Реклама
Реклама
Реклама

Весілля Бородіної і Омарова: вся правда про дітей закоханої пари - фото дочки Бородіної, фото сина Курбана Омарова, біографія Омарова - 07.07.2015

3 липня відбулася пишне весілля телеведучої Ксенії Бородіної і бізнесмена Курбана Омарова.

Закохана пара чекає дитину. Як відомо, у Омарова і Бородіної вже є діти від попередніх стосунків.

У 2008 році Ксенія вперше вийшла заміж за бізнесмена Юрія Будагова. З ним вона познайомилася на Comedy Club. Вже 10 червня 2009 у них народилася дочка Маруся. Трохи пізніше ім'я первістка молода мама увічнила на своєму тілі. На руці Ксенії з'явилася витатуйована напис «Маруся».

Через кілька років, в 2011 році пара зі скандалом розлучилася. Журналістам тоді Ксенія розповіла, що розлучилася з чоловіком через те, що він "соромився у виразах" і "видавав брехливі сенсації" жовтій "пресі".

Юрій Будаков розповів, що у них з Ксенією були різні поняття про сім'ю, а час кохання вже давно минуло. Друзі Ксенії Бородіної стверджували, що причиною розриву стало надмірне захоплення телеведучої світським життям. Дівчина з'являлася частіше на проекті і на тусовках, ніж вдома. Відразу після подачі заяви на розірвання шлюбу пара роз'їхалася по різних квартирах. Через кілька тижнів Ксенію Бородіну і Юрія Будакова розвели.

Через кілька тижнів Ксенію Бородіну і Юрія Будакова розвели

У Курбана також є дитина, син від попередніх стосунків. Його звуть Омар. Про матір нічого не відомо.

Про матір нічого не відомо

Відомо тільки, що Курбан Омаров народився 25 серпня 1980 року в селі Хаджалмахі Левашінского району. Чоловік за національністю дагестанець, цієї національності його тато, а мама - росіянка. Курбан є старшим сином власника великого забудовника з Махачкали Омара Омарова.

Уже багато років чоловік живе в Москві і веде свій бізнес, так само веде бізнес в Канаді, будучи директором фірми. З чуток його називають "алмазним королем".

Ксенія і Курбан познайомилися близько трьох років тому на святкуванні дня народження Степана Меньщикова. До Ксенії Курбан знайомився з жінками по інтернету, його профіль був на кількох сайтах знайомств.

До Ксенії Курбан знайомився з жінками по інтернету, його профіль був на кількох сайтах знайомств

Нагадаємо, Ксенія Бородіна з чоловіком візьмуть у весільну подорож своїх дітей.

Бородіна розповіла, що з чоловіком вирушать у весільну подорож разом з дітьми.

Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram .

"Всі питають, чи була Маруся, де вона! А хто б на вашому місці не взяв найпотаємніше своє на таке торжество ?! Звичайно ж, моя дочка зі мною! І у весільну подорож ми летимо теж з дітьми, тому що не маємо права без моря їх залишити цього літа! " - поділилася з шанувальниками Бородіна.

А хто б на вашому місці не взяв найпотаємніше своє на таке торжество ?