Реклама
Реклама
Реклама

«А ти не лопнеш?»: Ксенія Бородіна запасла на Новий рік п'ять машин їжі

А зустрічати Жовту Свиню телеведуча зібралася в звичайному спортивному костюмі.

А зустрічати Жовту Свиню телеведуча зібралася в звичайному спортивному костюмі

Популярна телеведуча Ксенія Бородіна зізналася, що на Новий рік вона влаштує собі і своїй родині справжнє свято живота. Цілих п'ять машин, навантажених провіантом, вирушили селище за 200 кілометрів від Москви. Свято Ксенія і її сімейство зібралося зустрічати саме там.

Бородіна спробувала виправдатися, що тонни провізії їй допоможуть знищувати величезний натовп друзів, але тут же знову видала себе тим, що збирається зустрічати свято в спортивному костюмі, оскільки втомилася від нарядів в повсякденному житті. «Чи боїтеся, що в плаття вже не влізете?», - єхидно поцікавилися передплатники. «А ти не лопнеш, дитинко?», - пригадали інші фоловерів знаменитий рекламний слоган.

Однак більшості здалося милим, що Ксюша запасла на Новий рік п'ять машин їжі і запросила на торжество Діда Мороза і Снігуроньку. Остання наповнила глядачам Інну Чурикову в молодості, але деякі порівняли внучку Діда мороза з конем через неприродності. Однак все одно похвалили Ксенію, що вибрала традиційного російського персонажа замість американських ельфів, якими рясніє сучасне телебачення. Багатьом сподобалося, що на сімейне свято Ксюша запросила сина Курбана Омарова від попереднього шлюбу: «Правильно робите, Ксюша, батько повинен бути поруч з усіма своїми дітьми», - написали вони знаменитості в коментарях.


Дарина Светозарова

«Чи боїтеся, що в плаття вже не влізете?
«А ти не лопнеш, дитинко?