Реклама
Реклама
Реклама

ЖК Бородино - доступні ціни на сучасне житло

Якщо Ви хочете придбати квартиру в хорошому житловому комплексі європейського рівня за доступними цінами, розгляньте варіант   жк бородино запорожье Якщо Ви хочете придбати квартиру в хорошому житловому комплексі європейського рівня за доступними цінами, розгляньте варіант жк бородино запорожье . Це сучасні будинки з якісних матеріалів, великі площі квартир і розвинена інфраструктура. На території комплексу є парковка та охоронна система. Вся територія закрита для непрошених гостей, що є важливим чинником для безпеки мешканців.

Вартість квартир в бородино запорожье цілком невисока. Так, однокімнатні варіанти починаються з позначки в 750 з лишком тисяч гривень. Це при площі квартири майже 74 квадратних метра. Є і трьох-, і чотирикімнатні варіанти. Пропонуються вони від забудовника без обробки - це дозволяє заощадити на вартості житла і зробити ремонт, який захоче покупець. сучасний жк бородино - це хороший варіант для сімей з дітьми, які завжди будуть під наглядом і охороною.

Купити квартиру в даному житловому комплексі можна за допомогою агентства нерухомості «Маяк». Це команда фахівців, які допоможуть підібрати оптимальний варіант, який відповідає всім вимогам замовника. Тут дадуть вичерпні консультації, покажуть, що цікавлять варіанти квартир, розкажуть і покажуть територію комплексу. Але це не єдиний плюс даного агентства.

Фахівці компанії перевірять куповану нерухомість на наявність проблем з юридичного боку, дадуть важливі поради і повністю супроводжуватимуть угоду. Ви зможете бути впевнені в надійності і правильності складання договору купівлі-продажу та інших документів. Тут Ви будете під надійним правовим захистом. Агентство нерухомості «Маяк» - це помічник при виборі будь-якої квартири не тільки в даному ЖК, але і в інших - більшість варіантів Ви завжди можете подивитися на сайті агентства.