Реклама
Реклама
Реклама

Кращі бренди чоловічого одягу

  1. RALPH LAUREN
  2. BROOKS BROTHERS
  3. ARMANI
  4. BRIONI
  5. CALVIN KLEIN
  6. LACOSTE
  7. HUGO BOSS
  8. BURBERRY
  9. TOM FORD
  10. PIERRE CARDIN

Найвідоміші бренди чоловічого одягу утримують міцні позиції на ринку протягом десятиліть, користуються величезним попитом у сильної половини людства і з кожним роком тільки вдосконалюють якість своєї продукції

Найвідоміші бренди чоловічого одягу утримують міцні позиції на ринку протягом десятиліть, користуються величезним попитом у сильної половини людства і з кожним роком тільки вдосконалюють якість своєї продукції. Авторитет і впізнаваність конкретної марки дозволяє компаніям навіть кілька завищувати вартість нового товару, але справжні цінителі дизайнерських речей готові інвестувати у власний стиль, навіть якщо це дуже дорого.

Сьогодні рідкісний виробник одягу спеціалізується на випуску якого-небудь одного виду продукції. Дуже часто асортимент включає одночасно, наприклад, костюми, взуття, сорочки, пальто, аксесуари, ювелірні вироби і так далі. Марка може поєднувати спортивний стиль і класику. В якійсь мірі це дозволяє чоловікові практично повністю сформувати гардероб з одягу улюбленого бренду. Далі, виділимо рейтинг ТОП-10 найкращих, модних і популярних брендів чоловічого одягу.

RALPH LAUREN

RALPH LAUREN

Суперуспішний бренд чоловічого одягу з США Ralph Lauren в 2017 році відзначив 50 років з моменту заснування. Компанія вважається світовим лідером в області дизайну, маркетингу і випуску продукції найвищого класу. Крім одягу, під цією маркою виробляються аксесуари, парфуми, меблі та інші товари для будинку. Спочатку засновник компанії Ральф Лоурен продавав тільки модні широкі краватки в стилі 30-х років минулого століття, а сьогодні різні продукти бренду Ralph Lauren купують сотні мільйонів чоловіків по всій планеті.

Країна - США

Дата заснування - 1967 рік

Офіційний сайт - ralphlauren.com

BROOKS BROTHERS

BROOKS BROTHERS

Один з найстаріших американських брендів чоловічого одягу Brooks Brothers був заснований ще 200 років тому. За цей час невеликий сімейний бізнес перетворився на величезну корпорацію з більш ніж 300 роздрібними магазинами, що функціонують на території США і 70 країн світу. Марка Brooks Brothers передає справжню естетику класичного американського стилю одягу для чоловіків. Цікавий факт, що засновник попереднього бренду Ральф Лоурен колись працював звичайним продавцем в магазині Brooks Brothers на Медісон-авеню в Нью-Йорку.

Країна - США

Дата заснування - 1818 рік

Офіційний сайт - brooksbrothers.com

ARMANI

ARMANI

Під відомою італійською маркою Armani виробляються одні з кращих чоловічих костюмів в світі. На початку шляху дизайнер Джорджіо Армані працював в компанії Zenga і Ungaro, а в середині 1970 років створив власний бренд. Сьогодні популярний будинок моди, який включає декілька окремих лейблів, випускає одяг, взуття, годинники, ювелірні прикраси, аксесуари, окуляри, косметику, парфуми і предмети домашнього інтер'єру. Компанія активно співпрацює з курортами і власниками готелів по всьому світу, відкриває кафе, бари і ресторани.

Країна - Італія

Дата заснування - 1975 рік

Офіційний сайт - armani.com

BRIONI

BRIONI

Престижний італійський бренд чоловічого одягу Brioni практично з моменту заснування ще в середині минулого століття придбав величезну популярність серед кінозірок, великих бізнесменів і відомих державних діячів. Подібна тенденція зберігається до цих пір. Наприклад, саме ця марка ще з середини 1990-х років асоціюється з головним персонажем культових фільмів про Джеймса Бонда. В цілому, коли мова йде про виборі чоловічого костюма високої якості бренд Brioni приходить на розум одним з перших.

