Реклама
Реклама
Реклама

Пісні булочки з родзинками

Лісова Кухарчук 2 рівня

  • 7 березня 2009, 12:54
  • 9090

Ніжні, м'які, пухнасті, ароматні і прості в приготуванні булочки з родзинками.

Ніжні, м'які, пухнасті, ароматні і прості в приготуванні булочки з родзинками

У глибокій мисці (з розрахунку, що тісто підніметься і збільшиться в 2-3 рази в обсязі) змішати просіяне борошно, сіль, оливкова олія, заграв дріжджі і "начинку" (родзинки або шматочки сиру, шматочки ковбаси, горішки, шматочки оливок .. .).
Змішувати можна спочатку ложкою, а потім руками.
Вимісити до гладкого, м'якого, що не липне до рук тесту. Якщо після додавання всіх компонентів тісто вийшло неоднорідним, нічого страшного, додавайте по чуть-чуть води і оливкового масла до тих пір, поки не відчуєте, що тісто легко відходить від стінок посуду і не липне до рук.

Якщо після додавання всіх компонентів тісто вийшло неоднорідним, нічого страшного, додавайте по чуть-чуть води і оливкового масла до тих пір, поки не відчуєте, що тісто легко відходить від стінок посуду і не липне до рук

Поставити тісто підніматися в тепле місце не менше 30 хвилин (краще-довше), накривши рушником. Коли воно збільшиться в об'ємі в 2 рази, обмять тісто і виліпити булочки, я ліпила розміром з кульку для настільного тенісу (вибирайте розмір на Ваш розсуд).
Викласти на застелений папером для випічки деко на відстані 5-7 сантиметрів один від одного. Залишити на 20 хвилин для вистоювання, накривши рушником, щоб не обвітрилися.
Расстояться булочки змастити оливковою олією.

Примітка: Це тісто можна використовувати в приготуванні піци, пиріжків і біляшів.