Реклама
Реклама
Реклама

Апіна і Буланова фото: Над виконавцями Оленою Апіної і Тетяною Буланової поглумилися користувачі Мережі за невдале фото - 27.11.2017

Аудиторія "Інстаграма" вирішила, що жінки надто невдало вийшли на даному кадрі.

Двох відомих виконавців, Олену Апіна і Тетяну Буланову, відверто висміяли за невдалу спільну фотографію, повідомляє "Російський Діалог".

На своїх офіційних сторінках у соціальній мережі "Інстаграм" зіркові персони виставили свій загальний знімок. Солістка групи "Комбінація" підписала, що вона разом з Буланової чекає виходу на сцену, щоб привітати колегу Віктора Салтикова.

Солістка групи Комбінація підписала, що вона разом з Буланової чекає виходу на сцену, щоб привітати колегу Віктора Салтикова

Однак користувачам Інтернету не сподобалося те, як виглядають жінки на фотографії. У коментарях вони стали несхвально відгукуватися про них, відверто знущаючись:

"Щось Буланова якийсь квадратної стала (орфографія і пунктуація авторів збережені)", "Щось Буланова припухла якась ...", "Альона Апіна помітно постаріла", "Апіна опухла, мабуть випиває", "Я Буланову насилу дізналася "," девиии ... роки не щадять нас .... аж розплакалася, згадавши вас молодими ... "," Худніть дітки "," Це Буланова ????? Що з нею? Чому вона так поправилася ? ", - писали шанувальники на сторінці в" Інстаграме ".

Нагадуємо, що раніше "Російський Діалог" повідомляв про те, що користувачі Інтернету стурбовані зовнішнім виглядом 53-річної Альони Апіної .

Худніть дітки "," Це Буланова ?
Що з нею?
Чому вона так поправилася ?