Країна - Італія

Дата заснування - 1945 рік

Офіційний сайт - brioni.com

CALVIN KLEIN

CALVIN KLEIN

Один з наймодніших брендів чоловічого одягу Calvin Klein був створений в 1968 році. Під цією маркою випускаються прикраси, годинники, аксесуари, джинси, спідня білизна і деякі інші види одягу для чоловіків і жінок. Багато авторитетних модельєри відзначають не тільки безумовний талант засновника бренду Келвіна Кляйна, як дизайнера, але і видатні маркетингові здібності, що дозволили популяризувати марку в самих різних куточках планети. Одяг Calvin Klein доступна в більш ніж 110 країнах світу, а роздрібні продажі складають близько 8 млрд доларів на рік.

Країна - США

Дата заснування - 1968 рік

Офіційний сайт - calvinklein.com

LACOSTE

LACOSTE

Виробник найпопулярніших сорочок в сучасному світі моделі поло з коротким рукавом Рене Лакост в першій половині XX століття був досить відомим французьким тенісистом. Логотип у вигляді зеленого крокодила на одязі бренду Lacoste сьогодні один з найбільш впізнаваних. Під цією маркою випускається взуття, парфуми, годинник, окуляри і деякі інші товари. Компанія більшою мірою спеціалізується на випуску спортивного одягу і товарів для чоловіків, які ведуть активний спосіб життя.

Країна - Франція

Дата заснування - 1933 рік

Офіційний сайт - lacoste.com

HUGO BOSS

HUGO BOSS

Всесвітньо відома німецька якість в повній мірі втілює кращий бренд чоловічого одягу з Німеччини Hugo Boss. З середини 1950-х років компанія почала випускати виключно костюми для чоловіків, а сьогодні це повноцінний будинок моди, який крім одягу виготовляє взуття, аксесуари і парфум. Сумний факт, але до і під час Другої світової війни компанія спеціалізувалися на виробництві спецодягу та нацистської уніформи. Чи не згадати про це було б нечесно.

Країна - Німеччина

Дата заснування - 1923 рік

Офіційний сайт - hugoboss.com

BURBERRY

BURBERRY

Вельми популярний бренд чоловічого одягу з Великобританії бере свою історію з середини XIX століття. Засновник марки Томас Барберрі 1879 році винайшов габардин, інноваційну промокне в непогоду бавовняну тканину, яка здійснила справжню революцію в сегменті верхнього одягу. До сих пір пальто Burberry служить еталоном якості і престижу. Крім того, в різні роки компанія випускала надійну чоловічий одяг для автомобільних гонщиків, пілотів і військових. Сьогодні асортимент бренду включає модні аксесуари, парфуми, сонцезахисні окуляри і косметику.

Країна - Великобританія

Дата заснування - 1856 рік

Офіційний сайт - burberry.com

TOM FORD

TOM FORD

Заслужене місце в рейтингу кращих брендів чоловічого одягу займає досить молода американська марка Tom Ford, зареєстрована на початку нинішнього століття. Засновник компанії Том Форд довгий час успішно працював на такі відомі будинки мод, як Gucci і Yves Saint Laurent, а потім вирішив створити власний бренд. В даний час одяг, аксесуари і косметика марки Tom Ford продається по всьому світу, включаючи такі країни, як Японія, ОАЕ, Швейцарія, Італія і Росія.

Країна - США

Дата заснування - 2004 рік

Офіційний сайт - tomford.com

PIERRE CARDIN

PIERRE CARDIN

Французький модельєр П'єр Карден народився в 1922 році в Італії і через 28 років відкрив будинок моди, за допомогою якого по суті було створено саме поняття брендування. Справа в тому, що протягом 1960 років Карден застосовував практику ліцензування, тобто на кожному предметі одягу, випущена в цей період, вперше красувався логотип дизайнера. Подібного в світі моди не зустрічалося і багато відомі модельєри зробили те саме. Під маркою Pierre Cardin випускається не тільки одяг, але і косметика, парфумерія, меблі та багато інших товарів.

Країна - Франція

Дата заснування - 1950 рік

Офіційний сайт - pierrecardin.com

Вище були представлені кращі бренди чоловічого одягу, які користуються великою популярністю в даний час, і це підтверджується обсягами продажів і відгуками покупців. Безумовно, список може бути набагато довший. Деякі інші марки заслуговують не меншої поваги, але місць у рейтингу лише 10.

Лідери світової індустрії моди з Італії, Франції, Великобританії, США, Німеччини і деяких інших країн пропонують чоловікам одяг самого різного цінового діапазону і стилю, але не варто зациклюватися на якомусь одному бренді. Шукайте власний унікальний стиль, експериментуйте з образом і довіряйте власним смаком.