Реклама
Реклама
Реклама

Яхт-клуб Едельвейс в Саратовській області

  1. Готель. Готель.
  2. бунгало
  3. сауна
  4. Бар «Оазис»
  5. ресторан
  6. гавань
  7. прейскурант
Каталог Спорт і відпочинок Яхт-клуби

Готельний комплекс Едельвейс розташувався на березі Волги в протоці річки Сазанков.
Тут можна не тільки комфортно відпочити, а й весело відсвяткувати будь-яке торжество, в тому числі і ексклюзивну весілля, а також провести корпоративну вечірку або дитяче свято. До Ваших послуг ресторан, кафе, готель, більярд російський, сауна. До Ваших послуг зручне розташування в номерах від стандартного до класу Premium.

Тут можна не тільки комфортно відпочити, а й весело відсвяткувати будь-яке торжество, в тому числі і ексклюзивну весілля, а також провести корпоративну вечірку або дитяче свято. До Ваших послуг ресторан, кафе, готель, більярд російський, сауна. До Ваших послуг зручне розташування в номерах від стандартного до класу Premium.

Готель. Готель.

До ваших послуг зручне розташування в номерах від стандартного до класу Premium (Капітанський і Адміральський апартаменти), сауна. Кожен номер індивідуальний за своїм оформленням і дизайнерському рішенню, але в будь-якому з них гнана попутним волзьких вітром душа романтика і шукача пригод знайде свій притулок і тиху гавань.

Для цінителів гри в більярд, ми раді запропонувати Вам новий 12 футовий стіл з хорошим ігровим простором і освітленням.

бунгало

На береговій лінії пляжу розташований літній готельний комплекс. прохолодні і затишні бунгало з усіма зручностями в номерах (душ, туалет, кондиціонер, cd, dvd, ТВ) нікого не залишать байдужим. Дружня атмосфера і високий рівень сервісного обслуговування порадують навіть найвибагливішого гостя.

сауна

Тепла і затишна сауна з елементами фітотерапії і гідромасажу. Послуги досвідчених банщиків і масажистів допоможуть Вам розслабитися і відпочити від нескінченної міської суєти і повсякденних проблем.

Бар «Оазис»

Провести вечір у дружній компанії пляжного бару Оазис - легко: зачаровує середньовічна атмосфера, багата палітра різноманітних напоїв і закусок, високий рівень сервісного обслуговування змусять Вас відчути себе моряком в душі і капітаном на ділі. Вечорами в професійному виконанні звучать улюблені твори.

ресторан

Велике меню і вишукана винна карта - візитна картка ресторану Фрегат. Першокласні кухарі готують найрізноманітніші страви європейської та східної кухні. Екзотичні коктейлі та фруктові десерти припадуть до смаку навіть самим розпещеним ласунам. Вечорами ресторан запрошує гостей на караоке, танці та веселі вечірки. До Ваших послуг відкритий літній майданчик з виходом на пляж.

Якщо ж Ви прийшли до нас на своїй яхті і не хочете залишати її затишного кокпіта, замовлення з ресторану Вам можуть доставити прямо на палубу.

гавань

Від корінний Волги гавань відокремлює широкий мовляв, тому вітру і сильних хвиль тут не буває. Сучасна марина, пірси і персонал яхт-клубу готові до прийому яхт і катерів класу річка-море. Гостям надаються послуги з ремонту, комплексного обслуговування і заправці судів. Зручний сліп, зимове зберігання, індивідуальний підхід і безпеку забезпечені кожному судну на нашій території.


Телефон: 8 (8452) 74-28-42
e-mail: [email protected]

прейскурант

Категорія номера 1-місне 2-місне Стандартний 2700 3000 Напівлюкс 3000 3500 Люкс 4500 5000 Капітанський (апартаменти) 7000 10000 розміщення до 6 чоловік Адміральський (апартаменти) 8000 10000 Бунгало 2000 добу 2000 добу

Номери здаються від півдоби.

Плата за користування послугами автостоянки, за транзитне стоянку суден і яхт до доби, за користування пляжним інвентарем не стягується.

Знайшли помилку в описі?

Дивіться також в розділі « Яхт-клуби »:

Знайшли помилку в описі?