Реклама
Реклама
Реклама

У параді Перемоги в Пермі вперше пройде бронеавтомобіль «Тигр»

Парад Перемоги почнеться в Пермі 9 травня в 10.00. Девіз святкових дій в рік 73-й річниці Перемоги: «Великі Перемоги Великої країни».

Урочисте проходження військ Пермського гарнізону стане першим заходом свята.

Під час урочистої ходи городяни зможуть побачити 23 одиниці техніки, підготовлені ПАТ «Мотовилихинские заводи», Пермським військовим інститутом внутрішніх військ РФ і приватними колекціонерами. Вперше в параді візьме участь бронеавтомобіль «Тигр». Крім нього, пермяки побачать реактивні системи залпового вогню - бойові машини «Град» і «Смерч», новітні російські бронетранспортери БТР-80 (82АМ).

Техніка пройде по Комсомольському проспекту і вулиці Леніна до еспланаді. Там вона залишиться до вечора в музеї військової техніки під відкритим небом.

Традиційно в параді візьме участь «Безсмертний полк». До ходи може приєднатися будь-хто. Необхідно підготувати портрет свого родича, який брав участь в бойових діях Великої Вітчизняної війни. Збір колон відбудеться 10:00 на Комсомольському проспекті, вхід з вулиць Революції і Краснова.

НЕ пропустіть: Парад Перемоги почнеться в Пермі 9 травня в 10 Театр, музей, кіно: програма святкування Дня Перемоги на еспланаді Пермі