Реклама
Реклама
Реклама

ЖК NEWПІТЕР - лауреат премії «Каїсса-2018»

АТ «Будівельний трест»

Житловий квартал NEWПІТЕР * визнаний кращим проектом з комплексного освоєння території за підсумками XXIV міжрегіональної щорічної премії в сфері нерухомості «Каїсса-2018».

Урочиста церемонія нагородження пройшла 18 грудня в ресторані «Палкін» в центрі Санкт-Петербурга. Переможці в різних номінаціях були визначені за результатами голосування експертного журі та презентацій учасників, які відбулася 12 грудня 2018 року.

Під час презентації, керівник проектів комплексного освоєння території компанії «Будівельний трест» Анзор Берсіров зазначив шість основних складових, сукупність яких дозволила назвати NEWПІТЕР * найкращим проектом КОТ премії «Каїсса-2018».

Перша - це транспортна доступність. Наявність автомобільних розв'язок, розширена ділянка Красносільського шосе, близькість КАД, ЗСД, Пулковского і Московського шосе. Друга складова - якісно розроблений план розвитку навколишніх ділянок. Зокрема - майбутнє будівництво третього в регіоні великого торгово-розважального комплексу «Мега-ІКЕА», наявність льодової арени, близькість шкіл і дитячих садів. Третя і четверта - поверховість від 6 до 12 поверхів, низька щільність забудови, а також безпеку - вільні від автомобілів і закриті від сторонніх двори, відсутність дефіциту паркувальних місць, відеоспостереження.

«Найважливіша складова - паралельне зведення соціальної інфраструктури. Перший дитячий сад ми здали, коли в проекті було здано всього 30 тисяч кв. м. Зараз ведемо будівництво школи на 550 дітей, в 2019-м повинні завершити роботи », - прокоментував Анзор Берсіров ситуацію з будівництвом соціальних об'єктів в районі.

Нарешті, шоста складова ЖК NEWПІТЕР * - пішохідний бульвар Білих ночей, який в цьому році увійшов до ТОП-30 кращих нових громадських просторів країни за версією архітектурного видання «Проект Росія».

Професійний конкурс в сфері нерухомості «Каїсса» заснований в 1995 році Асоціацією ріелторів Санкт-Петербурга і Ленінградської області з метою виявлення кращих компаній у сфері нерухомості, а також ЗМІ, журналістів і діячів ринку нерухомості, які внесли серйозний вклад в його розвиток.

* НьюПітер

Довідка про компанію АТ «Будівельний трест»

ЖК "NEWПІТЕР" - забудовник ТОВ "СТ-Новосілля", проектна декларація на сайті http://www.stroytrest.spb.ru/documents/

ЖК "NEWПІТЕР" (7 лот) - забудовник ТОВ "ІК" БУДІВЕЛЬНИЙ ТРЕСТ ", проектна декларація на сайті http://www.stroytrest.spb.ru/documents/