Реклама
Реклама
Реклама

«Бумбокс» подарує росіянам свій новий альбом «Термінал Б»

Знаменита українська група незабаром вирушити на гастролі в Росію і в першу чергу музиканти відвідають Твер
Знаменита українська група незабаром вирушити на гастролі в Росію і в першу чергу музиканти відвідають Твер. У піснях «Бумбокса» дуже дивно поєднуються джаз, хіп-хоп, соул, рок і багато іншого, даючи слухачам можливість розслабитися і отримати море задоволення. Свою популярність група отримала не так давно, саме простота сенсу, легкість звучання і здатності донести до кожного ту інформацію, яка потрібна саме певній людині, зробили представників української групи такими популярними.

Музиканти виступають на всій території СНД, вони дуже часто відвідують російські міста. Варто відзначити, що деякі російські фанатки намагаються вивчити українську мову, щоб не користуватися словниками і програмами для перекладу, а самостійно розбиратися в чудових піснях «Бумбокса». Кілька років тому група виступала в столиці Російської Федерації, на той момент музиканти зібрали на свій виступ Зеленому театрі понад 5000 осіб за квитками. Незабаром буде представлений новий альбом групи «Термінал Б». За словами фронт-мена «Бумбокса», вони вирішили назвати свій черговий альбом саме так тільки тому, що більшість з їхніх пісень «народжуються» в терміналі Б київського аеропорту Бориспіль. Музикантам доводиться багато подорожувати, в результаті чого вони практично оселилися в даному терміналі. Вони вже знайомі з декількома працівниками з різних змін, у учасників групи є «свої» місця, на яких вони постійно сидять. Велика частина пісень починає придумувати в терміналі, музикантам не завжди вдається вирушити на репетицію в спеціальну студію, тому вони доробляють композицію в літаках або в інших місцях.

Андрій Хливнюк, який є лідером групи, розповів, що в альбомі «Термiнал Б», традиційно для «Бумбокса», 11 пісень, різні теми, один настрій. Тут є пісні, які можна за різними критеріями віднести як до ранньої творчості групи, так і до «електричного періоду» - як-не-як це третій «електричний» альбом групи. Альбом вийшов легким, незважаючи на гітарний перевантаження.

Анастасія Риндіна. РІА ВладТайм.