Реклама
Реклама
Реклама

Будівництво будинку Busov Hill біля ботанічного саду завершено

  1. Орфографічна помилка в тексті:

30 липня 2018, 11:22 Переглядів: 30 липня 2018, 11:22 Переглядів:   Одним з останніх етапів стало закінчення оздоблювальних робіт в центральному лобі   ЖК Busov Hill

Одним з останніх етапів стало закінчення оздоблювальних робіт в центральному лобі ЖК Busov Hill . Просторий хол з безпрецедентною для Києва висотою стель - 8 метрів, декорований натуральним каменем і деревом, а головний акцент зроблений на стіни-водоспади, устаткування для яких поставила відома компанія OASE (Німеччина). Крім того, одна зі стін центрального лобі повністю виконана в склі.

легкий, блискучий фасад будівлі , Що підноситься над пагорбами ботанічного саду і Дніпром, вже став невід'ємною частиною панорами Києва. У ЖК Busov Hill вперше серед столичних новобудов впроваджена система "Glass Wall": панорамні вікна простягаються практично на всю ширину і висоту кожної кімнати. У будинку використаний тільки алюмінієвий профіль преміум класу Schuco (Німеччина), а також енергозберігаючі сонцезахисні склопакети американського бренду Guardian. Вентильований фасад будівлі облицьований німецьким дизайнерським керамогранитом PorcelainGres.

Вентильований фасад будівлі облицьований німецьким дизайнерським керамогранитом PorcelainGres

Інженерія вдома не відстає від фасаду по іменитості використаних брендів. Так, розвозити мешканців по поверхах будуть високошвидкісні безшумні ліфти Schindler, при цьому на 146 квартир передбачено 6 ліфтів. Ще минулої осені заробила власна котельня на базі німецького обладнання Viessmann. У кожній квартирі встановлено високопродуктивні сталеві радіатори Quinn, вироблені у Великобританії спеціально для Busov Hill.

Вищий клас матеріалів і устаткування - це лише одна зі складових комфорту майбутніх мешканців комплексу. Так, в ЖК Busov Hill впроваджена багаторівнева система контролю доступу з використанням електронних ключів, а територія комплексу призначена виключно для мешканців та їх гостей. Як і личить домівках преміум класу, в Busov Hill на поверсі розташовується від 1 до 4 квартир.

Планування апартаментів відповідають західноєвропейським стандартам зведення елітного житла: просторі кухні-їдальні, наявність гардеробних і санвузлів при кожній спальні. І, звичайно, прикраса кожної квартири - панорамні вікна, з яких відкриваються чудові види на ботанічний сад, Дніпро, дзвіниці Києво-Печерської Лаври і монумент "Батьківщина-Мати".

І, звичайно, прикраса кожної квартири - панорамні вікна, з яких відкриваються   чудові види   на ботанічний сад, Дніпро, дзвіниці Києво-Печерської Лаври і монумент Батьківщина-Мати

Особливу увагу творці комплексу приділили найменшим його мешканцям: сучасна і безпечна дитяча площадка, ігрова кімната, а також просторий колясочні-велосипедний паркінг з окремою зупинкою ліфта - все це робить Busov Hill максимально комфортним для проживання великої родини. Багата і найближча інфраструктура ЖК: в крокової доступності розташовані школа, дитячі садки, фітнес-центр з басейном, ресторани, магазини, салони краси і т.д.

Busov Hill по праву можна вважати одним з найбільш титулованих елітних ЖК Києва - ще на етапі будівництва будинок став переможцем в номінації "Кращий житловий комплекс преміум класу" професійної будівельної премії "Building Awards 2016". Також проект має звання "Елітна новобудова року", "Найкомфортніше елітний ЖК 2017 року», "На зручніше новобудова для життя" і т.д. Тепер же заявлену концепцію можна порівняти з готовим результатом - передача ЖК під заселення запланована на початок осені 2018 року.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Будівництво ЖК Busov Hill завершено". інші Новини нерухомості дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.