Реклама
Реклама
Реклама

На виробників Red Bull подали в суд останні новини на сьогодні 9 жовтня правда ру 2014 рік

Компанія Red Bull погодилася виплатити 13 мільйонів доларів в рахунок компенсації виявленої фальсифікації. За словами позивачів, обіцянки в рекламі напою не підтверджені дослідженнями. Компанія Red Bull погодилася виплатити 13 мільйонів доларів в рахунок компенсації виявленої фальсифікації

Половина з цих коштів буде направлена ​​до фонду страхового відшкодування. Позивачі розраховують, що крім цього всі, хто коли-небудь вживав енергетик, отримають від виробника чек на 10 або ваучер на 15 доларів, якщо пред'являть чек на покупку продукції Red Bull за останні 10 років, пише LifeNews.

За даними видання, слоган «Ред Булл окриляє» виробник використовує на протязі вже 20 років. Це головний мотив всієї рекламної кампанії напою. Але несподівано група активістів подала на компанію до суду, повідомляє Business Insider .

Як пише економічне додаток Pravda.ru - Bigness.ru, претензія позивачів - в тому, що обіцяного підвищення концентрації, швидкості реакцій і працездатності напітокне додає. Відсудити компенсацію вирішили кілька американців, які були відданими фанатами напою. Один з них заявив, що пив напій з 2002 року, але він ніяк не поліпшив його атлетичні виступи.

Попередньо сообщіется, що в компанії погодилися на врегулювання позову, щоб уникнути витрат на довгу судову тяганину. При цьому представники виробника переконані, що їх маркетинг і позиціонування продукту завжди були правдивими і точними.

Читайте також:

З вологодських магазинів хочуть вилучити напої-"енергетики"

Держдума може заборонити продаж слабоалкогольних енергетиків

Любов до "енергетикам" вбила 15-річного підлітка

Читайте останні новини 9 жовтня 2014 року.