Реклама
Реклама
Реклама

ЧОЛОВІК Ксенія Бородіна НАМАГАЄТЬСЯ розкрутити СВІЙ АККАУНТ ВКОНТАКТЕ .. Обговорення на LiveInternet

Вівторок, 10 Апреля 2018 р 11:46 + До цитатника
Вівторок, 10 Апреля 2018 р 11:46   + До цитатника   butikovanv   всі записи автора   Як відомо, після перших успіхів в Інстаграм, де у чоловіка Ксенії Бородіної налічується 1,8 мільйона передплатників, завдяки зірковій дружині, Омаров вирішив не зупинятися і розкрутити свій аккаунт ВКонтакте butikovanv всі записи автора

всі записи автора

Як відомо, після перших успіхів в Інстаграм, де у чоловіка Ксенії Бородіної налічується 1,8 мільйона передплатників, завдяки зірковій дружині, Омаров вирішив не зупинятися і розкрутити свій аккаунт ВКонтакте.
Адже для багатьох Інста-блогерів не секрет, що чим більше у тебе передплатників, тим частіше до тебе звертаються рекламодавці, тим дорожче ти зможеш продати їм свої послуги з розміщення реклами.
"Бізнесмену" Курбанов Омарова поки що вдається це зробити тільки в Інстаграм, і то, зі скрипом. Відомо, що всі "підряди" по рекламних послуг проходять через Ксенію Бородіну, у якій чітко встановлені тарифи: рекламний пост з популярної ведучої варто 250-350 тисяч рублів, якщо до реклами підключаються її діти, або чоловік - ще плюс 50 тисяч за кожного.
Півроку тому Омаров вирішив стати відеоблогером і впритул зайнявся створенням роликів про будні зоряної сім'ї, відкривши на YouTube свій канал під назвою "Батько". Завдання було проста: з наявної армії передплатників в Інстаграм переконати велику її частину підписатися на його новий канал в популярному відео хостингу. Адже у топових блогерів на YouTube рекламний пост коштує від 800 тисяч до 1,2 мільйона рублів.
Однак передплатники не кинулося задовольняти побажання новоспеченого відеоблогера, і канал "Батько" потихеньку заріс павутинням. На численні запитання: "Коли з'явиться нове відео?" - чоловік Ксенії Бородіної зберігав мовчання.
Однак останнім часом той вирішив швидко розкрутити свій аккаунт ВКонтакте. І тепер всі відеоролики, які Омаров публікував на YouTube, плавно перемістилися на інший не менш популярний хостинг у росіян.
Все це дає привід Хейтер Омарова жорстко іронізувати над ним і його лінню довести до розуму хоча б одне починання. Дружину Бородіної антіфанати настійно радять повчитися наполегливості у Ольги Бузової.

Мітки: курбан омарів чоловік брудний Розкрутити СВІЙ АККАУНТ ВКОНТАКТЕ

сподобалося:

На численні запитання: "Коли з'явиться нове відео?