Реклама
Реклама
Реклама

Одесит подарував дружині і місту 2800 кущів троянд, другий - мамі 1200 кущів - Новини Одеси - Тепер все це необхідно висадити волонтерам в ботанічному саду

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

20 листопада 2015 року, 22:39 Переглядів:

Більше місяця одеські волонтери та співробітники Одеського Національного Університету висаджують троянди в двох нових розаріях, розбитих в місцевому ботанічному саду ім.Мечникова. Сумарно в двох розаріях необхідно висадити 4000 кущів троянд! 2800 троянд підніс один з одеситів в якості подарунка до ювілею весілля своїй дружині, а 1200 троянд, який підуть у другому розарії - подарунок ще одного одесита своїй мамі.

Тепер щосуботи о ботсад приходять одесити-волонтери, звичайні жителі міста, які допомагають співробітникам (більшість з яких вже давно переступили пенсійний вік) у створенні нового розарію. Цієї суботи необхідно завершити всі роботи по посадці, поки дозволяє погода і немає заморозків. Співробітники ботсаду ім.Мечникова сподіваються на допомогти 50 волонтерів.

Багато волонтерів приходять з дітьми, наймолодшому з яких не більше трьох років, за кілька годин своїм прикладом вони показують їм, як треба працювати на благо міста і бути відповідальними громадянами своєї землі!

Чекаємо всіх у цю суботу, 21 листопада, о 13.00 за адресою - вул. Французький бульвар 48/50, центральний вхід в ботанічний сад Одеси.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

погода погода

, ботанічний сад , троянди , волонтери , більшість , весілля , співробітники , французський бульвар , мечникова , одесит , бульвар , подарував

Ви зараз переглядаєте новина "Одесит подарував дружині і місту 2800 кущів троянд, другий - мамі 1200 кущів". інші Новини Одеси дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Ірина Ковальчук

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