  13. Які подарунки любить дитина знака зодіаку Рак

Подарунки по знаку зодіаку: найкращі подарунки. Що подарувати

Зараз, напередодні найкрасивішого і улюбленого всіма свята - Нового року - дуже до речі поговорити про подарунки. Ми всі любимо отримувати як довгоочікувані, так і несподівані сюрпризи. Але іноді доводиться сюрпризи і підносити. І тут виникає безліч питань: що подарувати коханому, мамі, татові, чим здивувати свого синульку? Відповіді на ці питання не дають нам спокійно спати, а свято, тим часом, все ближче і ближче.

У цій статті я розповім Вам, які подарунки люблять представники різних знаків зодіаку, що подарувати своїм рідним і близьким.


Вибираючи подарунок для Овна, потрібно пам'ятати, що це природжений лідер завжди і у всьому. Овен непосидючий, його цікавить все, в його голові повно всяких оригінальних ідей і не потрібно ніяких труднощів, що б змусити його спробувати щось нове.

Овни дуже активні. Це знаки вогню, які несуть нам цю вогняну енергію, тому Овни завжди яскраві та життєрадісні. І подарунки вони люблять відповідні.

Що подарувати чоловікові знаку зодіаку Овен

Овен-чоловік уособлює собою безперечне лідерство, тому подарунок повинен підкреслити це якість і також Овен завжди оцінить його оригінальність. Подарунок Овна-чоловікові повинен бути неординарним і навіть кілька улесливим, це він оцінить більше, ніж гроші і вартість подарунка. Наприклад, йому можна подарувати медаль з його профілем. До того ж чоловік-Овен без праці піде на будь-який екстремально подорож, тому прогулянка на повітряній кулі, стрибок з парашутом, подорож в якісь джунглі Амазонки - все це буде дуже приємним подарунком для Овна-чоловіки. Вони оцінять можливість спілкування з друзями в неординарній обстановці.

Що подарувати жінці знаку зодіаку Овен

Жінка-Овен - велика модниця і завжди стежить за новинками в світі моди. І звичайно ж, оригінальність, навіть екстравагантність. Подарунок у вигляді букета повітряних кульок захоплений її обов'язково. Стильна прикраса або який-небудь оригінальний аксесуар обов'язково будуть оцінені жінкою-Овном. Серед Овнів дуже багато кінозірок.

Які подарунки любить дитина знака зодіаку Овен

Дитина-Овен - це згусток енергії. Його подарунок повинен допомагати йому, виплеснути цю енергію. Наприклад, спортивний куточок, якісь аксесуари рухливих ігор, повітряний змій. А якщо вам не страшно сердите обличчя батьків маленького Овна, то можна подарувати якусь пискавку або Стучалка (барабан, свисток або дудку), якусь ляльку або машину на пульті управління.

Овни - це той самий випадок, коли практичність і вартість подарунка абсолютно не важливі. Важливі лише емоції, який він викликає. Також вкрай важливо подарувати подаруночок незвичайним способом. Незвичайна упаковка, вірші, мім або клоун також підкреслять всю важливість моменту. Марнославний Овен любить питання про те, що йому подарувати, тому, шукаючи потрібні, завжди його можна запитати про це. І ви обов'язково розчулено і доставите масу задоволення йому в святковий день.



Тельці - це чарівні люди, які завжди мають вроджений смак і почуття стилю. Подарунок Тельцю повинен бути дорогим або, в крайньому випадку, бути бездоганно стильним і якісним. Телець безмірно буде радий отримати в подарунок пляшку дорогого марочного вина або коньяку. Дорогий фотоальбом, букет з цукерок - все це ті самі екстравагантні подарунки, які незмінно викликають радісні емоції у Тельця.

Жінки і чоловіки цього знака однаково люблять за собою доглядати, тому сертифікат в SPA-салон або абонемент на відвідування фітнес-центру, також оціниться.

Що подарувати жінці знаку зодіаку Тілець

Жінка-Телець вважаються одними з самих жіночних, так як їх захищає Венера, вони дуже господарські і дуже великі гурмани. Вечері в ресторані, можливості навчитися готувати суші або щось з тайської кухні жінка-Телець буде безмірно рада.

Що подарувати чоловікові знаку зодіаку Тілець

Чоловік-Телець оцінить дорогий, але практичний подарунок і чим вище його корисність, тим більше він буде оцінений Тельцем. Набір інструментів, дорога ручка або парасольку обов'язково по достоїнству оціниться Тельцем.

Які подарунки любить дитина знака зодіаку Телець

Дітки-Тельці обожнюють великі подарунки і значні, тому роблячи вибір потрібно звернути увагу на розміри подарунка. Велика м'яка іграшка або робот обов'язково порадує дитину-Тельця.

