Реклама
Реклама
Реклама

Перевезення бульдозерів

  1. Види перевезених бульдозерів ПодольскАвтоТранс надає послуги з перевезення різних видів бульдозерів....
  2. вибір маршруту
  3. Замовити перевезення бульдозера

Види перевезених бульдозерів

ПодольскАвтоТранс надає послуги з перевезення різних видів бульдозерів. Самі вони бувають різні, великі і не дуже. Наприклад, експлуатаційна маса колісного монстра компанії «Комацу у» WD900-3 становить близько 100 тонн, габаритна ширина близько 6,5 м, висота - 5,2. ПодольскАвтоТранс надає послуги з перевезення різних видів бульдозерів А найменший в світі гусеничний міні-бульдозер фірми Magnatrac важить всього 300 кг, його ширина і висота трохи більше метра, довжина близько 1,3 м.

У інтервал між ними укладаються всі інші експлуатовані сьогодні бульдозерно-розпушувальні і виймальних-транспортують машини, в тому числі негабаритні. І якщо Magnatrac чотири міцних чоловіки можуть завантажити в побутової причіп типу «Тонар» на руках, то передислокація «Комацу» займе кілька місяців напруженої логістичної роботи цілої команди фахівців.

На ринку землерийної техніки третє в світі місце з випуску належить гусеничним бульдозерів з розрихлювальне оснащенням, це один з найпоширеніших видів в будівництві та сільському господарстві. Тому і перевозити такі, часто великогабаритні, машини доводиться частіше.

Основне обладнання бульдозерів - відвал з різного виду ножами. В якості змінного обладнання можуть використовуватися укісниками, уширители, Відкрилки, а також навішуваний ззаду розпушувач.

Завантаження розвантаження

У більшості випадків кут заїзду гусеничного бульдозера на транспортну платформу не повинен перевищувати 15º. З цих міркувань вибирається конструкція відкидного або приставного трапа при заїзді ззаду, або низкорамник зі знімним гуськом для заїзду спереду.

Для деяких моделей з шірокоразнесённимі гусеницями будуть потрібні уширители напівпричепа Для деяких моделей з шірокоразнесённимі гусеницями будуть потрібні уширители напівпричепа. Габаритну ширину автопоїзда можна зменшити, якщо перед перевезенням демонтувати широкий відвали везти його окремо, зануривши в поздовжньому положенні. Неотстикованний робочий орган при перевезенні повинен битьопущен, а гусениці зафіксовані башмаками. Важкі бульдозери додатково фіксуються розтяжками.

вибір маршруту

У багатьох випадках бульдозери відносяться до великогабаритних і / або великоваговим вантажів, тому особливу увагу при підготовці перевезення бульдозера приділяється прокладання маршруту. Підйоми і спуски на ньому не повинні перевищувати 8º, допустиме навантаження на мости і естакади повинна відповідати повній масі автопоїзда. У ряді випадків доведеться замовити автомобіль супроводу або ДПС.

Замовити перевезення бульдозера

Більш детальну інформацію ви отримаєте у фахівців компанії - заповніть форму на сайті або зателефонуйте за вказаним телефоном +7 (496) 758-30-86. Орієнтовну вартість послуг з перевезення негабариту автотранспортом вам допоможе он-лайн калькулятор .

приклади перевезень

А також Вам може бути цікаво почитати: