Реклама
Реклама
Реклама

Ксенія Бородіна відповіла Хейтер, розкритикував образ її 8-річної доньки на Премії RU.TV

14:50, 27.05.2018

Вчора відбулася восьма церемонія вручення Премії телеканалу RU.TV. Серед запрошених була і телеведуча Ксенія Бородіна , Яка блищала на червоній килимовій доріжці. Однак якщо образ теледіви оцінили високо, то зовнішній вигляд її старшої дочки Марусі піддався жорсткій критиці. Дівчинку порівняли з «циганочкою Азой» і засудили за яскравий макіяж. Ксенія не стала мовчати і в різкій формі відповіла Хейтер.

Ксенія не стала терпіти образи і відповіла на всі негативні коментарі (орфографія і пунктуація автора дані без змін. - Прим. Ред.): «Потім, щоб коментар свій отруйний залишили !!! Дитина виступав з 10 ранку на танцях, тому така зачіска і мейк !!! Ідіть в ліс ». Висловлення телеведуча супроводила серією емоджі з непристойним жестом, а всіх незадоволених описала одним словом: «Колгосп!».

»

Дочка Ксенії Бородіної Маруся

Втім, серед передплатників мікроблозі Бородіної знайшлися і ті, хто назвав образ дочки Ксенії гармонійним і зазначив, що Маруся - сама ніжність і жіночність. Крім того, деякі фанати телеведучої пригадали, що на виступах танцюристів судді часто знижують оцінки саме за відсутність макіяжу.

Ксенія Бородіна з сім'єю

Нагадаємо, що Маруся - старша дочка Ксенії Бородіної, яку вона народила 10 червня 2009 року в шлюбі з Юрієм Будагова. 3 липня 2015 року телеведуча вийшла заміж за бізнесмена Курбана Омарова . 22 грудня того ж року у них народилася дочка, яку назвали Теона.

Читайте також:

Ксенія Бородіна пояснила, чому не дружить з колегами по шоу-бізнесу

Ксенія Бородіна спростувала інформацію про розлучення з чоловіком