Стиль і любов до практичності Тельця вимагає до цінного, корисного і безмірно стильного подарунку. Обов'язково потрібно подбати про гарній упаковці і приємною на дотик. Все це тілець оцінить і ви назавжди завоюєте його розташування.

При виборі подарунка так само важливий його колір. Колірна гамма бичків варіюється від синіх і блакитних, до зелених і ніжних і теплих тонів весни. Вкрай невдалий вибір червоного кольору. Тому роблячи подарунок з коштовностей, все-таки краще зробити вибір на користь смарагду або сапфіру, ніж рубіни.


Близнюки - це непосидючий чоловік, ця його риса визначається цікавістю, великим розумом і різними інтересами цього знаку. Близнюки ненавидять нудьгу, вони завжди придумають безліч способів, як провести час і це буде кожного разу щось новеньке.

Близнюки обожнюють подарунки будь-які і всякі. Головна умова - несподіванка. Несподіванка самого факту подарунка і несподіваність в виборі подарунка. Чи не важлива вартість і форма, важлива оригінальність і позитивні емоції.

Ніколи не даруйте Близнюку нудний і звичайний подарунок і тим більше не потрібно побитих поздоровлень. Вірші, великий білборд, каррікатура на Близнюка, можливість пообідати десь в Парижі, але найголовніше це повинен бути сюрприз.

Близнюки - дуже люблять активний відпочинок, тому подарувати йому якийсь спортивний подарунок буде дуже вдалим вибором. Турпохід, альпіністська вилазка, велотрек, або якісь спортивні аксесуари типу палатки або спорядження, які ніколи не запиляться у Близнюків.

Що подарувати жінці знаку зодіаку Близнюки

Жінки-Близнюки - це дуже романтична натура і подарунок для неї повинен бути якимось романтичним сюрпризом. Сентиментальні квіти, вірші, прочитані в позі лицаря, похід в галерею картин або до пам'ятників мистецтва обов'язково розташують вас до жінки-Близнюку.

Що подарувати чоловікові знаку зодіаку Близнюки

Чоловік-близнюк обов'язково оцінить можливість пізнати щось нове. Участь в аерошоу, книга, аудіозапис - варіантів безліч. Також відмінно підійдуть подарунки для роботи - щоденник, портфель або ручку. Найголовніше внести в подарунок елемент сюрпризу.

Які подарунки любить дитина знака зодіаку Близнюки

Маленький близнюк оцінить інтелектуальний подарунок. Нова комп'ютерна гра, наворочений MP3-плеєр, книжка або щоденник для дівчинки, а для малюків відмінно підійде конструктор або настільні ігри.

Подарунок Близнюкам повинен бути експромтом, про це потрібно пам'ятає завжди.


Раки - це нескінченно сентиментальні люди. Вони чуттєві, для них дуже велике значення має настрій саме в поточний момент. Саме тому досить складно вгадати, що ж саме порадує раку в даний момент. Але все-таки є речі, які незалежно від ситуації і його настрою, обов'язково припадуть до душі меланхолійним і сентиментальним раків.

Що подарувати жінці знаку зодіаку Рак

Жінки-Раки, будучи водяним знаком, обов'язково оцінять аксесуари для ванної або пов'язані з водою. Рушник, банний халат, мило, щось з меблів для ванної кімнати обов'язково буде оцінено Рачіхой.

Що подарувати чоловікові знаку зодіаку Рак

Чоловік - це любитель домашнього вогнища, тому подарунки йому потрібно робити відповідні. Наприклад, фоторамка з фотографією сім'ї, домашня пивоварня, плед, набір інструментів, подушки і т.п.

У виборі подарунка для Рака потрібно користуватися принципом того, що подарунок повинен бути корисним і сентиментальним, а також пам'ятати, що Раки не люблять екстравагантність у відкритому вигляді. Скромність для них важливіше якість. Також буде важливо, якщо ви вгадаєте настрій Рака, і подарунок буде відповідати цьому настрою, так як піддані впливу Місяця, Раки можуть змінювати настрій кілька разів в день.

Які подарунки любить дитина знака зодіаку Рак

Дитина-Рак любить спілкуватися з дорослими, це домашні діти і вони дуже прив'язані до батьків, тому у виборі іграшки потрібно зупиниться на подарунок, в який грати потрібно разом з дорослими. Для дівчаток буде придатним набір для творчості, а для хлопчиків, наприклад, підійдуть солдатики або фортеця. Для дітей-Раків важлива увага батьків, особливо якщо це якесь торжество, тому обдаровуючи дитини-Рачка потрібно приділяти йому більше уваги.

Читати далі. Подарунки для лева, діви, ваг і скорпіона

Автор: Асланян Олександра
Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт www.inmoment.ru обов'язкова!

Повернутися до початку розділу Привітання
І тут виникає безліч питань: що подарувати коханому, мамі, татові, чим здивувати свого синульку?