Реклама
Реклама
Реклама

Setl City завершила будівництво житлової частини проекту «ЗімаЛето»

Setl City

Setl City ввела в експлуатацію 4-й корпус ЖК «ЗімаЛето» на пр. Енергетиків і, тим самим, завершила будівництво житлової частини проекту. Комплекс будувався протягом 4 років, з 2014-го року. За цей час компанія Setl City звела на березі Великої Охти 5 житлових будинків та 5 підземних паркінгів.

ЖК «ЗімаЛето» побудований в крокової доступності від метро «Ладозька» - пішки можна дійти за 7-8 хвилин. Локацію відрізняє розвинена торгово-розважальна інфраструктура - біля станції кілька ТРК, які включають не тільки магазини, але і кафе, ресторани, кінотеатри, боулінг і багато іншого. Також поруч з метро розташовуються гіпермаркети. А соціальною інфраструктурою комплекс забезпечить Setl City за свій рахунок.

У складі житлового комплексу побудовані і повністю обладнані 4 дитячих і 4 спортивних майданчики, а також 5 зон для відпочинку дорослих. У дворах висаджені дерева і декоративні чагарники.

Основний акцент в житловому кварталі зроблений на оригінальному оформленні фасадів будівель. Для кожного будинку обрана своя колірна гамма відповідно до тих чи інших порою року. Фасади останнього за рахунком корпусу виконані в «літніх» тонах - відтінках білого, зеленого і блакитного. Вікна багатьох квартир звернені до річки - нерухомість на верхніх поверхах має прекрасні видовими характеристиками.

Введений в експлуатацію корпус складається з п'яти секцій заввишки від 3 до 21 поверху. Підземна автостоянка загальною площею понад 4 тис. Кв. м розрахована на 248 машин. На подвір'ї організовано дитячий та спортивний майданчики, упорядкована зона відпочинку дорослих. Поруч з житловим корпусом висаджені липи і майже 800 кущів.

У планах забудовника Setl City після узгодження з адміністрацією Петербурга - упорядкувати набережну поруч з корпусами, висадити верби, липи і клени і прокласти велодоріжку. Таким чином, набережна біля «ЗімаЛето» перетвориться в затишну зелену зону для прогулянок і занять спортом.

На території ЖК триває активне будівництво школи і дитячого садка, розрахованих на 450 і 190 дітей відповідно. У триповерховій будівлі дитячого садка спроектований басейн з гардеробами і душовими, спортивний та музичний зали, приміщення для гуртків. Плановий термін введення в експлуатацію - перший квартал 2019 року.

Чотириповерхова будівля школи загальною площею понад 14,6 тис. Кв. м складається з навчального корпусу, спортивного блоку і приміщень для заходів. У школі будуть обладнані два басейни, класи для майстерень, актовий зал, бібліотека з читальним залом та книгосховищем, їдальня, медичний кабінет. Школу планується ввести в експлуатацію в наступному році.

Відзначимо, що в травні цього року в одному з корпусів ЖК «ЗімаЛето» на пр. Енергетиків відбулося урочисте відкриття першого в Росії «Центру сімейної адаптації». Центр допомагатиме прийомним сім'ям та дітям, які залишилися без піклування батьків.

Ексклюзивним брокером проекту «ЗімаЛето» виступає «Петербурзька Нерухомість» .

Довідка про компанію Setl City

Довідка про компанію «Петербурзька Нерухомість»

ЖК «ЗімаЛето» - забудовник ТОВ "Потенціал", проектна декларація на сайті https://www.setlcity.ru/projects/zimaleto/declarations