Реклама
Реклама
Реклама

Фінські будинки з клеєного бруса

Перед початком будівництва будинку в першу чергу власник повинен визначитися з видом побудови і матеріалом, з якого він буде зведений. Фінські будинки з клеєного бруса користуються великим попитом серед споживачів нашої країни. Доступна ціна, висока якість і простота установки допомогли фінським будинкам заслужити свою популярність.

Особливості фінських будинків з клеєного бруса

Такі будинки від інших видів відрізняють такі особливості:

  1. Площа в межах 250 квадратних метрів. Такі габарити найбільш оптимальні і підійдуть для комфортної експлуатації площі.
  2. У будинках, побудованих за фінськими технологіями з клеєного бруса, дуже рідко застосовують брус з перетином 22 сантиметри. При складанні треба прагнути до з'єднання частин без щілин.
  3. Фінські будинки мають на увазі наявність додаткових комор і сауни. Це головна визначна пам'ятка будь-якого фінського будинку.
  4. Велика площа вітальні і кухні за рахунок відсутності огороджень і перегородок між ними, оформляється за типом студії.
  5. Затишна і комфортна спальна кімната маленького розміру.
  6. У фінських будинках використовують велику кількість шибок.
  7. Наявність мінімум двох входів. Як правило, це парадний і чорний.
  8. Завдяки тому, що будинки з клеєного бруса самі по собі легкі і одночасно -Міцні, це дозволяє робити фундамент середньої потужності.

Дані характеристики все разом одночасно використовуються тільки при будівництві фінських будинків з клеєного бруса під ключ.

Технологія виготовлення фінських будинків з клеєного бруса

Основним матеріалом у фінів для виготовлення будинків завжди була деревина. З появою нових технологій вони вдосконалили цей процес з метою підвищення рівні міцності і комфорту даних споруд. Це дозволяє їм будувати унікальні, не схожі на інші види вдома. На сьогоднішній день по всьому світу різні компанії реалізовують фінську технологію виготовлення будинків.

При спорудженні будинків з клеєного матеріалу за фінськими технологіями за основу береться брус з Ламела, перетин якого становить 22 сантиметрів і більше. Будинки такого типу завжди екологічні, естетичні і довговічні.

Будь-який клієнт нашої організації має можливість замовити фінські будинки з клеєного бруса під ключ. дізнатися Детальніше про будинки і зробити замовити на виготовлення можна на сайті компанії. Тут представлений весь перелік будинків на будь-який смак і гаманець.

"Джерело: www.edemdom.ru"

Додано: 26.03.2018 22:00:30