Реклама
Реклама
Реклама

Тетяна Буланова зняла кліп на пісню Михайла Гуцерієва (Відео)

Заслужена артистка Росії, дворазова володарка Національної російської премії «Овація» Тетяна Буланова випустила в світ відеокліп на нову композицію «В будинку, де живе моя печаль», написану на вірші Михайла Гуцерієва.

- У Михайла Гуцерієва дуже гарні пісні! «У будинку, де живе моя печаль» - друга композиція, написана на його вірші. А перша - «Не бійтеся любові», стала справжнім хітом, я навіть так альбом свій вирішила назвати, - згадує Тетяна Буланова.

Нова пісня «У будинку, де живе моя печаль» за всіма ознаками має повторити успіх першої спільної роботи Буланової і Гуцерієва, тому на неї теж вирішено було зняти кліп. Його режисером виступив Рустам Романов.

- Я вперше працюю з Рустамом Романовим, але поки мені все подобається, - каже про нього Тетяна Буланова. - Ми почали дуже рано сьогодні, і, не дивлячись на те, що у мене вчора був дуже насичений день, я абсолютно не втомилася. Як правило, я довіряю режисеру. Режисер бачить це, у нього є сценарій, він все в голові це вже прокрутив, він знає, як це буде на фінальному етапі, коли всі шматочки збере. Єдине, я знаю, які мої ракурси більш виграшний і допомагаю в даному випадку. Але це не акторські, а саме жіночі моменти. А так я віддаюся в руки режисеру, мені навіть подобається бути відомою.

Рустаму Романову теж сподобалося працювати зі співачкою. Він зізнався, що мало хто з артистів здатний настільки довіряти режисерові, як Тетяна.

- З Тетяною Буланової дуже легко працювати, - зазначив він. - Я вперше бачу такого спокійного людини. Вона абсолютно не втручається в процес, слідує інструкціям і робить це чудово.

За сюжетом кліпу Буланова стала дружиною процвітаючого архітектора, який настільки захопився своєю роботою, що зовсім забув про свою дружину, зробивши її життя поруч з ним нестерпним. Через роки після розставання героїня Буланової повертається в їх старий будинок, згадуючи як щасливі, так і сумні моменти, які супроводжували їх сімейне життя.

- Пісня - душа кліпу, тому що коли ти слухаєш пісню, якщо вона подобається, картинка відразу народжується, - каже режисер. - Миттєво придумали сценарій: чоловік - архітектор, професіонал своєї справи, геній. Він повністю поринув у роботу, зовсім забувши про взаємини зі своєю другою половиною. Тим самим зруйнував їх.

Автор пісні «У будинку, де живе моя печаль» Михайло Гуцерієв зазначив, що Тетяна Буланова прекрасно виконала цю композицію, висловивши в ній все душевні переживання, які він вклав у свої вірші.

- Я писав ці вірші серцем, - каже Михайло Гуцерієв. - Вірші - це взагалі серце розуму. Тетяна Буланова чудово їх виконала, і я радий, що вона вирішила втілити їх ще й у вигляді кліпу.

Прем'єра кліпу «У будинку, де живе моя печаль» відбулася 28 лютого 2018 року.

Офіційне PR-агентство - InterMedia

Довідки для ЗМІ:

+ 7 (495) 638-5543, +7 (967) 103-8176 (Наталія Ломова)

[email protected]