Реклама
Реклама
Реклама

ЖК "Бусов Хілл" введуть в експлуатацію вже цього літа

  1. Орфографічна помилка в тексті:

2 червня 2017, 17:42 Переглядів: 2 червня 2017, 17:42 Переглядів:   ЖК Бусов Хілл - ідеальне місце для проживання і оптимальне рішення для інвестування коштів в нерухомість

ЖК "Бусов Хілл" - ідеальне місце для проживання і оптимальне рішення для інвестування коштів в нерухомість. Будинок розташований на височині в екологічно чистому та безпечному мікрорайоні Звіринець. Власникам престижних і респектабельних апартаментів доступні найкрасивіші панорамні види столиці: на Ботанічний сад (до якого всього 300 метрів), монумент " Вітчизна Мати ", Києво-Печерську Лавру і річку Дніпро .

"Бусов Хілл" - житловий комплекс преміум класу, концептуальних і технічних аналогів якому в Україні немає. У будинку всього 146 просторих квартир, від 1 до 4 на поверсі. Щоб господарі апартаментів мали можливість насолоджуватися красою міста і чистим повітрям в повній мірі, компанія-забудовник прийняла рішення побудувати єдиний в країні житловий будинок з панорамним системою скління від підлоги до стелі - GLASS WALL, при цьому ширина практично кожного віконного отвору перевищує 6 метрів.

Щоб господарі апартаментів мали можливість насолоджуватися красою міста і чистим повітрям в повній мірі, компанія-забудовник прийняла рішення побудувати єдиний в країні житловий будинок з панорамним системою скління від підлоги до стелі - GLASS WALL, при цьому ширина практично кожного віконного отвору перевищує 6 метрів

Надміцні віконні конструкції в алюмінієвому профілі "Schueco" і склопакети американського виробника "Guardian" зберігають тепло і одночасно захищають від сонячних променів.

Стіни ЖК "Бусов Хілл" виконані з червоного ефективного керамічної цегли та утеплені базальтової плитою, товщина якої більш ніж в 2 рази перевищує стандартний розмір в сучасних новобудовах.

Фасад будинку облицьований дизайнерським екологічним керамогранитом німецького виробника "PorcelainGres". Малюнок кожної плити імітує зріз натуральної скелі. Натуральність керамограніта і великі площі ультрасучасного скління створюють неповторний архітектурний вигляд будинку.

Для максимально комфортного життя власників апартаментів в ЖК "Бусов Хілл", при кожній спальні передбачені санвузли і гардеробні, в будинку функціонують швейцарські ліфти "Schindler", є велосипедно-колясочний паркінг і дитяча кімната. У житловому комплексі преміум-класу встановлена ​​автономна газова котельня на німецьких котлах виробника "Viessmann". Економити на оплаті комунальних платежів господарям апартаментів дозволяють smart -лічильники ресурсів.

До додаткових переваг житлового комплексу "Бусов Хілл" відносяться: ультрасучасна інженерія, система "Інтелектуальний будинок", багаторівневий контроль доступу на територію, що охороняється закриту територію будинку, власна служба безпеки і цілодобовий сервіс. Гордістю комплексу є хол рівня 5-зіркового готелю з висотою стель 8 метрів, водоспадами і дизайнерськими зонами відпочинку для мешканців та їх гостей.

За зведення такого будинку забудовнику "Житлобудінвест" присвоєно безліч нагород і премій в галузі будівництва. У тому числі "Бусов Хілл" став кращим ЖК преміум-класу в рамках професійної премії "BUILDING AWARDS 2016". Переконатися в ексклюзивності ЖК "Бусов Хілл", найвищій якості будівництва можна вже зараз - будинок практично готовий і влітку 2017 року введено в експлуатацію.

Будівництво Busov Hill проводиться на підставі Ліцензії Державної архітектурно-будівельної інспекції на виконання будівельних робіт 25 липня 2016 роки (наказ ДАБІ № 27-Л від 25 липня 2016 року) і дозволу Державної архітектурно-будівельної інспекції на виконання будівельних робіт № ІУ 115150760137 від 17 березня 2015 року.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "ЖК" Бусов Хілл "введуть в експлуатацію вже цього літа". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.