Реклама
Реклама
Реклама

Діамант камінь-талісман, властивості, опис, знак зодіаку, колір, кому підходить по народженню


Діамант - камінь докази любові. Властивості діаманта цінувалися в усі віки. Опис каменю зустрічається в найперших письмових джерелах цивілізації. Знак Зодіаку може підказати, кому підходить діамант. Якщо вибирати каміння по Зодіаку, то діамант можна рекомендувати Терезам, Овнам, Левам, Козерогам, Стрільцям, а також всім, хто хоче посилити свою Венеру. Тільки Рибам слід проявити обережність у виборі цього дорогоцінного каменю або носити його не надто часто.

В якості подарунка діамант вважається незаперечним доказом любові. Кільце з діамантом в якості подарунка є сильною захистом від бід і неприємностей на довгі роки. З давніх-давен люди велике значення надавали тим мінералів, які зараз називаються д рагоценние камені . Знаючі люди вважали, що ці магічні камені своїм впливом на людину допомагають подолати важкі періоди життя, допомагають виправити долю і залучити удачу. Камені-талісмани добре вибирати по народженню, тобто, виходячи зі своєї приналежності до знаку Зодіаку. Колір каменю визначається як безбарвний - в цьому його сила і краса. Діамант красиво грає сонячними променями і переломлює їх в усі кольори веселки.

Діамант рекомендується людям, спраглим отримати славу і світове визнання. Наприклад, дівчині, яка мріє про успішну кар'єру актриси, діамант сильно полегшує шлях до успіху.

Діамантові талісмани і прикраси здатні розвивати інтелектуальні здібності, що робить людину успішною і невразливим. Цей коштовний камінь покращує інтимну сферу, посилює лібідо, робить позитивний вплив на шкіру і сповільнює старіння, що особливо актуально для жінок. Якщо у людини є хоча б один маленький камінь, то його багатство примножиться в кілька разів.

Діамант не підпускає своєму господареві жодної хвороби: отруєння, гепатит, проблеми зі шкірою, стреси і депресія, недоумство і нікотинова залежність, алкоголізм і нав'язливі страхи - все це зникає безповоротно.

Діамант не здатний винести нещирість і брехня, тому людина, підніс другій половинці діамантове кільце, набуває надійний захист від зрад. Рекомендується скористатися цим методом людям таких професій, як капітан далекого плавання. До речі, якщо діамант потьмянів або зник, то це означає, що зрада все-таки відбулася.

різновиди діамантів

Колір діаманта характеризує виняткові особливості кожного виду дорогоцінного каменю. Наприклад, діамант червоного кольору захищає власника від астральних ворогів і вогненних духів, а блакитного - розкриває господареві таємницю карми, коригує гороскоп і розкриває сутність світобудови.

Білий діамант рекомендується носити до 1 разу на місяць, оскільки він швидко втрачає свої магічні властивості безмежної області дій. Діамант зеленого кольору гарантує легке протікання вагітності і благополучні пологи, а також дарує дітлахів жінкам, яким лікарі ставили діагноз "безпліддя".

Як збільшити працездатність

Щоб підсилити ефект від використання діамантового прикраси, його рекомендується носити на лівій руці або шиї. Якщо людина бажає відродити колишню пристрасть, то йому необхідно придбати діамантове кільце і носити його на безіменному пальці лівої руки.

Після придбання протягом тижня діамант буде "придивлятися" до свого господаря, а якщо цей дорогоцінний камінь подарували, то його чудодійний вплив почнеться миттєво.

Пам'ятайте: якщо вам подарували діамант, то тепер з дарувальником ви пов'язані вічними узами вірності.

Виберіть свій особистий талісман або амулет тут , А також, дізнайтеся про магічні властивості інших дорогоцінних каменів:

бірюза

гагат

TaroTaro бажає Вам успіхів і процвітання.
Не забувайте оцінювати статтю, якщо вона Вам сподобалася: