Реклама
Реклама
Реклама

Пироговский пляж - найкраще місце на Пирогівському водосховищі

АДРЕСА: Московська область, м Митищі, Пироговського водосховище

Як дістатися: Від станції метро "Медведково" - маршрутні таксі / автобуси, які прямують до Митищах. Водосховище розташовано за територією Пироговського лісопарку. Можна дістатися на електричці з Ярославського вокзалу до платформи 'Пирогово ". Якщо їхати на автомобілі, то шлях лежить через проспект світу, який потім переходить в ярославське шосе. На розв'язці 94-кілометра звертаємо за вказівником "Митищі", а далі їдемо у напрямку до Пироговського шосе, а потім по самому шосе.

Відразу скажемо. Пироговский пляж - ЦЕ ХІТ! На пляжі в Пирогово влітку відпочиває вся Москва! При повороті до водосховища направо, можна також піти вліво і через пару кілометрів потрапити на інший берег Пироговки. Але направо пляж краще.

Пироговське водосховище являє собою досить велику частину Клязьминского водосховища, розташованого на території московської області, в районі Хімок і Митищах. Є одним з найбільших водосховищ центральній частині Росії. Середня глибина - від 5-ти до 8-ми метрів. У деяких місцях досягає аж 12-ти метрів! Пироговский пляж - одне з небагатьох упорядкованих місць на березі водосховища.

Самі нирялі- після того як перестали діставати до дна злякалися і попливли до берега =) Рибалкам: Якщо не ідеальне, то одне з кращих місць для проведення риболовлі!

Хто тільки не живе в водах пироговського водосховища: короп, плітка, карась, лящ, минь. ... Повірте, це далеко не повний список. Не вірите, що водохраніще настільки багате рибою? Приїжджайте і переконайтеся самі!

Тільки і будете вудку то занурювати, то виймати, в перерві збираючи рибку. До речі, великий улов послужить відмінним виправданням вашого пізнього повернення додому перед дружиною ... У водосховища дві бухти - бухта радості і тиха бухта.

У водосховища дві бухти - бухта радості і тиха бухта

На території першої знаходиться кілька літніх кафешок, майданчики для гри в пейнтбол, бандмінтон, футбол і пляжний волейбол. Є дитячий майданчик. Тепер поговоримо про пляжах. Перше, що кидається в очі при відвідуванні пироговського водосховища - чистий пляж.

Погодьтеся, для дуже багатьох місць відпочинку це рідкість. Саме тому сюди щоліта приїжджає така велика кількість народу з Москви і Підмосков'я. Настільки багато, що годі й шукати місця, куди послати пляжне покривало!

Тому постарайтеся приїжджати якомога раніше, годин так до 11-ї ранку. Наявна поблизу платна парковка для автомобілів також знаходиться в вічно "забитому" стані. Є катери, навіть яхти, можна покататися на банані, в тому числі і на надувному.

Ціни в кафе на пляжі Пирогово кусаються, поблизу с магазинами біда радимо закуповуватися заздалегідь, ще в Москві. Відпочинок необхідний кожній людині.

Відпочинок необхідний кожній людині

Хтось вважає за краще відпочивати в межах свого будинку, хтось в межах міста, а кому-то хочеться куди-небудь виїхати. Якщо Ви з останньої категорії людей, то розташоване в 30-ти кілометрів від Москви Пироговське водосховище для Вас!

Якщо Ви з останньої категорії людей, то розташоване в 30-ти кілометрів від Москви Пироговське водосховище для Вас

Ех, літо ... де ж ти =) Шикарне місце! Якщо ж незручно добиратися а купуватися влітку в Москві хочется- читайте про Срібний бір ! У будь-якому випадку краще проїхати 20 хвилин від Медведково, ніж залишитися в Москві біля Джамгаровского ставка.

Не вірите, що водохраніще настільки багате рибою?