Реклама
Реклама
Реклама

Любов і побут

Насправді важко повірити, що домашній побут може вбити любов Насправді важко повірити, що домашній побут може вбити любов. Це не більше, ніж міф. Всьому виною виявляється звичайна лінь партнерів. Але не та лінь, яка пов'язана з приборки квартири або щоденним приготуванням їжі. Це лінь розуміння і поваги партнера як особистості, лінь, яка заважає партнерам радувати один одного і робити приємні сюрпризи. Це не так просто як здається, і чим більше проходить часу спільного життя, тим стає ще складніше.

Може бути краще бути прихильником такої теорії: "Нікому забити цвях - забий на цвях" або теорії, якої дотримується моя подруга: "Не треба ставити інтереси унітазу вище інтересів людини". Дані теорії побічно допомогли їм знайти щастя в особистому житті і вже не один раз. Хоча недавно мама з чоловіком все-таки посварилися на побутовому грунті через немитого посуду, а потім пішли її мити разом. Існує така думка, що любов закінчилася, якщо всі розмови партнерів складаються тільки про поточні турботи, про те, хто що одягне завтра на роботу або кому вигулювати собаку і ін. Але судячи з досвіду друзів, на такі, здавалося б, повсякденні питання, можна знайти оригінальні відповіді.

Наприклад, у Калініної відключили гарячу воду на літній період і вона, не роздумуючи, стала ночувати у свого молодого чоловіка, щоб вранці можна було спокійно сходити в душ. Коли ж відключили воду у молодої людини, він відразу переїхав до Калініної. І за цей час спільного проживання вони зрозуміли, що жити їм удвох комфортніше, ніж на самоті. Хоча, варто зауважити, що до цього ця пара переконувала, що їм ще рано будувати серйозні стосунки.

А ще недавно у Федорових забився сміттєпровід, так би нічого, але живуть вони на 11 поверсі і природно сміттєві баки знаходяться не так близько до будинку, як би хотілося. Сам Федоров носити пакети в принципі ненавидить, але відпустити Федорову одну на ніч, дивлячись, тому як вранці все одно обидва забудуть, він не міг. Вони знайшли рішення цієї проблеми - стали виносити сміття разом вечорами. По дорозі до сміттєвих баків розмовляли про все на світі, і самі не помітили, як вечірні прогулянки стали довшими, їм знову стало цікаво один з одним. І це все завдяки повсякденному виносу сміття.

Є у нас ще в компанії сім'я Філатова, які якби не шкарпетки, так би і не стали Філатова. У недавньому минулому Філатов постійно, де попало, кидав свої шкарпетки, а на ранок в паніці шукав пару до одного з шкарпеток, а Олена ще не Філатова на той час, не робила з цього трагедію і брала з легкістю. Спокійно збирала їх, прала і розкладала по парам. А Філатов в один прекрасний день прийшов додому і від подиву трохи не збожеволів. У кімнаті була справжня галерея. На всіх стінах висіли дизайнерські рамочки, а в них, що б ви думали, в кожній по одному носку. Всі шкарпетки з підписом типу: «Даний екземпляр був знайдений 12.02.2013 р Місце знахідки: за кріслом, приблизний вік: 1 день, друга половинка загублена». Філатову так сподобалася ця жарт, що він, не роздумуючи, одружився на Олені. На наступний день після повернення з роботи додому Олена виявила в передпокої великий червоний подарунковий панчіх Сана-Клауса, а в ньому заповітна коробочка з кільцем. Найцікавіше, що навколо жодного валяється носка не було.

З невеликою часткою гумору для сайту ThePretty.ru

Любов і побут

5, 1 голос.