Реклама
Реклама
Реклама

Купити квартиру в Петроградському районі в новобудові

  1. Будинок з історією або сучасний ЖК?
  2. Ваш новий будинок в серці міста

Купівля з довгостроковою перспективою

Середня ціна однокімнатної квартири в найстарішому районі становить майже 9 млн рублів. Вартість квадратного метра іноді вище, ніж в «Золотому трикутнику» і починається від 118 тисяч. Тому квартири в Skandi Klubb можна вважати по-справжньому вигідною пропозицією: студію в комплексі можна купити від 4 769 000 рублей.

Нерухомість тут приваблива і для інвестицій. Найдорожче житло на ринку оренди припадає на центральні райони, в тому числі на Петроградський. 1-кімнатну квартиру можна орендувати починаючи від 23,8 тисячі рублів на місяць, 2-кімнатну - від 34,9 тисячі, трикімнатної - від 45,3 тисячі.

Тенденція ринку нерухомості така, що вторинне житло дорожчає, а первинне падає в ціні. Це ідеальні умови для інвестицій.

Будинок з історією або сучасний ЖК?

Жити в історичній будівлі або вибрати новий комплекс - таке питання постає перед покупцями, які вибрали Петербурзьку в якості постійного місця проживання. Квартири на вторинному ринку в колишніх прибуткових будинках або сталінської споруди привертають потертими часом фасадами і романтикою петербурзьких дахів. Але недосконалість старих комунікацій і неоднорідна соціальне середовище може зіпсувати враження від покупки. У процесі ремонту може знадобитися заміна всіх труб і проводки.

Новобудови - це сучасні інженерні рішення, внутрішня інфраструктура та благоустрій комплексу, сусіди зі схожим соціальним статусом. Питання з парковою в центрі не стоїть так гостро перед жителями ЖК з підземними паркінгами.

У порівнянні з сучасними технологіями в галузі енергоефективності житло в відреставрованому старому будинку може обходитися в обслуговуванні в два рази дорожче.

Ваш новий будинок в серці міста

У добре спроектованому комплексі з застосуванням європейських технологій і ретельно продуманою концепцією благоустрою є все, щоб ви відчували тільки переваги життя в центрі. Зовнішнє оточення і внутрішній зміст Skandi Klubb створюють середовище, в якій хочеться жити.

Будинок з історією або сучасний ЖК?
Будинок з історією або сучасний ЖК?