Реклама
Реклама
Реклама

Переваги покупки квартири в ЖК «Лісовий квартал»

Останнім часом зросла привабливість нерухомості, яка знаходиться в передмісті столиці Останнім часом зросла привабливість нерухомості, яка знаходиться в передмісті столиці. Зрозуміло, мова йде про сучасних житлових комплексах. Наприклад, спостерігається інтерес інвесторів і простих обивателів до новобудов в Броварах. Тут зводяться будівлі європейського рівня. так, ЖК "Лісовий квартал" знову в переможцях в номінації «Житловий комплекс комфорт-класу». При цьому вартість квадратних метрів в новобудові цілком помірна. Купівля квартири в ньому обійдеться вам дешевше, ніж придбання житла на вторинному ринку в столиці.

Бровари зараз отримали активний розвиток. Тут поліпшується інфраструктура. Поруч з житловим комплексом знаходяться продуктові супермаркети, банки, школи, дитячі та спортивні майданчики, різні салони і розважальні заклади. У вас не виникне відчуття, що ви живете в передмісті. До того ж дістатися до столиці з Броварів можна буквально за кілька хвилин. Поруч з житловим комплексом розташована зупинка громадського транспорту. Для автовласників забудовником передбачений паркінг прямо на території новобудови.

Сучасні житлові комплекси приваблюють продуманим плануванням квартир. Житло на вторинному ринку навряд чи порадує вас просторою кухнею, великою роздільним санвузлом, вбиральнею. Розташування кімнат зручне і раціональне. У нових квартирах будуть відчувати себе комфортно навіть члени великої родини.

Забудовник виконує предчістовая обробку, ви не будете переплачувати за ремонт. При цьому щоб заселитися в квартиру, досить буде виконати косметичні роботи. Зрозуміло, при бажанні можна замовити ремонт квартири «під ключ» будівельної компанії. Фахівці врахують всі ваші побажання.

Прибудинкова територія якісно облаштовується. Мешканці зможуть гуляти по впорядкованого зеленому двору. Передбачені ігрові майданчики.