Реклама
Реклама
Реклама

Чи можна дарувати гаманець?

  1. Гаманець в якості подарунка
  2. Кому можна вручити гаманець
  3. проблема вибору

Сподобалася стаття - поділися з друзями:

Чи можна дарувати гаманець: забобон або правда?

Якісний гаманець відноситься до подарунків, які приємно дарувати і отримувати. Такий презент підійде людям різних статусів, практичний подарунок буде довго нагадувати про дарувальника. При цьому цей предмет оточує багато міфів, вважається, що підносити в подарунок гаманець неправильно. Чи так це насправді? Це можна дізнатися тут http://komuchtopodarit.ru/voprosy/mozhno-li-darit-koshelek.html або прочитавши статтю.

html   або прочитавши статтю

Гаманець в якості подарунка

Так чи можна подарувати хороший гаманець на день народження або, наприклад, 23 лютого? За народними повір'ями гаманець дарувати не прийнято, так як порушується зв'язок грошей. При цьому ніяких доказів цієї прикмети немає, зазвичай після подарунка ніяких труднощів з коштами не виникає. Можна зробити висновок, що це всього лише звичайне марновірство.

Але якщо все ж не полишає сумнів, а подарувати гарну річ дуже хочеться, то варто при врученні покласти в портмоне трохи грошей. Це означає, що матеріальні блага не забудуть в цей будинок дорогу.

Кому можна вручити гаманець

Отже, гаманець підходить в якості подарунка. Однак, є невелика обмовка. Це предмет статусний, зазвичай його не прийнято вручати людям, які вище людини за матеріальним становищем або за посадою.

проблема вибору

Перед покупкою варто ознайомитися з тим, як ставиться обдарований до гаманців, може він не потребує такої речі. Не рекомендується купувати для подарунка занадто маленькі і, навпаки, занадто великі гаманці. Наприклад, занадто велике виріб не підійде жінці для щоденного носіння в сумочці.

Є прикмета, що гроші найкраще зберігати в розгорнутому вигляді. Якщо грошові купюри складені або у них заломи, то прибуток не притягується. Для кращого припливу грошей підходить гаманець прямокутної форми.

Колір також має значення, по фен-шую червоний гаманець принесе його власнику постійний приплив грошових купюр. При цьому підбирати такий виріб необхідно виходячи з інтересів, чоловіки не всі позитивно ставляться до яскравих кольорів. Іноді краще зупинитися на варіанті чорного або коричневого кольорів. Варто вибирати елегантне виріб, який виготовлено з натуральної шкіри.

Ще одна народна прикмета каже, що для побажання багатства в гаманець потрібно покласти спеціальний талісман для притягування грошей. Такий незвичайний сувенір напевно обрадує обдаровуваного людини. джерело: http://komuchtopodarit.ru/

Чи так це насправді?